REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Angelina Jolie o va interpreta pe legendara Maria Callas într-un nou film biografic

Angelina Jolie o va interpreta pe legendara Maria Callas într-un nou film biografic

A.F. 11 octombrie 2023 | 00:00 243

Angelina Jolie va interpreta rolul legendarei soliste de operă Maria Callas în noul film biografic "Maria", în regia chilianului Pablo Larraín, transmite Variety.com.

Angelina Jolie o va interpreta pe legendara Maria Callas intr-un nou film biografic

Noul film al cineastului chilian "va explora viaţa legendarei şi controversatei soliste de operă, ce este deseori descrisă drept prima divă".

"Maria" este o producţie independentă iar filmările se vor desfăşura timp de peste 8 săptămâni la Paris, în Grecia, la Budapesta şi la Milano. Scenariul, ce a fost finalizat înainte de greva scenariştilor de la Hollywood, este semnat de Steven Knight cu care regizorul Pablo Larrain a colaborat la pelicula "Spencer".

Alături de Angelina Jolie, din distribuţie vor mai face parte Pierfrancesco Favino ("Adagio"), Alba Rohrwacher ("La Chimera"), Haluk Bilginer ("Winter Sleep"), Kodi Smit-McPhee ("The Power of the Dog") şi Valeria Golino ("Portrait of a Lady on Fire").

"Sunt incredivbil de emoţionat să încep producţia la 'Maria', producţie care sper că va aduce remarcabila viaţă a Mariei Callas în faţa audienţelor din întreaga lume, datorită scenariul magnific scris de Steven Knight, datorită muncii depuse de întreaga distribuţie şi echipă de filmare şi, în special, muncii extraordinare depuse de Angelina Jolie şi modului în care s-a pregătit pentru rol", a declarat Pablo Larraín într-un comunicat.

Costumele purtate de Angelina Jolie în film sunt bazate pe costumele reale purtate de Maria Callas, printre care şi haine de blană din colecţia de arhivă Massimo Cantini Parrini, după consultări cu PETA pentru a nu folosi blănuri noi, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513