REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Anunț important pentru utilizatorii Facebook și Instagram

Anunț important pentru utilizatorii Facebook și Instagram

Mariana MURAT 30 octombrie 2023 | 17:16 1176

Vești bune pentru utilizatorii Facebook și Instagram din Europa care s-au săturat de reclamele care apăreau în feed. Abonamentul lunar pentru a folosi cele două rețele de socializare fără publicitate ajunge în Europa. Care este prețul pentru acest serviciu.

Anunt important pentru utilizatorii Facebook si Instagram

Cei care utilizează Facebook și Instagram, și s-au săturat să tot vadă reclame, trebuie să știe că cele două rețele de socializare vor putea fi folosite fără publicitate, dacă utilizatorii vor opta pentru un abonament lunar care să îi scape de conținutul publicitar.

Utilizatorii Facebook și Instagram din Europa pot cumpăra abonament pentru conținut fără reclame

În sfârșit, utilizatorii Facebook și Instagram pot cumpăra abonament pentru conținut fără reclame și în Europa. Potrivit informațiilor, pentru abonați, costul acestui serviciu va fi de 9,99 euro pe lună pe web sau de 12,99 euro pe lună pe iOS și, respectiv, Android. De curând, reprezentanții Meta au anunțat sosirea acestei noutăți în Europa.

"Credem cu tărie într-un internet fără reclame susținut de reclame și vom continua să oferim acces gratuit la produsele și serviciile noastre, indiferent de diferitele bugete. Ne angajăm să păstrăm informațiile oamenilor private și sigure, în conformitate cu reglementările noastre și cu Regulamentul UE privind protecția datelor”.

Cei care nu își doresc să achite lunar acest abonament, vor putea continua să folosească platformele online gratuit, ca și până acum, însă cu reclamele pe care algoritmii le consideră potrivite. Este, de asemenea, important de știut faptul că, indiferent de locul în care se face achiziția, abonamentul va fi valabil pentru toate conturile de Facebook și Instagram conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bwahahahahahaahahah
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510