REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Angajații unui club pentru adulți, cercetați pentru trafic de minori și proxenetism

Angajații unui club pentru adulți, cercetați pentru trafic de minori și proxenetism

A.F. 27 septembrie 2023 | 00:00 6370

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, pun în aplicare, la data de 26 septembrie a.c., 21 de mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Constanța, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori și proxenetism.

Angajatii unui club pentru adulti, cercetati pentru trafic de minori si proxenetism

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada octombrie 2022 – septembrie 2023, un grup infracțional organizat, format din 15 membri (din care patru angajați, în diverse funcții în cadrul unui club pentru adulți), ar fi recrutat 9 persoane vătămate, dintre care una minoră, sub pretextul angajării ca dansatoare, pe care le-ar fi determinat să practice prostituția, în scopul obținerii de beneficii materiale. 

Angajatii unui club pentru adulti, cercetati pentru trafic de minori si proxenetism

Audierile se vor desfășura la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Angajatii unui club pentru adulti, cercetati pentru trafic de minori si proxenetism

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul serviciilor de combatere a criminalității organizate Tulcea și Port Maritim, precum și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Angajatii unui club pentru adulti, cercetati pentru trafic de minori si proxenetism

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bobi tiganu o sageata la londra ,l au luat băieții la treaba ,în aceelasi cerc cu alte săgeți care vand substanțe de fumat de ani de zile Pe strada portitei în coiciu ,vând substanțe din 2010 Emy ,Larry,cu varsu Raul sunt neamuri și plantează într-o duba substanțe și le comercializează în aceelasi cerc vicios este băiatul chel poreclit Jonson care conduce un BMW X5 n***u și face sala la Mega Gym la lângă city ,Diicott luați masuri
1
0
La Mangalia,str.Horia Closca si Crisani,nr.5A si 16.Traficanti retinuti de DIICOT,lasati liberi,isi vad linistiti de treaba.
1
0
Cine mai sta la masa cu jegosul ala care a sifonat-o si pe ma-sa care la cacwat ? Mizeria si bataia aia de joc de aratate umana !
2
0
PIRON CARE SA PISAT SI IA BAGAT P..A IN GURA LUI CIOCAN ZIS SI ...NAS..., ASTA SA STIE BAIETII CARE MAI STAU LA MASA CU EL..
1
0
Ba da pe Rafte l au bagat jos sau s a apucat iar de treaba ? Ca vad ca prea sunt unii protejati
9
0
Tot 4-5 la puscarie ar trebui. Gunoaie de pesti si traficanti de droguri. Se ling cu ele dupa ce vin de la p**a :))))
16
1
Bobi Tiganu isi baga nevasta la produs
15
0
Despre ce club e vorba ? Angels a lui Cristina sau clubul lui ferdy ? Se schimba regimul fiscal aveau nevoie de galagie sa acopere magariile pe care le fac jegurile de politicienii mana in mana cu oamenii din sistemul de forta (mai)
16
2
Vira, manuta toti aia sunt pesti in libertate. Vand si cox, grigorenco face transporturi Liberi toti
15
1
Csf la costantza ... Pescarie
12
0
R129 e frumos si acum
9
0
Lista clientelei Jeffrey Epstein,Ghislaine Maxwell ...pentru cine se traficau copiii?Cine cheltuie banii pentru asa ceva?150 MILIARDE USD anual se fac din industria asta,trafic infantil,pornografie infantila,cine cheltuie?Cine are mai mult?Toti?Cati sunteti?
8
2
Piron Madalin Piron Niculae si Lefterica Daniel au femei la produs si vind droguri si masini furate sub atenta supraveghere a politiei care isi primeste șpagă lunar
20
1
plin de drogati prin parcuri care urla si tipa
11
0
MASINI CIORDITE DIN GERMANIA VREAU SA VA DAU CATEVA AMANUNTE AM VILE DE LUX PE STR.OVIDIU,STR EREMIA GRIGORESCU,SOALATORIE AUTO DAR NU AM AVUT IN VIATA MEA MUNCA.DACA AVEAM SI MUNCA ERAM NOMBER ONE IN RO.
15
1
Eu rămân gangsterul sef din Cernavodă.livrez droguri,mașini și fetițe.Traiasca DIICOT Constanța,Politia Cernavodă și Parchetul Constanta.
14
1
piata de concurenta ptr pestii cei mari cu spate politic
10
0
Iulian Balteanu zis Pendula? Locatia Mosneni ? Trafic de minori droguri … Fete pe apartament sechestrate si batute ! Arse cu tigarea? Tunse ? Ridicat buletinele victimelor!
17
3

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677