REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Angajații de la Centrala Nucleară Cernavodă nu mai au loc în birouri!

Angajații de la Centrala Nucleară Cernavodă nu mai au loc în birouri!

Andreea CONDURACHE 18 octombrie 2023 | 00:00 15367

Aproape 2.000 de suflete sunt angajate la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Sunt atât de mulți, încât compania de stat nu mai are loc în birouri, așa că urmează să se extindă. Ce-i drept, vor mai sta înghesuiți prin birouri o vreme, pentru că  Societatea Națională Nuclearelectrica SA abia a lansat o procedură de licitație în vederea contractării unei societăți care să se ocupe de serviciile de elaborare a Planului Urbanistic Zonal și a Studiului de Fezabilitate pentru dezvoltarea de spații suplimentare de birouri în vederea acomodării corespunzătoare a personalului.

Angajatii de la Centrala Nucleara Cernavoda nu mai au loc in birouri!

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a lansat o procedură de licitație în vederea contractării unei societăți care să se ocupe de serviciile de elaborare a Planului Urbanistic Zonal și a Studiului de Fezabilitate pentru proiectul „Dezvoltarea de spații suplimentare de birouri pentru acomodarea corespunzătoare a personalului CNE Cernavodă”. Valoarea totală a contractului pus la bătaie este estimată la 1.362.261,15 de lei, fără TVA.

Angajatii de la Centrala Nucleara Cernavoda nu mai au loc in birouri!

Spațiile de birouri ce urmează să fie construire reprezintă o necesitate și o urgență din cauza deficienței actuale generată de angajările la CNE Cernavodă din ultima perioadă și angajările prognozate pentru perioada următoare având ca scop proiectele strategice aflate în derulare. Vorbim despre Proiectul de Retehnologizare a Unității 1 CNE Cernavodă și construcția unei noi instalații de detritiere ce va fi implementat în scopul reducerii concentrației de tritiu în apa grea folosită în sistemele Unităților 1 și 2 ale CNE Cernavodă. De asemenea, pentru realizarea investițiilor de finalizare a lucrărilor de la U3 și U4 este necesară realizarea unei noi clădiri de birouri pentru asigurarea relocării personalului prezent în clădirile ce se vor demola (Pavilion 7 și Clădirea Commissioning) și a Pavilionului 6 (clădire ce se va preda în folosința personalului implicat în acest proiect). Totodată, se va avea în vedere și posibila relocare a personalului ce își desfășoară activitatea în zona radiologică.

Angajatii de la Centrala Nucleara Cernavoda nu mai au loc in birouri!

Se va realiza o nouă clădire de birouri S+P+6E care ar urma să acomodeze aproximativ 600 de posturi de lucru. Noua clădire trebuie dezvoltată pe înălțime, parterul fiind alocat accesului, spațiilor tehnice, filtrelor de securitate și parcajului, posturile de lucru urmând a fi distribuite pe 6 nivele a câte 100 de posturi. Precizăm că sunt aproape 2.000 de angajați la Centrala Nucleară Cernavodă.

Conform datelor furnizate de Serviciul Resurse Umane al CNE Cernavodă la data de 15.09.2022, personalul angajat are următoarea structură (funcție de adresa de domiciliu): Constanța: de 531 persoane; Medgidia: 216 de persoane; Fetești: 188 de persoane; Cernavodă: 854 de persoane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti idee care sunt locurile frecventate de muncitorii din centrala nucleara? Baruri/Restaurante? As vrea sa urmez acest domeniu si mi-ar face deosebita placere sa discut cu cativa din ei. Multumesc anticipat pentru raspuns.
0
0
la noi sunt servicii la stat si privat ,unde trei insi repara ...un bec ,cinci o ...priza, zececara un ...panou ,unul da la lopata si ...opt fumeaza!
3
0
ptr. ACADEMICIANUL...tu a cui pila esti??? esti prea sigur de tine...cred ca la LOPATA..ti0-ar sta mai bine...ACADEMICIANULE...sunt sute de cernavodeni cu f. multa carte...dar...n-au avut sansa ta mai...ACADEMICIANUL LUI PESTE FRIPT..
1
0
ptr. ACADEMICIANUL...tu a cui pila esti??? esti prea sigur de tine...cred ca la LOPATA..ti0-ar sta mai bine...ACADEMICIANULE...sunt sute de cernavodeni cu f. multa carte...dar...n-au avut sansa ta mai...ACADEMICIANUL LUI PESTE FRIPT..
2
0
Tot 2 unitati au ramas functionabile,de unde dracu atat personal! Indeasa psd-ul cu piciorul acum ca vin alegerile!
5
0
Stimati comentatori, daca aveti studii tehnice relevante, daca ati absolvit macar un liceu sau o scoala profesionala, daca sunteti capabili sa munciti ceva, sa reparati macar o instalatie din casele voastre, sa schimbati macar un bec sau o priza, sa cititi o procedura tehnica, de ce nu incercati sa va angajati la SNN sau la Nuclearelectrica Serv si sa aratati ce competenti sunteti voi si ce mult puteti sa munciti? Chiar si cine da cu matura in centrala nucleara se poate sa aiba mai multa scoala decat credeti voi. Nu mai aruncati cu rahat aiurea, ca asa cum presupuneti voi despre altii ca freaca menta, la fel zic si altii despre voi. Asa si autorii articolului, presupun ca nu mai au loc sufletele si ca sunt angajatii mai multi decat trebuie. Sunt mai putini decat trebuie, pentru ca in loc sa faceti scoala si sa munciti cinstit voi si altii ca voi va tineti de golanii. Daca erati in stare sa munciti, aveati o meserie ca lumea, nu scriati la ziare si comentarii la articole.
2
7
Sa va dau la mooie vouă și lui Postole piticul atomic care ii linge mingeacul betevei blonde de la atom care întâi suge poola la câini apoi îl pupa pe Postole Emil.O p******a de om care și a lăsat nevasta cinstită și a luat o betiva vorba.
6
0
Ce zdreanta de jurnalist auzi 2000 de suflete, luavasi sufletele in pwla replica online La cne cernavoda se angajeaza doar sholdovenii jegosi de la Vaslui
6
1
Plin de obezi,incompetenti,mai bine ii desfiintati! Comandasu,....Eu ce fac daca raman fara post cum mai plimb neamurile cu Dusterul de serviciu( CT 99 PCV) pe carburantul primariei?Protestez cu Vero de mana!
9
1
Veniti la la aerport la kogalniceanu. Stam câte 3 pe un birou. Sa umplut de kurveale lu Artagea.
11
2
se trezesc toti salahorii sa isi dea cu parerea vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii
4
8
Marcule iti trag in c*r cu arcu emil om de nota 20!
4
4
Aloo pe Emil Postole cand il saltati??? Se lafaie acum pe banii statului
10
0
Noi la Cernavodă stăm acasă la tura de noapte si in weekend dupa amiaza, ne folosim de Dusterul de serviciu( CT99PCV) pentru cumpărături personale și plimbăm nevasta unde are nevoie, trai pe vatrai la poliția locală! VILAU+Eu ca sa nu ma plictisesc o mai ating pe Veronica in sediul politiei locale de la Cernavoda,ea mai umbla cu Comandasu cand este Olga la produs in Regatul Unit!Noi nu deranjam interlopi,ne este mai bine asa,eventual un amarat la piata!Mai bine urmarim promotiile la molurile din oras,o banana,un mar la pret redus,timpul sa treaca!
6
0
Toți ați luat examenele de admitere pe PILE SI RELATII.Doar 10 la suta ați luat pe bune restul cățeluși și sifonari
9
0
daca toti ar muncii ca mine in centrala ar fi bine, a mai fost una d***a si a ajuns director, e pe cai mari cai de primar
7
1
ptr. adrian pilosul..sincer...esti un..K...cat....in ploaie...
9
3
Esti sigur ca ceace spui este adevarat?,eu nu cred pentru ca mai sunt in lume centrale de acelasi tip cu cea din Cernavoda care functioneaza lafel de sigur si bine cu muuult mai puzini oameni,ia spune p-asta cum o explici mai"cunoscatorule";vezi mai tantalaule ca in ziua de astazi exista domnul GOOGLE pe care trebuie doar sa il intrebi ce vrei sa stii si primesti instant raspunsul corect.
11
3
Ma doare in S>ULA , sunt angajat pe pile la centrala , nu fac nimic ,am si rude pe aici , iau salariu degeaba , sper sa tina vreo 10 ani smecheria sa ies la pensie si eu !iar voi sclavetilor pune ti mina la munca , P.UTORILOR !
10
10
PSDisti in primul rand dar si restul partidelor au navalit ca ca un stol de lacuste pe corpul societatilor cu capital de stat,nu doar ca au atatea relazii ca nu le ajung birourile dar mai sunt si milioane de euro platite aiurea firmelor private ale prietenilor lor,pai ca sa va datzi seama Hidroelectrica era in insolventza pe timpul lui Ponta premier la fel si Petromidia Navodari pentru ca sa o cumpere Patriciu pe nimic si sa o vanda cu doua miliarde de dolari la Kazahi,defapt dupa 1990 a inceput jaful in Romania din start a disparut miliardul de dolari pe care il avea Romania caci Nicolae Ceausescu a fost ucis in Romania si fratele lui Marin la Viena a disparut si ce avea Romania pe la Arabi,cemai au ras securisti impreuna cu activisti P.C.R. intratzi in F.S.N.tot ce avea Romania caci a venit democractia securisto-comunista si este liber la furat,hotzi politici au castgat si bani si i-au facut si pe romani sa creada ca Comunismul lor era mai bun decat democratia.
13
3
500 oameni la Constanța? Nu întra nimeni la răcoare pentru atâta destrăbălare?
10
2
Și tu ești o coardă pitica otravitoare
10
3
Spor de stat pe scaun și acoperire pentru "ne-productia" de electricitate a invartitoarelor "cocologice" ca să se poată menține cel mai ridicat preț din Europa!!! Rromanicca, te jupuiesc!!!
12
4
Vad multe comentarii p***t informate. Angajații sunt foarte bine pregătiți, cum este și normal având în vedere că lucrează Intr un domeniu atât de important. Răutățile sa le păstrați pentru dvs, nu le mai refulați asupra oamenilor care chiar muncesc. Poate in loc să comentați de alții Intr o miercuri dimineață la ora 7 va gândiți să mergeți și voi la munca
9
24
Poate vinde si fam. Teodorescu impreuna cu nasul Chirila cladirea de birouri. Sa fie la toata lumea bine.
11
3
la bani multi si munca putina e inghesuiala mare, de ce nu se pleaca ...inafara? cadoar sunt specialisti de ...inalta calificare!
20
3
Bună dimineața! :))
4
2
Poate nu știți că societatea își va schimba numele PILE,CUNOSTINTE,RELATII,SPAGA așa se intra la snn.
26
2
politica de austeritate a lui ciolacu consta in a reduce personalul bugetar prin noi angajari . peste tot in sectorul bugetar este aceeasi situatie , e nevoie de noi birouri . comedia divina
22
3
Angajati toti incompetentii la stat ptr salarii si pensii grase, stand si lingand bosii. Oricum munciti pana la 65 de ani sa va vad
22
2
Toate rudele si nulitatile trebuiesc cazate undeva. Nuclearoelectrica a devenit un sanatoriu al fosilelor si imbecililor cu ifose, toti rude si fosti colegi prin universitatile gen Bioterra..
34
2
E 6 dimineața, si voi comentați pe replica
12
6
@Robert S-a terminat pauza de la Polaris, mergi si da cu matura in continuare, nulitate!
5
21
nu-i simplu nici pentru o companie de talia Nuclearelectrica sa inghesuie atatea nulitati cate ii sunt trimise de catre neamurile p r o a s t e din politicul autohton.
39
7

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510