REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
30.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Antrenorul de fitness Robert Cercel: Nu toate dietele de pe internet sunt bune!

Antrenorul de fitness Robert Cercel: Nu toate dietele de pe internet sunt bune!

Replica API 8 aprilie 2022 | 00:00 2523

Dacă vremea bună a venit, o plimbare în natură este cea mai potrivită pentru încărcarea bateriilor, dar mai mult, odată cu apropierea sezonului cald, toți ne preocupăm de aspectul fizic. Locuitorii de la malul mării pot profita din plin de sport în aer liber. Robert Cercel, antrenor de fitness, ne oferă cele mai bune ponturi de care trebuie să ținem cont. Însă, de asemenea, a precizat că nu toate dietele de pe internet sunt bune.

Vremea s-a îmbunătățit și vara se apropie cu pași repezi, așa că este un moment prielnic pentru a ne pregăti corpul pentru sezonul estival. Constănțenii pot profita de spațiile pentru sport amplasate în parcurile din oraș pentru a-și tonifia corpurile, sau chiar pentru a alerga pe malul mării.

Robert Cercel, antrenor fitness, ne-a declarat ce tehnici trebuie să abordăm și cum folosim corect aparatele fitness din parcuri, dar si care ar fi cel mai sănătos plan nutrițional pe care ar trebui să il urmăm în acest sezon.

”Sportul în aer liber este un plus mai ales pentru noi, cei de la malul mării, pentru că respirăm aer curat mai ales că ne ajută la exteriorizare și la dezvoltarea capacității pulmonare. Aparatele amplasate în parcurile din Constanța sunt ușor de utilizat și la îndemâna tuturor fiind făcute în așa fel să evite riscul de accidentare. Orice tip de mișcare este benefic, iar aparatele din parcuri ne ajută și la biomecanica mișcării. Sunt foarte utile pentru că învățăm să facem mișcările corect.”, a declarat Robert Cercel, pentru Replica.

În mod sigur, mișcarea este benefică tuturor, dar însoțită de un plan alimentar personalizat, poate avea efecte uimitoare.

”Planul nutrițional este 60% pentru orice obiectiv. Recomandat este un plan alimentar personalizat, nu toate rețetele și dietele de pe google, care ne îmbolnăvesc, pentru că, în primul rând, este vorba de sănătate”, a completat antrenorul de fitness.

M.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine il cunoaste cu adevarat stie ca e un om super
1
0
Un papitoi care nu are habar de sport! Varza! ...
0
0
Omul potrivit la locul potrivit!
0
0
poza cu aparatele de fitness este din parcul Izvor. Ar fi foarte bine daca am avea asa ceva in Tabacariei. Dar pun la indoiala implicarea celor din Primarie in astfel de proiecte.
0
0
Pe unde activeaza ? Cumva la sala aia de pe soveja colt cu primaverii unde se duceau toti poponautii ?
2
0
Un maimutoi
1
2
Un foarte bun antrenor
1
0
Un profesionist , impreuna cu doamna antrenor Maia Ramona !
4
0
Un profesionist
0
0
Profesionist! Nota 10!
1
0
Un antrenor preocupat mai mult de pozele pe conturile de socializare decat de clienti, profesionist desavarsit .....
0
0
Un profesionist desavarsit
0
0
Cel mai bun!
3
0
Un om de nota 20
3
0
Hai mai lasati cu piticul asta. Numai gura e de el
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768