REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Antonescu, după zvonul că nu ar mai fi pe loc eligibil pe lista de europarlamentare: Nu-mi imaginez cine ar putea să aibă temeri

Antonescu, după zvonul că nu ar mai fi pe loc eligibil pe lista de europarlamentare: Nu-mi imaginez cine ar putea să aibă temeri

Replica API 21 ianuarie 2019 | 03:36 569

Crin Antonescu

Crin Antonescu a declarat că nu ştie cine ar putea să aibă temeri în PNL cu privire la candidura sa pentru alegerile europarlamentare, dar aşteaptă o decizie publică în cadrul partidului, întrebat după ce în spaţiul public au apărut zvonuri că nu ar mai fi pe un loc eligibil.

Întrebat dacă în interiorul PNL există temeri sau reţineri în legătură cu candidatura sa la europarlamentare, Crin Antonescu a răspuns: „Nu ştiu dacă există reţineri sau nu. Asta vom vedea în momentul în care se vor discuta şi se vor decide candidaturile, dar temeri chiar nu îmi imaginez că cineva ar putea să aibă. Nu văd care ar fi motivul pentru care cineva să se teamă de candidatura mea în interiorul partidului”.

De asemenea, Antonescu a precizat că încearcă pe cât posibil să nu comenteze zvonuri, în contextul în care a fost chestionat, de MEDIAFAX, dacă a purtat discuţii cu preşedintele PNL Ludovic Orban sau cu alţi liberali despre posibilitatea de a nu mai fi pe un loc eligibil.

„Eu încerc pe cât posibil să comentez fapte sau măcar declaraţii semnate. Zvonuri, surse eu am de ce să le comentez. Eu am discutat sigur şi cu preşedintele partidului şi cu alţi colegi, am prezentat un dosar de candidatură care cuprinde tot ceea ce trebuie să cuprindă, un program de candidatură, cu poziţia pe diferitele mari teme europene, cu toate elementele pe care le cere statutul şi o asemenea campanie în mod normal. Evaluarea, decizia se va face aşa cum s-a şi anunţat de altfel în reuniuni ale forului partidului care sunt îndrituite să decidă. Ca atare, în ce priveşte zvonurile nu am nimic de comentat”, a explicat fostul preşedinte al PNL.

Totodată, întrebat ce va face dacă nu se va regăsi pe locurile eligibile la europarlamentare, dacă va lua în calcul o candidatură în altă parte, Antonescu a replicat: „Este cred un lucru cât se poate de normal. Poziţia mea destul de discretă ca să spun aşa este cunoscută de nişte ani de zile. Pur şi simplu avem acest subiect şi el va avea o rezolvare sau alta. Nu văd niciun rost să discutăm ce se va întâmpla dacă. Dacă voi fi desemnat de către partid şi voi fi ales de către cetăţeni, atunci voi merge în Parlamentul European. Dacă nu, nu. Asta e tot ce-i sigur”.

În ultimele zile au apărut informaţii potrivit cărora Crin Antonescu nu ar mai fi candidat pe un loc eligibil pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare. Acesta şi-a anunţat candidatura pentru un mandat de europarlamentar din partea partidului pe data de 18 septembrie 2018.

De asemenea, în spaţiul public au circulat informaţii, pe surse, potrivit cărora lista PNL pentru europarlamentare ar fi deschisă de un şef de corporaţie, iar pe locuri eligibile s-ar afla Vasile Blaga, Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi şi Daniel Buda.

Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfăşura în luna mai a acestui an.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-si caute serviciu...
3
0
S-a trezit din adormire ptr 20000 euro pe luna de la parl european -- Nici unul din lista nu merita votul rominilor --unii sint pdl-isti vopsiti in pnl-isti
4
0
Un tradator care doreste sa-i fie uitata tradarea! Un mare politruc, care se uita la alt politruc sa-l puna pe liste.
4
0
Acest crin ofilit pooate sa plece si el linistit la psd sau la ALDE tariceanu! Este la fel de liberal ca alte loaze psd-iste ,vopsiti in liberali, zamfir sau dobritoiu care se lafaie acum numai pe la latrina 3 a securistului turnator voiculescu sau guita tv a penalului ghita. Face mult rau PNL-ului daca-l mai tin langa ei.
3
0
Temeri ca inca mai ai tupeu de porc?
2
0
Lista pe care va fi el nu va avea stampila mea. E o deziluzie politica.
9
1
Sa-sai caute serviciu...la matura...
11
0
Unul din putinii politcieni inteligenti, pacat ca l-au lucrat securistii.
2
10
Nu va asteptati sa votez eu de-alde Blaga sau Antonescu!Vad ca este mai mare batalia pt.un loc de europarlamentar decat pt.un post de senator sau deputat in tara.Multi compromisi pe liste la mai toate formatiunile politice!
11
0
pentru bazdacu femei a vandut Partidu,nu te votam ,,esti un gunoi.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510