REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Angajata restaurantului Fattoria, ajunsă inspector la ANI, s-a apucat de facultate, dar a greșit specializarea?!

Angajata restaurantului Fattoria, ajunsă inspector la ANI, s-a apucat de facultate, dar a greșit specializarea?!

Mirela PASCAL 20 iunie 2023 | 00:00 11329

Replica anunța recent că Silvia Gheorghe, o constănțeancă de vreo 30 de ani, care a fost mulți ani manager al restaurantului Fattoria din București, deținut de afaceristul Tudorel Economu, a ajuns inspector la ANI. Ea știe cum, cert este că Gheorghe s-a pus cu mâna pe carte și s-a înscris la o facultate care nu are nicio treabă cu partea juridică, ca inspector de integritate. Ce treabă o avea Facultatea de Sociologie și Asistență Socială cu activitatea pe care o derulează la ANI?

Angajata restaurantului Fattoria, ajunsa inspector la ANI, s-a apucat de facultate, dar a gresit specializarea?!

Silvia Gheorghe, constănțeanca care a fost angajată la restaurantul Fattoria din București, ajunsă inspector la ANI în anul 2021, s-a gândit să se apuce de studii. S-a înscris la facultate anul trecut și a ajuns să ocupe un loc la fără taxă, cu media 8,90. S-a înscris la programul de studii universitare de master Politici Publice și Management în Administrația Publică... denumirea pompoasă, adevărat, însă facultatea pentru care a optat domeniul de master nu are nimic de-a face cu activitatea pe care o întreprinde la Agenția Națională de Integritate. Este anul II la Sociologie și Asistență Socială.

Angajata restaurantului Fattoria, ajunsa inspector la ANI, s-a apucat de facultate, dar a gresit specializarea?!

Cu această facultate îi puteau fi echivalate studiile în domeniul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului sau Direcției de Asistență Socială în vreo primărie, nu și la ANI, unde e nevoie de studii superioare juridice sau economice atestate în condițiile legii. Dar, la cum funcționează lucrurile în România, nimic n-ar trebui să ne mai mire!

Precizăm că Silvia Gheorghe și-a închis contul de LinkedIn, dar și cel de Facebook, sau nu mai sunt publice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bre,ce fel de articol este acesta?Las-o boalii de invidie și frustrare,pune mana pe carte ca nu musca și scrie ceva serios! De,zici ca ai scoala multa !ar despre comentarii ,pare ca ai nimerit la ,,capătul lumii,,unde se agata harta în cui și prostovanul îți baga bățul prin gard,de oftica!Nu credeam sa citesc vreodată asa ceva! Cel ce a scris (vorba vine ca a scris)aceasta mizerie ce se vrea jurnalism ,si-a trimis singur și comentariile,asa rezulta.E drept ca par scrise de un analfabet sau o viespe din viespar(nu vispar)ca prea le stie pe toate Drept ca nebunul satului:spune ceva,isi rspunde singur si tot el rade de ceea ce a spus.Hai ca te-ai răcorit,draga!,........Or,date personale înseamnă : nume/prenume,locul nașterii,nu-i asa?!!Sau le-ai inventat ca să ai ce barfi ?.........Du-te bre la sapa ,lasă barfa ,pt ca nici de barfa nu ai talent!
1
0
Felicitari Replica! Ati avut curajul sa intrati peste cei de la ANI. Acel vispar ce neamuri, politruci care lucreaza la comanda si cheltuiesc banii publici de pomana. De la inceputuri, din 2007, Macovei a angajat o verisoara de-a sotiei, pe la economic, verisoara care l-a facut cu capul pe unul din viitorii vicepresedinti, ulterior presedinte, S,B, Acesta individa a fost nasita de una tot din Agentie, tot directoare, care executa comenzile directoarei E.G. Gurile rele vorbesc ca si E.G. a trecut prin patul lui S.B. La ANI sunt numai integrii. O sa vedeti ca sunt din Constanta (E.G.), Onesti (de unde este si S.G. ul ANI), sefa de cabinet a presedintelui este din localitatea unde tatutul a fost primar 28 de ani. Mai exista exemple (familii). Rusine sa le fie.Astia ne arata ce inseamna integritatea. Dca va uitati pe declaratiile de avere ale lor o sa vedeti cati bani incaseaza de la aceasta unealta (ANI). Or merita? Numai ce ati scris despre cei din Constanta, arata ca machedonii conduc.
0
0
Va rog, observ ca aici se strange comunitatea. La cj ilfov se ocupa de adoptii catei dl dani. Un domn foarte dragut si cu suflet mare. Rog seriozitate, haideti sa salvam aceste suflete. Puteti contacta la ceamaicea@hotmail.com
0
0
Cea care se afla sub Silvia Gheorghe se numeste Leonat Elena, o alta m*********a, care impreuna cu Elena Tararache formeaza trio de nepoate de la ANI. Nepotelele Elenei Galan, nimeni alta decat cumnata lui Economu, acesta fiind casatorit cu sora acesteia. Insusi Elena Galan circula cu un Fiat inmatriculat pe firma lui Economu. Matusica a facut totul ca nepotelele sa ajunga la ANI. De fapt, surse din Agentie, Galan da ordinele iar nepotelele executa. Daca ati mai sapa un pic ati afla multe nereguli facute de acest clan de machedonence. Elena Galan nu este altcineva decat fata lui Pufleanu cunoscut in Constanta ca mare evazionist. Succes in continuare! articole
1
0
Până-n '89 nu se auzea de aceasta E T N I E infectă că există. Trăiau numai în sate şi comune ca și refugiații că-i împușcau comuniștii.Au dovedit indealungul timpului că au atins toate articolele din codul penal. Tâlharii și furtișaguri. Comuniștii îi asemănau cu țziganii. Din acest motiv îi expulzau în zonele rurale. Cum depășeau limita exterioară a comunei, îi împușcau fără avertisment. Știau comuniștii ce știau ca dacă îi scapă în zonele urbane, acele zone deveneau jungle în toată regula.
9
2
makkedonii, toată viața lor un șir întreg de i n f r a c ț i u n i.
8
0
Deștepții pleacă în vest În tara Junglei la conducerea țării și în politică numai likele
4
0
mai dar ce nu intelegeti makedonu cand da spaga are pretentii , ce spaga sa ia ea la DASPC , nimic , pai la ANI e deja altceva, acolo erau numai mucani pana acuma , au reusit sa pentreze si ANI. Ca de banul e ochiul aluia si nici miros nu are.
3
1
Atacuri la persoană si denigrări la comanda ; tu nu ești ziaristă ești un tonomat; de Chițac nu aveți curaj să scrieți 2 rânduri ziariști de carton
6
3
Lasa-ti comentariile si ptr orasul Cernavoda sau sunteti unsi de conducere!
4
2
Si duhoarea de branza imputita, cu aracet, cum i-o stergeti capanezei ?
14
1
P R O S T I A și incompetența primează. Încă o dovadă care ne demonstrează cât de bine merge țara. În țara în care Dăncilă a fost prim-ministru, bășinoasa asta de ce n-ar putea fi angajată la ANI, lasă că tinerii bine pregătiți, cu școală " pe bune " pleacă din țară, tot înainte
23
4
Daca o machidoancă din adolescență este scăpată de sub control,ce poate sa o redreseze la maturitate?!?Nici măcar dacă face copii nu-și revine din obiceiurile adolescenței.Dacă asa e croită machidoanca, așa moare.Se poate da tot neamul peste cap ca machidoanca tot face ce vrea ea.Că așa e în gena machidoancelor.Nu vedeți ca pe zi ce trece se aud fel și fel de minunății de prostii din partea machidoancelor.Și culmea, toate se cred cel puțin câștigătoare a unui premiu Nobel.Dintr-o dată toate sunt inteligente! Dintr-o data toate sunt deștepte! Dintr-o data toate se cred cel puțin savante! Baaa pocnitorilor,mai lăsați mersul la Sf. Paraschiva și la biserici că nu vă mai spală nici marea neagră de atâta preacu-rvie. Și cele măritate și cele nemăritate se duc la Capitală că acolo nu le vede nimeni cu cine și-o trag și cu cine o ard.Baragladine în adevăratul sens al cuvântului.Alea din eschibaba și tistimelu au spart norma mokancelor.
26
3
Nici ma c h e d o n i i ăia bătrâni nu mai sunt ce au fost, ba din contră dacă un bătrân are doi băieți și unu este hoț iar celălalt cinstit, fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit tivichel, adică cum s-ar zice mai pe ro-mânește pentru m a c h e d o n i i bătrâni hoțul este băiat deștept, adică "îl duce capul" pe când ăla cinstit este un fraier. N A Ț I E de hoți și infatuați.
23
3
Tu ce facultate ai la activ, Mirelo?
11
15
țară de babuini.
17
7
chiar ca nu te mai miră nimic în r0mania. a devenit țara tuturor posibilităților. mai rămâne ca din cerșetor sa se ajungă milionar.
20
4
Inseamna ca fata invata ,hai sa nu mai aruncam praf in ochi nimanui .
16
19
Ce verificari in declaratii face o fosta angajata de restaurant ?
19
4
Altceva decât sa scrieți articole de 2 lei și sa denigrați oamenii mai știți? Ce treaba aveți voi cu ce facultate face omul? Sunteti cel puțin p******i ca să nu zic mult..
14
23

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677