Angajații Penitenciarului Poarta Albă POFTESC la IAHNIE de fasole și COLA
Angajații Penitenciarului Poarta Albă POFTESC la IAHNIE de fasole și COLA
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestÎnceputul lunii decembrie, odată cu celebrarea Zilei Naționale a României, vine odată cu un meniu special pentru angajații Penitenciarului Poarta Albă, aceștia fiind răsfățați cu bucate alese pe toată durata lunii până la începutul anului nou. În acest sens, reprezentanții Penitenciarului au lansat licitația în vederea achiziției serviciului de catering pentru 500 de meniuri, valoarea estimată fiind de 11009.17 lei.
Cum românii sunt mari amatori de mâncăruri autohtone, din cadrul meniului festiv stabilit pentru Ziua Națională nu putea lipsi tradiționala iahnie de fasole cu cârnăciori, murături, acompaniată de un desert ce constă într-un ecler alături de o binemerită cola.
Nici masa din prima zi de Crăciun nu putea rămâne neadaptată la cerințele angajaților, în consecință, aceștia fiind răsfățați cu binecunoscutele sărmăluțe cu mămăliguță, iar la desert, din nou, ecler.
Și granița dintre ani va fi un bun prilej de a se bucura de un meniu variat, pentru angajații care au avut neșansa de a lucra pe 31 decembrie, respectiv 1 ianuarie 2022. Dacă finalul de an îi prinde pe angajații penitenciarului cu bucate alese din carne de porc, meniul se schimbă subit odată cu noul an, puiul fiind la putere în prima zi a anului.
Click pe imagine
Revenind la ”poftele” angajaților, precizăm că reprezentanții Penitenciarului au lansat licitația în vederea achiziției serviciului de catering pentru 500 de meniuri, valoarea estimată fiind de 11009.17 lei.
Gelu ACCELEANU
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.