REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Anunțul lui Gigi Becali, după accidentarea lui Iulian Cristea: ”Suntem obligați”

Anunțul lui Gigi Becali, după accidentarea lui Iulian Cristea: ”Suntem obligați”

Replica API 7 iunie 2022 | 22:59 781

România a pierdut primul meci din faza grupelor a Nations League, 0-2, contra Muntenegrului, însă pe lângă rezultat, tricolorii au primit altă veste teribilă.

Iulian Cristea, jucătorul celor de la FCSB, a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 13 din cauza unei accidentări.

Gigi Becali, după accidentarea lui Iulian Cristea

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat că formația sa va face transferuri pentru a acoperi postul descoperit acum și de accidentarea lui Iulian Cristea, care urmează conform sursei citate să fie absent de pe gazon aproximativ 6 luni.

"Deci lipseşte 6 luni? Suntem obligaţi să facem transferuri. O să vină un fundaş central, cu siguranţă. Edi Iordănescu este mai deştept decât toată lumea. Aşa se dă. Acum nu vreau să critic, dar toţi îl văd pe Iulian Cristea fundaş central, numai Edi îl vede închizător?

Joacă acolo cu Răzvan Marin, cu Alexandru Cicâldău, cu închizători de meserie. Păi Darius Olaru nici nu avea cu cine să joace la mijlocul terenului. Cu cine să joace? Cu Alexandru Creţu?", a spus Becali, citat de fanatik.

Pentru FCSB vestea este una cu atât mai problematică cu cât și-a pierdut deja doi dintre fundașii centrali, Vinicius, căruia nu i-a fost prelungit contractul, și Andrei Miron, transferat în Israel, la Hapoel Haifa.

Momentan, singurele variante ar fi Ovidiu Popescu, reprofilat, și Denis Haruț, revenit din împrumutul de la FC Botoșani, scrie digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016