REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Anghel Gabriel, patronul de la ASADO, în arestul IPJ, în vederea extrădării

Anghel Gabriel, patronul de la ASADO, în arestul IPJ, în vederea extrădării

A.F. 23 septembrie 2023 | 16:09 5366

Patronul de la ASADO, Anghel Gabriel, a fost încarcerat, în vederea extrădării către autoritățile judiciare din Germania, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Aflat în arest preventiv, Anghel Gabriel se află deja de ceva vreme în arestul IPJ, așteptându-se doar sentința definitivă în dosarul în care a fost acuzat că l-a agresat pe fiul Ramonei Mănescu.

Anghel Gabriel, patronul de la ASADO, in arestul IPJ, in vederea extradariiAnghel Gabriel

Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au identificat, la data de 22 septembrie a.c., un bărbat, de 55 de ani, față de care Curtea de Apel Constanța a dispus arestarea în vederea extrădării către autoritățile judiciare din Germania, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Potrivit informațiilor noastre, Anghel Gabriel, este arestat preventiv, aflîndu-se de ceva timp în arestul IPJ.

Patronul restaurantului Asado, Anghel Gabriel, Alexe Daniel și Laurențiu Proca, agresorii lui Valentin Vlad Mănescu, fiul Ramonei Mănescu, au fost condamnați, pe 26 octombrie 2022, de către Judecătoria Constanța. Anghel Gabriel a primit 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare, Alexe Daniel 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare în timp ce Laurențiu Proca a primit tot 1 an și 8 luni, însă în regim de detenție.

Curtea de Apel Constanța a respins apelurile primilor doi însă l-a admis pe cel al lui Laurențiu Proca, care a primit și el 1 an și 8 luni, tot cu suspendare. Sentința a fost dată pe 22 septembrie 2023 și este definitivă.

Acum, Anghel poate fi extrădat în Germania, care a emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.  


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aoleuuuuuuuu a luat-o turcul
0
0
Mia fost mila de el ca se împrăștiate la prima bucata ca faina
2
0
Nu îl mai umflați atît pe Ertechin asta că l-am bătut puțin de mila nu am dat mai tare , cerea drept de șmecher și a primit
1
1
Ertechin ala îl cămătărie la greu de asta sa dus în cap porcul ,ia luat un ceas cu japka
2
1
A ajuns si terorizatul asta baiat!?...vai, vai, vai...
2
1
Chupa la verga maicon
4
2
Speculanti in restaurante
4
2
ca cine se ia de cei cu numere de bulgaria ajunge la parnaie. Iar beizadeaua valentin este un mwist kkt la fel ca ma-sa !!! Mwie famiglia manescu cu numere bulgaresti cu mult kkt !!!
13
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166