REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Angajat al Poliţiei Locale, reţinut pentru agresiune sexuală cu un minor

Angajat al Poliţiei Locale, reţinut pentru agresiune sexuală cu un minor

Victor ROTARU 19 decembrie 2023 | 11:37 1445

Un angajat al Poliţiei Locale Satu Mare a fost reţinut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală cu un minor, el fiind suspendat din funcţie, informează, marţi, Primăria Satu Mare.

Angajat al Politiei Locale, retinut pentru agresiune sexuala cu un minorFoto cu rol ilustrativ

"În data de 18.12.2023, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au reţinut un bărbat în vârstă de 48 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală cu un minor. Acesta este angajat în cadrul Dispeceratului Poliţiei Locale Satu Mare ca personal neoperativ, efectuând activităţi specifice de dispecerat", precizează sursa citată. Angajatul Poliţiei Locale a fost suspendat din funcţie.

"De menţionat este faptul că acesta nu a ridicat suspiciuni la nivelul instituţiei, desfăşurându-şi activitatea profesională în mod corect, fără a fi înregistrat abateri disciplinare. La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt, nefiind sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent şi nici în anii anteriori. În urma măsurilor de reţinere luate de organele judiciare, acesta a fost suspendat din funcţie până la finalizarea cercetărilor, urmând să fie luate măsurile legale care se impun. Conducerea Poliţiei Locale Satu Mare nu tolerează niciun fel de conduită din partea angajaţilor şi ia măsuri ferme împotriva tuturor celor care încalcă normele legale specifice", potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pol loc nu poate fi desfiintata deoarece o lege a infiintato. Pol loc este o continuare a pol nat aceasta din urma avand un deficit foarte mare de personal. Pol loc in maxim 5 ani va fi o forta deoarece se vor pensiona toti hodorogii care aduc impresii negative prin tinuta si limbaj.
1
3
politia locala desfiintata, este egal cu zero, e masa de manevra pentru alegeri, deaia vom vota aur sa scapam de voi
7
1
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!
4
0
Desfiintati maidanezi comunitari,la matura cu ei!
8
0
in tara asta plina de violatori, pedofili si proxeneti tratati cu foarte multa blandete si toleranta de legi si judecatori fata de alte tari
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510