REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

ANPC a închis terasa La Călinescu

ANPC a închis terasa La Călinescu

Virgil STOIAN 20 ianuarie 2024 | 20:02 3509

Terasa La Călinescu a fost închisă de ANPC. Inspectorii au descoperit anumite nereguli. Ce spune fostul om de televiziune. ANPC a închis terasa La Călinescu din cartierul Tineretului, din București. Decizia a fost luată deoarece în local ar fi fost găsite anumite nereguli. Fosta vedetă Pro TV a avut o primă reacție după ce a aflat că restaurantul care i-a aparținut a fost închis.

ANPC a inchis terasa La Calinescu


Terasa La Călinescu, închisă de ANPC. Ce spune fostul om de televiziune

Florin Călinescu a ținut să precizeze pentru Bugetul.ro, faptul că el nu mai deține această afacere de aproximativ 15 ani. Restaurantul a fost vândut unor cunoscuți, care au decis să păstreze numele „Taverna La Călinescu”. Totodată, actorul spune că de cinci ani nu și-a mai vizitat fosta afacere și că nu știe cum își desfășoară activitatea cei care dețin acum localul. Florin Călinescu a amintit că nu au existat reclamații pe vremea când el se ocupa de restaurant.

Pe de altă parte, fostul om de televiziune susține hotărârea ANPC de a închide taverna, dacă au fost descoperite nereguli. Însă, a spus că i se pare „suspect” faptul că de 20 de ani nu au existat reclamații.

ANPC a inchis terasa La Calinescu

„Poate că e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de ajuns ca unul să aibă o treabă cu tine și să spună că nu i-a plăcut mâncarea sau a făcut o alergie. Taverna cred că e de vreo 20 de ani și nu am avut nicio reclamație la ea. Mi s-ar părea suspect, dar dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă. Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație. Cred că în România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul”, a transmis Florin Călinescu pentru sursa citată. Florin Călinescu mai spune că ar fi vrut ca numele localului să fie schimbat, având în vedere că el nu mai are nicio legătură cu această afacere de 15 ani. Însă, proprietarii nu au dorit să facă acest pas, considerând că este în regulă să îl păstreze.

Artistul a declarat că nu crede că oamenii trec pragul restaurantului pentru numele lui, ci pentru serviciile oferite aici. Cel mai probabil, măsura închiderii localului este temporară, așa cum precizează actorul. „Nu cred că lumea vine că e a lui Călinescu sau că e a altcuiva. Lumea nu vine pentru nume”, a mai spus Florin Călinescu, fostul jurat de la Românii au Talent, conform Bugetul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna observatie
1
0
Domnul COMENTATOR felicitari pentru simtul de observatie ! Chilotii scot poza din anonimat! Etalonul societatii romanesti!
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166