REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ani Merlă se pregătește să fie trasă pe linie moartă din Primăria Constanța

Ani Merlă se pregătește să fie trasă pe linie moartă din Primăria Constanța

Mirela PASCAL 23 octombrie 2023 | 00:00 7511

Aflată la vârsta pensionării, Merlă și-a cerut, prin 2022, prelungirea contractului cu primăria. De atunci, l-a tot prelungit însă, potrivit informațiilor noastre, nu mai are voie să ceară o nouă prelungire, așa că în 2024 ar urma să plece, definitiv, din administrația publică locală.

Ani Merla se pregateste sa fie trasa pe linie moarta din Primaria ConstantaAni Merlă

Ani Merlă a ajuns în administrația locală pe vremea lui Mazăre și  Merlă a rămas pe poziție la Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene.În 2022, nu s-a dat dusă din primărie solicitând prelungirea contractului cu primăria.

Ani Merla se pregateste sa fie trasa pe linie moarta din Primaria Constantasediul Primăriei Constanța

În iunie 2023,l- a prelungit, însă urmează să-i expire la începutul anului viitor. Potrivit informațiilor noastre, Ani Merlă nu va mai sta în primărie... nici dacă ar vrea, pentru că nu mai are voie să prelungească contractul. Așadar, începe să-și facă bagajele și să lase direcția pe mâna subalternilor, poate mult mai pricepuți în a manageria fondurile europene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai iese v a c a asta la pensie?
1
0
Urata asta pleacă din primărie doar cu picioarele înainte
1
0
Manglitoarea asta trebuia să stea lângă Dospineasca la Târgșor. O excroacă cu legitimație.
12
0
Profesionista pe dracu! O nulitate, exigenta doar fiindca nu stie altceva decat sa fie a dracului. Asa e cand nu cunostii meserie, faci pe exigenta ca sa spuna lumea ca faci si tu ceva....
18
0
Are multe calitati de profesionist. O cunosc bine. face treaba buna. Nu rezista altfel acolo unde toti ii vor capul pentru ca e foarte exigenta
2
23
ca porkul.
16
0
De mult iera cazul sa plece.Esta una dintre fosilele lui Mazare.
23
1
Înjurați pe toți și la alegeri votați tot cu golanii.
10
15
O p******a SI EA SI MOLDOVEANUL DE BARBAT AL EI ....RADU...PARCA SUNA A RADUCU !!! MAFIOATA CARE PROBABIL CA-SI ARE LOCUL CU MAZARE SI PORCUL CARE DORMEA IN INTERSECTIE....CONSTANTINESCU !!!!
26
1
Tu și HIRA ATI vândut orașul Chitac doarme pe el Hira face ce vrea
36
3
a saduca la DRACU si ea si toti aia din primarie care asteapta numai SPAGA sa-ti rezolve o cerere care ti se cuvine de drept dar ce sa vezi TIGANII au intodeauna prioritate
29
2
Tardiv!
25
1
Priviti o moaca care a reusit sa desfiinteze 30 de toalete publice ale orasului pentru ca voi sa va faceti nevoile in cabine telefonice...asa a inceput cocoana afacerile
31
1
Orasul acesta a ajuns o ruina datorita acestei hoate care a inventat sute de asa-zise proiecte din care sa fure la greu fonduri europene. A distrus si toata vegetatia din acest oras taind copacii sanatosi pentru a ne intoxica ani de zile cu praful din proiectele lasate de izbeliste. Blestemata sa fie cu toata familia ei de hoti nenorociti. Praful sa se aleaga de ei. Dumnezeu e sus si vede! Pana la urma ii vor iesi toate pe nas!
41
2
Radu Mazare a avut prea mare incredere in cei doi, in timp ce pe altii care il puteau trimite la Cotroceni i a tinut departe .... Aviz altor primari care fac la fel.
24
4
Asta din Primarie trebuie sa ajunga direct in puscarie pana la sfarsitul zilelor, nu sa manance pensia de care oricum nu are nevoie la cate miliarde de euro are. Doar ca ii are pe toti la mana pentru ca si-a asigurat spatele cumparandu-i pe toti. Vai de justitia din tara asta!
35
2
Nu fii fraieră!!! Moșu mai candidează un mandat și va fi mereu în vacanțe. Îl va lăsa la cârma pe escrocul H I R A... . Ăsta e ca tine, șpăgar de meserie. Veți avea cale liberă la ciordeli. Nu fii fraieră!!!
30
4
pentru ce se intimpla pe Stefan Cel Mare sa-i multumiti individei ca ea a aprobat proiectele facute cu firmele ei .
31
3
Cind o crapa escroaca asta , sa o impaiati sa o pune ti la intrare in Primarie ! Confiscata averea !
36
3
Citind comentariile nu am gasit nici macar o vorba buna despre aceasta doamna.Nu imi pot imagina deci cum a putut ramane in functie atati ani acest personaj.Ori ceea ce comentatorii au spus este neadevarat ori acest oras isi merita soarta.
41
1
O excroaca si un caracter oribil. Fagadau a fost cel mai prostanak slugoi al acestei infractoare. Merla multimilionara si aroganta.
44
2
Zilnic ma rog la dzeu si fac diverse incantatii sa se intample pensionarea asta cat mai repede ca sa fie si idiotul de frati-miu iar cineva in fonduri europene ca ne-a capacit Merla. Va invit sambata seara la 00:00 in parcul tabacarie sa facem un sacrificiu pe luna plina poate, poate
16
6
Cea mai corupta șefa din Primarie
38
1
Ani Merlă și Gabi Stan au descurcat ițele dosarelor denumite generic "Henri Coandă" și "Polaris", dosare în care procurorii DNA nu deslușeau traseul șpăgilor. Ambii sunt singurii care au colaborat. Nici unul dintre ei nu a fost condamnat sau cu sechestre pe bunuri. Lui Gabi Stan i s-a dat achitat pentru frumoasa colaborare. Merlă a colaborat din proprie inițiativă și a rămas pe funcție. Ambii au fost "înghesuiți" când toate structurile erau peste Mazăre. Acum, își cheltuie tihniți în liniște goromelele ciordite. Gabi Stan a explicat tot cu punct și virgulă.
39
2
intai la parnaie si pe urma moarta !!!
26
1
Vergil Chitac halesti si pe sie si salariu, unde bagi atatia bani nenorocitule. La alegeri va facem praf, schimbat tot
28
4
o data harca asta
22
2
Chiar au amutit cu totii cand au auzit de D-na Ani Merla ? Va invit dragilor la comentarii ca aveti destul a spune pe acest subiect , hai ........cu curaj !!!
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510