REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Anna Lesko, poze incendiare pe internet

Anna Lesko, poze incendiare pe internet

Replica API 27 martie 2019 | 00:00 639

Anna Lesko

După ce în ultima perioadă de timp a făcut publice fotografii în care apare în ținute sumare și în ipostaze incendiare, Anna Lesko a atins punctul culminant în ceea ce privește postările provocatoare pe care le face pe rețelele de socializare: s-a pozat fără chiloți. În imaginea respectivă, Anna Lesko poartă doar un sutien de culoare galbenă, în timp ce în partea de jos nu are nimic.

Vedeta și-a acoperit zona intimă cu o pălărie. „Îmi place că ai tupeu, serios, ești o femeie fără „perdea”. Multe își iau paltoane, dar din cluburi pleacă fără chiloți! Îți place să fii privită, admirată, apreciată, nu e un lucru rău! Iar tu pe stradă umbli chiar foarte îmbrăcată! Mie îmi place de tine”, „Ușor-ușor o să ne arăți tot, așa că nu te lăsa. Mai e ăuțin”, „Jos pălăria în fața ta”, ” Rușine să îți fie”, „Te-ai țăcănit rău la cap”, „Singurul mod de a mai avea parte de puțină publicitate”, „fce educație îi dai copilului tău când tu faci astfel de poze”, „dacă nu o mai băgați în seamă… se dezbracă! Nu poate mai mult!”, au comentat cei care au văzut poza pe rețelele de socializare.

Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa Cu tine eu la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o parapanta stil Chisinau
2
0
Are un fizic impecabil, trebuie sa recunoastem !
6
1
cu 50 de dolari - la vremea aia - pe seara cand dansa la bara la Colonadelor.Apoi a pus Mazare ochii pe ea si a stricat preturile. Dupa care a venit mos Columbeanu si i-a stricat si el preturile lui Mazare. Stai asa, nu despre activitatea ei pe bani e vorba in articol?
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016