REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
21.2° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Angelina Jolie, schimbare radicală de look. Actrița e complet schimbată

Angelina Jolie, schimbare radicală de look. Actrița e complet schimbată

A.F. 24 iulie 2024 | 00:00 655

Angelina Jolie ne surprinde din nou cu o schimbare radicală de look! Actrița a renunțat la nuanța șatenă a părului, pe care o purtase ani la rând, adoptând un blond radiant, care ne duce cu gândul la anii tinereții. În plus, actrița are și un nou tatuaj!

Angelina Jolie, schimbare radicala de look. Actrita e complet schimbataAngelina Jolie

Nu este prima dată când Jolie face o schimbare de acest fel. De-a lungul carierei sale, a experimentat diverse nuanțe de blond, de la platinat îndrăzneț la blondul auriu cald, demonstrând o afinitate clară pentru această culoare.

Fie că este vorba de o simplă dorință de schimbare, o alegere inspirată de un nou rol sau o confirmare a zicalei “blondele au parte de mai multă distracție”, cert este că noul look al Angelinei Jolie este unul reușit, care o pune în valoare și îi accentuează frumusețea naturală.

Vedeta de la Hollywood a apărut în public cu o nuanță mai deschisă de păr prima dată la începutul anului, apoi, treptat, a devenit din ce în ce mai blondă.

Angelina Jolie, prima oară blondă în urmă cu 25 de ani

Nu este prima dată când o vedem pe Angelina Jolie complet blondă. Și-a vopsit anterior părul pentru rolul câștigător al Oscarului din filmul “Girl, Interrupted” din 1999 și, mai recent, a purtat o perucă blond platinat pentru filmul Marvel “Eternals” din 2021.

Menținerea strălucirii și sănătății părului vopsit necesită îngrijire constantă. În trecut, Angelina Jolie folosea un produs de păr care conținea uleiul de argan, cunoscut pentru puterea de a trata pentru părul deteriorat.

Angelina Jolie, schimbare radicala de look. Actrita e complet schimbatafoto: James Devaney/GC Images

Pe lângă noua culoare a părului, actrița a dezvăluit și un nou tatuaj pe care și l-a făcut în această vară. La vârsta de 49 de ani, în calitate de actriță și producătoare a musicalului „The Outsiders”, Jolie a pășit pe covorul roșu de la Teatrul David H. Koch din Lincoln Center din New York. Ea a purtat o rochie personalizată din catifea verde deschis Atelier Versace, cu o croială în formă de inimioară la decolteu, care lăsa să se vadă un nou tatuaj minuscul ce pare să reprezinte o pasăre. Pasărea, asemănătoare unei vrăbii, este în zbor.

Noul tatuaj a fost realizat de prietenul Angelinei, Mark Mahoney, fondatorul Shamrock Social Club. Acesta este artistul care a realizat și tatuajul actriței cu inscripția „Stay Gold” în onoarea musicalului „The Outsiders”, care i-a tatuat, totodată, și pe câțiva membri ai echipei creative, scrie canal33.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365