REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

ANR, precizări despre ambarcațiunea surprinsă sâmbătă de furtuna tropicală!

ANR, precizări despre ambarcațiunea surprinsă sâmbătă de furtuna tropicală!

Mirela PASCAL 21 noiembrie 2023 | 00:00 2017

Sâmbătă, în jurul orei 14.00, doi turiști din Ploiești, în vârstă de 38 și respectiv 41 de ani, aflați într-o mică ambarcațiune de pescuit pe brațul Sf. Gheorghe au solicitat prin serviciul de urgență 112 să fie salvați. Din relatările acestora, ambarcațiunea în care se aflau fusese surprinsă de furtună, la acel moment vântul având în zona respectivă o intensitate de 90km/h.

ANR, precizari despre ambarcatiunea surprinsa sambata de furtuna tropicala!ambarcațiunea, căutată de ANR

În lipsa altor structuri capabile să intervină suficient de rapid, Ofițerul de Căpitănie Emil Cernamorit, angajat al Autorității Navale Române la Căpitănia Portului Tulcea, Punctul de lucru Sf. Gheorghe, a inițiat o acțiune de salvare folosind în acest scop șalupa din dotarea instituției.

Timp de o oră, în condiții meteo dificile, angajatul ANR i-a căutat pe cei doi turiști rătăciți în Deltă, reușind într-un final să ajungă la aceștia în timp util. Ulterior, ambarcațiunea de agrement a fost remorcată, cei doi pasageri fiind găzduiți peste noapte la punctul de lucru Sf. Gheorghe al ANR, acolo unde au primit haine uscate, apă și alimente, și unde s-au putut odihni după această istovitoare experiență.

ANR, precizari despre ambarcatiunea surprinsa sambata de furtuna tropicala!ambarcațiunea, căutată de ANR

Odată ce noaptea plină de peripeții a trecut, lăsând loc zorilor mai blânde, cei doi ploieșteni au reușit să ajungă cu bine la Dunăvăț, acolo unde erau cazați, pentru a-și continua mai apoi drumul spre casă. Fără îndoială, acest deznodământ fericit i se datorează Ofițerului de Căpitănie Emil Cernamorit, un om dedicat, cu o experiență de 30 de ani în cadrul instituției.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Capitanul care este laudat mai jos pentru inalte merite ca stie sa manance si sa bea si mai face si de toate vine pe la slujbe in biserica, cica are multe pacate. Din ce se vorbeste are pacateeeeee multeeeeee
24
4
Corb la corb nu isi scoate ochii.
0
0
un imbecil semianalfabet si alcoolic dat ca exemplu doar ca mananca bea face de toate (ce anume de toate ?). scapa ne de el si ial acasa.
54
2
Daca un onanist nu poate ajunge nici pana la jucaria Inaltimii Voastre care stie sa manance si sa bea ca un adevarat Barbat, poate ne spune I.V. si cum se face ordine in familie cu ajutorul pumnilor, asa ca un adevarat BARBAT.
2
0
Si cel mai mare onanist este Ionel. Un complexat care nu-i vine nici pana la p... lui Bucur. Dar noroc ca Bucur bea mananca si face de toate pe cand Ionel zace ros de invidie si se auto otraveste.
0
0
Buna gluma. Om de teren ?
5
1
Cel mai valoros om de teren din tot ANR este căpitanul nostru de la Jurilovca.
1
36
Daca erau Metzei, Dumitrache, Sincan sau Pilat dadeau cautare pe Waze sa-l caute pe om. Nu au nicio treaba cu ambarcatiunile , navele sau marea.. ei stiu doar de parla la armatori. Dovada ca ANR sta in munca celor din teren, nu a sefilor sau a putorilor de la birouri care sunt cu sutele. Iar salariile sunt de mizerie. Sindicatul nu exista
1
1
Mai avem oameni profesionisti,,,,inca....Felicitari
3
0
BRAVO ANR
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510