REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Joi, 10 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6878
16.6° Constanța Joi, 10 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6878
 

Apel Umanitar! O tânără mamă din Constanța are nevoie de ajutor, ca să trăiască!

Apel Umanitar! O tânără mamă din Constanța are nevoie de ajutor, ca să trăiască!

Ana Maria TUDOR 10 octombrie 2024 | 00:00 415

Apel umanitar! O tânără mamă din Constanța, care-și dorește să trăiască, să-și vadă copilul crescând, are nevoie de ajutorul nostru! Nicoleta Costinella Ruse, în vârstă de 38 de ani, a fost diagnosticată, în primă fază, cu AVC ocular, însă diagnosticul ulterior s-a dovedit a fi mult mai grav. Investigațiile suplimentare au scos la iveală un melanom ocular, iar medicii i-au sugerat o intervenție chirurgicală radicală pentru îndepărtarea completă a globului ocular, pentru a-i salva viața.

Apel Umanitar! O tanara mama din Constanta are nevoie de ajutor, ca sa traiasca!

Nicoleta a fost diagnosticată cu melanom ocular și are nevoie urgentă de terapie cu protoni la MedAustron, Austria, după recomandarea medicilor. Tratamentul este costisitor, iar familia sa are nevoie de ajutor. După ce i s-a sugerat, în prima fază, o intervenție chirurgicală radicală, anume „îndepărtarea completă a globului ocular”, Nicoletei i-a fost recomandată brahiterapia.

Apel Umanitar! O tanara mama din Constanta are nevoie de ajutor, ca sa traiasca!

Medicii i-au sugerat o intervenție amplă și cu efecte majore, însă acest lucru s-a dovedit că nu era o opțiune bună, din cauza dimensiunii prea mari a tumorii. Familia Nicoletei își dorește pentru aceasta un tratament cu protoni, care ar presupune salvarea globului ocular, anume brahiterapia. Soluția aceasta implică costuri foarte mari, de care familia bolnavei nu dispune, iar orice sprijin material este bine venit. Oameni cu dare de mână se pot mobiliza pentru a-i întinde o mână de ajutor. Nicoleta are nevoie de noi! Vrea să trăiască, vrea să-și vadă fata, de doar 8 ani, crescând!

Apel Umanitar! O tanara mama din Constanta are nevoie de ajutor, ca sa traiasca!

Unde puteți dona?

Pentru cei care se hotărăsc să ofere ajutor financiar Nicoletei, datele de care au nevoie pentru a dona sunt următoarele:

●    Titular: RADU RUSE
●    IBAN: RO07RZBR0000060026693891
●    Valută: Lei
●    Banca: Raiffeisen Bank
●    Cod SWIFT: RZBRROBU

Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, poate face o diferență semnificativă în viața Nicoletei. Împreună, îi putem da speranță Nicoletei și să o facem să revină la o viață normală. Pentru mai multe detalii și donații, vă rugăm să contactați familia Ruse. Mulțumim pentru sprijin!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817