REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
26.9° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Anunț îngrijorător pentru toți vârstnicii din România. Risc de înghețare sau de micșorare a pensiilor

Anunț îngrijorător pentru toți vârstnicii din România. Risc de înghețare sau de micșorare a pensiilor

Mariana MURAT 6 noiembrie 2023 | 15:08 1244

Este risc de înghețare sau de micșorare a pensiilor, susține Bogdan Hossu, lider Cartel Alfa. Tot el a declarat că se dă putere decizională Consiliului fiscal, legat de aplicarea creșterii valorii punctului de referință.

Anunt ingrijorator pentru toti varstnicii din Romania. Risc de inghetare sau de micsorare a pensiilorImagine ilustrativă


Corpul legii face o chestiune populistă și mincinoasă pentru marea majoritate a pensionarilor, pasează chestiunea deciziei către Consiliul fiscal, care spune: nu este fezabilă, sustenabilă. În momentul respectiv, Consiliul fiscal spune nu se poate face drept pentru care se stopează. Poate să ajungă, desi avem decizie CCR, la înghețare, la micșorarea pensiilor.

 Constatăm că principiile nu sunt respectate. Și cine riscă să aibă pensia înghețată? Toți. Se dă putere decizională Consiliului fiscal legată de aplicarea creșterii valorii punctului de referință sau a structurii respective”, a spus Bogdan Hossu, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
escrocherie ordinara facuta de infractori ordinari pentru ca asta sunt in guvern si parlament in felul asta ingheata punctul de referinta iar inflatia facuta tot de ei va micsora in continuare toate pensiile luna de luna si an de an si evident salariile lor vor creste cel putin cu inflatia ca si pana acum in permanenta
1
0
Pana la taierea pensiilor mai sunt destui pashi,de exemplu mai intai trebuie spus:"numai avem bani decat pentru pensii care au la baza contributivitatea,apoi se poate limita pensia maxima si mai sunt si alzi pasi pana la taierea tuturor pensiilor.
7
1
Sa punem mina pe furci si pe topoare si sa ne facem dreptate !
6
3
Tăiați pensie speciale e drogaților magistrați ce se droghează cot la cot cu interlopii, anulați acei 30000euro prima la pensionare ale drogaților MB magistrați, lăsații i sa muncească cel puțin pana la vârsta de 55 ani, condamnați penal pentru câștigarea proceselor la CEDO. Deci, soluții sunt. Nemernicilor sunteți mana în mana cu acesti drogații, constat ca voturile sunt mai numeroase de la aceste lichele decât de la asistații sociali. Pana rezolvați balbaiala cu pensiile, a ați câștig de cauza, nr pensionarilor reducându-se se considerabil, prin decesul acestora
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510