REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
27.4° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Anna Lesko a încins tot internetul, după ce s-a fotografiat aproape goală la fereastră!

Anna Lesko a încins tot internetul, după ce s-a fotografiat aproape goală la fereastră!

Valentina CAMARA 28 februarie 2023 | 00:00 913

Anna Lesko demonstrează pe zi ce trece că vârsta nu este decât un număr și că timpul poate fi în favoarea oricui depune un minim de efort pentru felul în care arată. La 44 de ani se poate considera un artist complet, care iese în evidență atât cu vocea sa inconfundabilă, cât și cu aspectul fizic.

Anna Lesko a incins tot internetul, dupa ce s-a fotografiat aproape goala la fereastra!

Nu de puține ori, cântăreața le-a oferit fanilor săi imagini senzuale, despre care unii dintre fani au spus chiar că par a fi desprinse din filmele pentru adulți, așa cum s-a întâmplat și de această dată!

Recent, Anna Lesko  a postat în mediul online o serie de fotografii direct de la balcon, îmbrăcată cu un body alb din dantelă, foarte provocator. Chiar dacă este mămică, artista nu se dezice de la stilul senzual care a consacrat-o, în ciuda răutăților celor din jur.

„Vântul nu mai bate în ferestre...”, a scris Anna Lesko în descrierea fotografiei postate.

Cum au reacționat fanii artistei?

Fanii Annei Lesko au avut reacții pe măsură, care mai de care mai flatante pentru artistă. Dacă unii au ales să îi aprecieze curajul de a apărea în fața fanilor ei în lenjerie intimă, alții nu s-au abținut și au jignit-o, atrăgându-i-se atenția că a încurcat platformele pe care activează.

„Anna, mă omori cu trupul tău!”, „Cel mai frumos corp din România îl are Anna Lesko! Bravo, felicitări pentru toată munca ta”, „Frumoase fotografii Ana, postează în continuare cu încredere!”, „Daca ar bate așa vântul la fereastră, aș dormi numai cu ea deschisă”, sunt doar câteva dintre comentariile pozitive pe care Anna Lesko le-a primit din partea fanilor ei.

Anna Lesko își dorește să devină mămică pentru a doua oară

Fiul Annei Leko va împlini peste numai câteva zile vârsta de 9 ani și, pe măsură ce micuțul Adam crește, dorința artistei de a deveni mămică pentru a doua oară crește și ea pe zi ce trece. În cadrul unui interviu recent, artista a dezvăluit că și-ar fi dorit să îi facă un frățior fiului ei mult mai devreme, însă se simte pe deplin pregătită să facă acest pas chiar și la 44 de ani.

„Vreau să mai am un copil. Timpul trece și aș fi vrut să îi fi oferit mai devreme lui Adam (n.r un frate). Îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul acesta și cred că se va și întâmpla”, a spus Anna Lesko, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303