REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Angajații de la Penitenciarul Poarta Albă vor avea și în acest an o masă festivă de Crăciun

Angajații de la Penitenciarul Poarta Albă vor avea și în acest an o masă festivă de Crăciun

Ana Maria LIPAN 24 noiembrie 2023 | 00:00 1842

Crăciunul este una dintre cele mai așteptate și respectate sărbători religioase care celebrează Nașterea Domnului Iisus Hristos. Mulți dintre angajați sunt nevoiți să muncească în aceste zile, precum cei de la Penitenciarul Poarta Albă. Deși sunt la datorie, nu le lipsește însă tradiționala masă festivă. An de an, statul îi răsfață cu bucate alese, atât de Crăciun și Revelion cât și de ziua Națională a României - 1 Decembrie. În acest sens, Penitenciarul a lansat recent licitația în vederea achiziției serviciului de catering pentru 500 de meniuri, valoarea estimată a contractului fiind de 11.009 lei.

Angajatii de la Penitenciarul Poarta Alba vor avea si in acest an o masa festiva de Craciun Penitenciarul Poarta Albă

O mare parte a angajaților români care lucrează atât la stat, cât și la privat, vor beneficia în luna decembrie, cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului, de zile libere sau chiar prime. Unii în schimb, rămân la datorie, fără a duce însă lipsa tradiționalei mese festive. Pentru a sărbători așa cum se cuvine, reprezentanții Penitenciarului au lansat licitația în vederea achiziției serviciului de catering pentru 500 de meniuri, valoarea estimată fiind de 11.009 de lei. Angajații se vor bucura de 5 zile de festin, cu un meniu pe măsură. 

Angajatii de la Penitenciarul Poarta Alba vor avea si in acest an o masa festiva de Craciun Meniul festiv al angajaților de la Penitenciarul Poarta Albă

De ziua Națională a României - 1 Decembrie, vor servi nelipsita iahnie de fasole, cu cârnăciori cabanos și salată de murături. Alături de acestea vor mai primi eclere și Coca Cola. Petrecerea continuă și în cele două zile de Crăciun, când masa lor va conține preparate precum sarmale în foi de varză, cu mămăliguță și ardei iute, piept de pui la grătar, cartofi la cuptor și șarlotă. 

Angajatii de la Penitenciarul Poarta Alba vor avea si in acest an o masa festiva de Craciun foto cu rol ilustrativ

La trecerea dintre ani, de Revelion, personalul va sărbători cu friptură de porc, însoțită de cartofi prăjiți și salată asortată, iar de Sfântul Vasile cu pulpă de pui la cuptor. Eclerele par să fie preferatele acestora pentru desert, iar în loc să ciocnească pahare cu șampanie, se vor îndulci cu Coca Cola. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să ai parte numai de mese festive la parnaie
2
0
De unde cumetre să plătim că abia iau 7500 lei salariul !
2
0
Pai sa puna mana sa-si plateasca consumatia din buzunar asa cum se cuvine
1
1
Le da si detinutilor
1
1
Pai si la baietii "veseli" din puscatorie, nu le da si lor!? O friptura!?
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016