REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ani Merlă, 15.000 lei pe lună de la Primăria Constanța!

Ani Merlă, 15.000 lei pe lună de la Primăria Constanța!

Mirela PASCAL 2 mai 2023 | 00:00 7003

Nu mai este o noutate faptul că Legea salarizării bugetare nu se aplică în mod corespunzător, unii bugetari ajungând să câștige mai mult decât șefii lor. La Constanța, de exemplu, avem un bugetar din primărie care a câștigat, anul trecut, peste 15.000 de lei pe lună. Este vorba despre Ani Merlă, șefa fondurilor europene din Primăria Constanța. La așa leafă, nu e de mirare că nu vrea să-și trăiască pensia liniștită și ocupă locul în primărie... degeaba.

Ani Merla, 15.000 lei pe luna de la Primaria Constanta!Ani Merlă

Ani Merlă, din Primăria Constanța, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este șefa fondurilor europene ale primăriei încă din mandatul lui Radu Mazăre și, deși a ajuns la vârsta pensionării, nu se dă dusă din administrația locală. Nici nu ar avea de ce, având în vedere leafa pe care o câștigă. Tot din mandatul fostei administrații este și șefa Asociației de Dezvoltare Intracomunitară Constanța, „Zona Metropolitană Constanţa", de unde mai încasează niște bănuți frumoși. Asociația are ca scop dezvoltarea durabilă a unităţilor administrativ teritoriale care alcătuiesc asociaţia şi a întregii zone limitrofe acestora, prin realizarea în comun a unor proiecte de dezvoltare de interes zonal sau regional şi prin furnizarea în comun a unor servicii publice.

Analizând veniturile încasate de Ani Merlă anul trecut, putem spune că este cel mai bine plătit funcționar public din Primăria Constanța. Aceasta a câștigat, în 2022, de la stat nu mai puțin de 186.437 lei, echivalentul a 15.536 lei pe lună. A câștigat, din postura de șef al Direcției Fondurilor Europene, drepturi salariale de 123.436 lei, echivalentul a peste 10.000 lei pe lună, dar a câștigat și de Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Constanța, „Zona Metropolitană Constanţa", în calitate de administrator delegat, suma de 24.000 lei, și în baza unui contract suma de 39.001 lei.

Ani Merla, 15.000 lei pe luna de la Primaria Constanta!

În total, a câștigat anul trecut 186.437 lei pe an, echivalentul a 15.536 lei pe lună.  Atenție însă, vorbim de fapt despre salariile de bază, care nu includ sporuri și alte venituri. Așadar, leafa lui Merlă ar putea fi mai mare!

Ani Merla, 15.000 lei pe luna de la Primaria Constanta!

Ani Merlă este considerată, de mulți din administrația publică locală, cel mai toxic funcționar din Primăria Constanța. Așadar, sunt și persoane care o consideră un om pregătit, însă, având în vedere șantierele din Constanța, bulevardele întoarse pe dos, pentru lucrări pe fonduri europene, ne îndoim de profesionalismul acesteia.

Merlă trebuia să iasă la pensie anul trecut, dar și-ar fi prelungit contractul cu primăria, în loc să lase locul altora mai tineri și, poate, cu mult mai multă înțelepciune în gestionarea banilor europeni și a proiectelor europene. Vedem din iunie… când îi expiră contractul!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mierla cu soferul se merge pe teren in interes de serviciu , nu ca sa îți facă tie comisioanele
12
0
Merla i-ați lingăul (șofer) și pleacă din Primarie.
11
0
Amiralul , contrar zvonurilor că nu ar mai candida pt un nou mandat , va fi în continuare primar și după alegerile din 2024 , înțelegerile dintre PSD-PNL sunt făcute deja , Amiralul va avea susținere politică maximă , dar totuși , votul final este la noi și poate nu vom vota greșit din nou .
8
1
Doamne, Sa fie asa de multi oameni ,de tot rahatul , care sa-l mai voteze pe nenea amiralul?!??
5
0
Daca tot sunteti revoltati mai oameni buni macar votati AUR sa distruga acest sistem ticalos. Mai rau nu se poate!
9
5
cat am furat eu da cand am venit la raedpp habar nu aveti voi , ce credeti ca o sa fiu director la infinit ? lasa ca fur si eu cum au furat si altii si nu o sa im i faca nimeni nimic ca am ars actele si voi sunteti niste p****i .
7
2
f probabil dna Merla nici nu stie sa deschida un computer, ce draq sa faca ea la fonduri europene, probabil de aceea Constanta e pe ultimul loc din tara la aceste proiecte.Banii nerambursabili nu sunt buni pt noi.
11
0
Toata lumea din primarie e bagata in fel si fel de comisii, asa ca nu e nicio problema daca dispare, intra altii in comisii in locul ei. Dar probabil primarul nu decide el daca o da afara sau nu.
4
0
Dacă vrea moșu amiral o patinează imediat cu tot cu comisiile ei. Cimitirele sunt pline de elefanți.
2
6
Si asta nu e totul! Este in comisia de disciplina, este bagata si in comisii de concurs, in comisii CTE la proiectele primariei.... ce mai, dom'le! Este de neinlocuit, nu stiu ce va face primaria daca iese la pensie. Sau poate de aceea nici nu iese :))
12
2
maimuta merla deabia leaga doua vorbe.ce produce de ia salariul ala???la sfirsitul lunii,daca.i spui sa puna pe hirtie ce a facut,cit valoreaza?????
14
1
treaba nasoală e că Merlă încă fraudează bugetul local și al fondurilor europene. și nimeni nu se sesizează. restul e cancan
16
0
sa va zic eu cum sta treaba? femeia a suparat pe cineva din anturajul ei, anturaj care o sustine in functie pentru a face jocul sa mearga in continuare. aici intervine replika care kaca un articol sa o puna intr o lumina si mai p*****a si sa va dea voua liber la comentarii, unde vrea replika sa faca articol cu dedicatie la comanda, va lasa si pe voi sa comentati, ca fara voi, replika moare de foame. in alta ordine de idei, merla face scheme de ani de zile, ca tot anturajul din primaria constanta in frunte cu amiralul si cei doi locotenenti. tragand linie, si ei sunt catei si dau ordine mai departe, doar nu credeti ca au ajuns acolo prin vot. wakeup constanta
6
6
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește ----> urlis.net/club
0
5
fosila Merlă ar face bine să se ducă la pensie că oricum fraudeaza statul ro-mân de ani de zile. Și așa la vârsta ei, noaptea în somn, uită de ce se duce la baie.
14
1
Merla asta e o infecta. Chiar se considera stapana de sclavi, asa ii trateaza pe toti din primarie, zici ca e pe propria mosie. E depasita de mult dar are tupeu cu carul, nici macar primarul nu are cuvant in fata ei! O sa cam planga el la alegeri dar isi merita soarta daca se inconjoara cu astfel de oameni.
18
1
ar trebui sasi dea demisia si sa se duca la pensie, pana nu e prea tarziu, au scris ziarele despre ilegalitati si conflict de interese, dar autoritatile statului de drept nu au facut nimic, deaia tineretul pleaca masiv din tara, aici nu mai e loc pentru ei si oricum nu vor accepta sa munceasca pe 2 lei si sa fie sclavi
9
2
Fa MUISTO cară te acasă la pensie , p******a ce ești!
11
1
Dacă ești o "Mierla" ai toate sporurile!!!
8
2
Daca"replica"a avut acces la bugetul de venituri si salarilul al primariei Constanta dar a prezentat doar salariul Anei Merla ceva nu este in regula deci femeia asta sau V.Chituac ar trebui sa spuna,uitativa mai contribuabililor la bugetul primariei Constata,Merla are salariul asta pentru ca a atras milioanele astea de euro de U.E.bani nerambursabili cu care primaria a facut gropi in tot orasul dar aveti inca putzina rabdare caci pana la sfarsitul mandatului meu ca primar toate lucrarile incepute vor fi finalizate si atunci o vetzi lauda pe A.Merla iar pe mine ma vetzi realege,sau primarul poate sa prezente o alta varianta care sa justifice salariul asta.
4
10
O bucurie am și eu in ceea ce va privește mai realizatelor din primărie! Ca stați frate la program! Vreți nu vreți va trece viața pe un scaun opt ore pe zi închise intr un birou insalubru! Indiferent ca munciți sau nu! Nasol
7
2
Și uite-asa, câinii latră, ursul trece și escroaca Merlă beneficiază în continuare de salarii nemeritate. Dă din gura hau-hau că cică se face treabă, dar ea freacă motanul toată ziua. Nebunilor, acum e vremea celor de 55-65 de ani să ia bani cu ghiotura de la stat. Au mers la vrăjeală timp de 30 de ani și încă le merge. Puteți să vă dați peste cap că oricum nu-i clintește nimeni de pe pozițiile actuale. De-aia și merge țara asta atât de bine că cei de nivelul Anei Merlă se fac că muncesc. Restul din primărie sunt doar niște sclaveți că doar așa îi numește Merlă la diferite sindrofii. Vă meritați soarta sclaveților din primarie.
19
3
cica ia salariu si iun plus inca un salariu ca lucreaza cu fonduri europene.de genu e platita de inca o data ca sa si faca treaba pentru care e platita .viata de bugetar.si tot ei se plang.
14
2
Nu inteleg ce va casunat pe biata femeie; azi sunt aproape sigur peste 100.000 de salarii de peste 100.000 lei la stat, atat in sectorul bugetar cat si in cel nebugetar si inca si mai multe altele in apropierea a 100.000 lei; plus ca guvernul a stabilit ca cei cu fonduri europene sunt mai speciali decat ceilalti si le-a dat mai multi bani ca doar nu si-a stabilit singura salariul; deci jumatate din acuzatii si injuraturi ar trebui sa mearga spre guvern, parlament - care a dat legile - si primarie ca ei i-au stabilit / permis salariul asta nesimtit ca toate celelalte
7
9
Closetara asta merita banii .
3
7
Ionut Rusu a calcat pe bec cu cumnatelul si cu aia 35000 euro pe care i-a facut cadou. Plangerea la DNA si la ANI deja a fost depusa.Se numeste incompatibilitate si conflict de interese. Ambele penale -stie Poptile
13
2
salariul trebuie justificat.
7
1
Sclavilor. NU NE DAM DEMISIILE cand vor niste ratati imputiti de pe forum. SICTIR
5
19
aici sunt banii din ...contributii si munca oamenilor cinstii , nui caz singular, banii europeni , banii nostrii se duc repede si fara folos la cei ce iau ...din gros , gasesc metode si scorneli ,functi de sefi si trantori!
14
1
De H I R A nu se mai aude ceva! De când cu descinderile de la RAEDPP s-a închis în casă. Cum dădea el săptămânal interviuri în presa locală și cum explica el așa că a descoperit filamentul la bec. Orașul prospera numai datorită invențiilor lui administrative de la RAEDPP prin furăciunea unor imobile nerevendicate. Ce excroc dom`ne, ce excroc!!! Să-l vedem cum va explica manevrele din registrul numerelor de înregistrare al RAEDPP-ului.
20
2
Individa a inchis localul vsv de Fantasio, doar ca sa-l ia fiisu, care dupa doua luni l-a bagat in faliment. Atat il duce capul. Cam asta e Constanta.
26
2
Oate cine o sa-i sature? La cati bani are, ar putea sta linistita si ea si nepotii, bine dava o sa aiba ca la cum are fiisu filetul pe dreapta...
18
3
Asta cu fata de cal este EL !!! ha ha ha
13
3
Merita banii bovina. Specialista la imbarligat si kkt ce fonduri europene aici credeti ca e cluj sau oradea
23
4
Asta stie secrete despre tot ce s-a invartit prin primarie, de-aia nu o da nimeni afara, doar daca pleaca de buna voie, ce e asa de greu de inteles?
26
1
E atâta corupție în statul r0mân încât nu te mai miră nimic. Pe r0mâni îi interesează doar grătarele de 1 Mai și micii sfârâind. Plus să fie cărucioarele pline de mâncare la market. Așa e și caracterul populației. Neam de hahalere și mocangii. Așa e și N A Ț I A. Nu se schimbă nimic nici în următorii 30 de ani. La fel va fi.
30
4
Merlă Ani este maharajahul corupției în Primăria Constanța.
28
4
Toată lupta în Primăria Constanța este pentru Direcția Urbanism. De acolo se dă ora exactă pentru dezvoltatorii imobiliari. Acolo sar șpăgile. Oarecum e legat și de disciplina în construcții ca deh se mai construiește un etaj, două în plus şi iar se ajunge la urbanism. Nu-i fraier Chițac, știe el ce știe. Măcar asta a învățat în toată cariera lui de inginer. Durerea lui este urbanismul ca de acolo vin șpăgile grase. Deloc nu-i p***t.
27
0
Acest așa-zis funcționar public din cadrul Compartimentului administrare clădiri învățământ preuniversitar, inspector, nu stă pe la muncă. Toate documentele care trebuiesc procesate de către el sunt făcute de către colegi. El doar le semnează. Nici calculatorul nu știe să-l deschidă. Ia salariul pe degeaba. Problema lui este că nu stă la muncă neimplicându-se în activitățile compartimentului. Și dacă stă la muncă se plimba prin alte birouri la cafele. Acest Ianuș Sorin se credea milionar din credite cu ani în urmă, a dat falimentul peste el și acum a trebuit să se angajeze ca băteau polonicele în stomac de foame.
19
2
Problema e ca stai pe post și fonduri europene nu prea ai atras , ia zi ne tu cum ai angajat o pe DInu Antoanela hai , care a vândut peste înainte s o iei tu la primărie specialista in fonduri europene . Ce a venit vecina de la 1 si te a rugat frumos , este ?
29
2
Un gunoi în birou La tomberon Legea bugetarilor Doctori Politisti Profesori Birocrati să primească note de la oameni în fiecare instituție unde se afla Lunar făcută media cine e sub opt pleacă acasă Debirocratizarea statului Seful spitalului poliției inspectorat scolar să fie aleși de populația fiecărui județ la fiecare doi ani Oamenii plătesc taxe și impozite la stat ei trebuie să-și aleagă oameni de conducere în locuri publice Politicul își pune cei mai buni hoți in acte cu salarii mai mari ca în UE
26
3
Detestabila merla este o relicva din gasca infracctorului mazare , exemplu perfect al functionarului corupt care in loc sa se ocupe de dezvoltarea durabila a orasului Constanta , s-a folosit de functie si relatiile din primarie pentru dezvoltarea afacerilor de familie prin intermediul sotului. Blocul construit intr-o fosta zona verde a parcului tabacariei reprezinta doar o mica parte din jaful facut de clanul merla in oras . Iar in tot acest timp in care constanta se prabuseste , duduia este recompensata cu un salariu aiuritor de mare si isi vede in continuare nestingherita de combinatiile ei oneroase.
35
3
Ionut Rusu primar in 2024. Cel mai potrivit. Chitac la pensie
11
34
este o iinfractoare notorie !!! Mwie !!!
35
5
Umflat-ooooo, dar pe Chițac de ce nu il întrebați nimic? Mucles,mucles ....
30
3
Din cauza unora ca aceasta merlă, toată lumea are impresia ca toți bugetarii au salarii de lux. Nici vorba de așa ceva, sa fim bine înțeleși.
35
3
Bravo tanti merlă vaca pulii ce ești .La ce nu ieși la pensie împuțită dracului ce ești să lași locul unui tânăr care să facă ceva pentru oraș?
42
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016