REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Angajații din Sănătate protestează în fața Ministerului de Finanțe

Angajații din Sănătate protestează în fața Ministerului de Finanțe

Virgil STOIAN 15 februarie 2024 | 11:19 852

Angajații din Sănătate au ieșit în stradă pentru a cere un salariu mai mare. Aceștia sunt nemulțumiți de modul în care sunt plătite orele suplimentare și amenință cu o grevă generală dacă nu vor fi luate măsuri.

Angajatii din Sanatate protesteaza in fata Ministerului de FinanteProteste

Sute de angajați din sănătate protestează la Ministerul Finanțelor. Oamenii cer salarii mai mari și spun că dacă nu le vor fi rezolvate problemele vor intra în grevă generală.

Protestul de astăzi începe prima dată în fața ministerului de Finanțe, iar mai apoi angajații din Sănătate vor picheta Camera Deputaților. Aceștia sunt nemulțumiți de creșterile salariale. Aceștia spun că vor ca veniturile să crească, iar orele suplimentare pe care le lucrează să fie plătite corespunzător.

Angajații au de gând să protesteze săptămânal dacă guvernanții nu vor ține act de revendicările acestora și amenință cu un miting pe data de 11 martie, cu ocazia Zilei Personalului Medical.

Astăzi sunt așteptați peste 300 de angajați, membri ai Federației Solidaritatea Sanitară, oameni care vin din mai multe zone ale țării, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sunt bani mai spagarilor,tara traieshte pe datorie,daca nu va convine salariile actuale plecatzi unde vretzi,voi ashtia care luatzi spaga pacientului de la portar pana la Director,scuze directorul nu ia shpaga de la pacienti acolo se joaca pe alte mize cu paraindarat pentru lucrari de la privatzi,delapidare prin fals in acte,lucrari inexistente trecute in evidentzele contabile ca executate si alte chestii dastea.
3
1
Afara si angajati altii mai tineri poate asa scapam de obiceiul de a lua spaga si greata fata de pacient pe care o au eroii
5
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016