REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Apel umanitar! Andrei, în vârstă de 5 ani, are nevoie de ajutor

Apel umanitar! Andrei, în vârstă de 5 ani, are nevoie de ajutor

Victor ROTARU 3 noiembrie 2023 | 00:00 1770

În luna iulie, Replica aducea în atenția cititorilor cazul unei familii din Năvodari care avea nevoie de 2.600 de euro pentru a-l opera pe Andrei-Alexandru. Băiatul, în vârstă de doar 5 ani, a fost diagnosticat la naștere cu paralizie cerebrală, forma tetrapareză spastică. Cu ajutorul oamenilor, a fost operat în luna august, la Chișinău, intervenția fiind un real succes, însă acum familia are, din nou, nevoie de bani pentru recuperare. 

Apel umanitar! Andrei, in varsta de 5 ani,  are nevoie de ajutor Andrei-Alexandru

Andrei-Alexandru a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală, forma tetrapareză spastiscă, încă de la naștere, iar familia are mare nevoie de ajutorul cetățenilor. Părinții băiatului au încercat, de-a lungul timpului, să ceară ajutor și asociațiilor caritabile, însă au fost refuzați, motivul fiind suma mică de care au nevoie pentru a-l opera. Andrei a fost operat la Chișinău în luna august, însă problemele nu s-au oprit aici, familia băiatului are nevoie în continuare de bani pentru recuperare și pentru ca Andrei să se bucure de copilărie. 

Operația a fost un real succes 

În luna august, Andrei-Alexandru a fost operat cu succes, acum băiatul urmează sesiunile de recuperare. Cu toate că operația a decurs bine, lupta încă nu s-a încheiat, familia băiatului are nevoie de bani pentru a putea continua recuperările: „Este bine, doar ce am început terapiile după operație. Aceasta este prima săptămână, mai avem o săptămână de stat pe aici. Suntem la Băile 1 Mai, în județul Bihor. Operația a decurs foarte bine, l-a ajutat foarte mult operația, nu mai este atât de spastic, poate lucra. După această sesiune de recuperări urmează o alte sesiuni de recuperări. Pe 27 plecăm la Techirghiol pentru 3 săptămâni, în ianuarie venim tot aici și tot așa, un continuu du-te-vino. Trebuie să facem aceste recuperări pentru a nu spune că am operat copilul degeaba. Până la următoarea operație o să tot trebuiască să facem aceste drumuri. Am înțeles că operația se desfășoară în trei serii, și se fac la o distanță de un an, doi, depinde și de recuperarea pe care o va face în continuare. La operație i s-au tăiat 20 de mușchi, acum nu știm.”, a declarat mama băiatului.

Apel umanitar! Andrei, in varsta de 5 ani,  are nevoie de ajutor Andrei-Alexandru

Contul pentru donații:

Nume Titular: AURELIA PURCARIU 
IBAN: RO85BTRLRONCRT0335819402
Moneda: RON
SWIFT: BTRLRO22
Număr de telefon: 0770.285.597

  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510