REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Angajați ai Fermei Dacilor, la poliție: „În mansardă erau reșouri“

Angajați ai Fermei Dacilor, la poliție: „În mansardă erau reșouri“

A.F. 27 decembrie 2023 | 17:25 1771

Angajați ai Fermei Dacilor le-au declarat polițiștilor care anchetează producerea incendiului că la mansarda complexului turistic se aflau mai multe reșouri, a transmis miercuri Antena 3, citând surse din anchetă.

Angajati ai Fermei Dacilor, la politie: „in mansarda erau resouri“

Se conturează, astfel, ideea unui scurtcircuit. Conform sursei citate, angajații Ferma Dacilor le-au spus anchetatorilor că inclusiv rude ale patronului complexului ar fi solicitat reșouri pentru mansardă spunând că nu era suficient de cald.

A şaptea victimă carbonizată, un minor, a fost găsită miercuri de pompieri, la peste 24 de ore de la momentul izbucnirii incendiului devastator de la pensiunea aflată în satul prahovean Tohani.

Cazul a fost preluat de către un procuror criminalist, iar cauza incendiului va fi stabilită în cadrul anchetei. Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că anchetatorii nu exclud nicio variantă, fiind luate în calcul atât izbucnirea focului ca urmare a unei acţiuni intenţionate, cât şi varianta unui accident.

Fostul criminalist Tudorel Butoi e sigur că focul devastator de la Ferma Dacilor a fost pus. „Nimeni nu va putea vreodată să mă convingă că nu e mână criminală”, a indicat acesta, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ala de la antena 3 cnn este un retard , mai are puțin și spune ca a fost atentat terorist , asta este nivelul de inteligenta a spectatorilor de la antena 3. A fost o urgie sexuala untr-un imobil construit și încălzit impropriu fără nici o autorizație de bun simt , acoperit chiar de părinții unuia dintre copii care arau mari măgari la stat , corupția ucide ! Dosare clasate de mafia de la stat !
2
1
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face-------> gg.gg/blubio
0
2
Se incearca , inducerea de piste false , voicgiar nu intelege ti ca e reglare de contuuri in stil mafiot ???!!!!!!
5
0
10 radiatoare x 2000 wați sunt 20 kilovati pentru șandramaua care nu avea nicio siguranță automata sa il asigure că nu va fi un exponențial incendiu.
6
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016