REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Anghel Gabriel, patronul de la ASADO, poate fi extrădat în Germania

Anghel Gabriel, patronul de la ASADO, poate fi extrădat în Germania

Virgil STOIAN 23 septembrie 2023 | 00:00 3253

Patronul restaurantului Asado, Anghel Gabriel, Alexe Daniel și Laurențiu Proca, agresorii lui Valentin Vlad Mănescu, fiul Ramonei Mănescu, au fost condamnați, pe 26 octombrie 2022, de către Judecătoria Constanța. Anghel Gabriel a primit 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare, Alexe Daniel 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare în timp ce Laurențiu Proca a primit tot 1 an și 8 luni, însă în regim de detenție. Curtea de Apel Constanța a respins apelurile primilor doi însă l-a admis pe cel al lui Laurențiu Proca, care a primit și el 1 an și 8 luni, tot cu suspendare. Sentința a fost dată pe 22 septembrie 2023 și este definitivă. Acum, Anghel poate fi extrădat în Germania, care a emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată.

Anghel Gabriel, patronul de la ASADO, poate fi extradat in GermaniaAnghel Gabriel

Patronul restaurantului Asado, Anghel Gabriel, Alexe Daniel și Laurențiu Proca, presupușii agresori ai lui Mănescu, au fost trimiși în judecată, în octombrie 2020, pentru loviri sau alte violențe, în dosarul în care fiul Ramonei Mănescu este parte vătămată. Scandalul a avut loc în 2020, totul pornind de la un loc de parcare… privat și pe care Mănescu l-ar fi ocupat. Pe 11 august 2020, Mănescu a parcat o mașină pe un loc privat, într-o parcare. Nu era prima oară, paznicul fusese anunţat să-i aducă la cunoştinţă că ocupă un loc privat. Ba chiar i-a fost lăsat şi bilet prin intermediul căruia era anunțat că „aici nu se parchează. Reţine!”.

După ce i-a fost atrasă atenția, de către o femeie, că trebuie să își mute autoturismul din locul respectiv, i-ar fi răspuns: “Parchez unde vrea p... mea”, după care a plecat. Câteva ore mai târziu, s-a întâlnit în aceeași parcare cu soțul femeii și, în momentul în care i-a fost atrasă atenția, din nou, să mute autoturismul, le-ar fi adresat injurii celor prezenți, iar de aici și până la conflict fizic nu a mai fost decât un pas.

Anghel Gabriel, patronul de la ASADO, poate fi extradat in Germania

Anghel Gabriel reținut pentru evaziune fiscală

Luni, 15 mai a.c., polițiști din Serviciului Investigații Criminale, Compartimentul Urmăriri l-au identificat pe Gabriel Anghel, de 55 de ani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în formă continuată. Este vorba de mai bine de 3.000 de acte materiale.

 Au fost găsite arme letale

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor de către autoritățile germane, mai multe telefoane mobile, tablete, dispozitive de stocare electronice și înscrisuri cu valoare probatorie. Totodată, au fost descoperite și ridicate o armă letală, respectiv un pistol, și 26 de cartușe de calibrul 22, pentru care nu exista autorizație de deținere sau folosire a armelor letale. Arma și muniția aferentă au fost ridicate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al Inspectoratului de Poliție Județean  Constanța, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cămătar mare Ertechin asta , omoară lumea pentru a recupera banii
0
0
Lui Ertechin vreau sa ii dau dar nu banii
0
0
nea gabi grasule, n-ai reusit sa te adaptezi.... nu mai e ca in enigma sau problem.
0
1
pot sa ma kak pe sidoasa ta grasule ?
1
1
Gras hot ai furat milioane de euro
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510