REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
23.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Apel umanitar! Un militar are nevoie de ajutor pentru a-si salva sora!

Apel umanitar! Un militar are nevoie de ajutor pentru a-si salva sora!

Replica API 16 iulie 2022 | 00:00 2579

Sora unui militar din cadrul UM 02040 Tuzla a trimis un mesaj prin care cere ajutorul pentru a se putea opera de cancer. Tumoarea malignă este crescută în mușchi și poate fi scoasă în Viena, operația costând 85.000 de euro.

"Oameni buni, ajutați-mă să trăiesc!" În atenția camarazilor LMP! S. O. S. Ana Maria!

Sora camaradului nostru, Cap. Pristavu Ionuț Gabriel ne-a trimis un mesaj tulburător cerându-ne ajutor: "Numele meu este Ana Maria și sunt sora colegului dumneavoastră Cap Pristavu Ionut Gabriel din UM 02040 Tuzla. Am 29 de ani si 3 copii minunați ! Având în vedere vârstă pe care o am aș putea spune că am toată viața înainte, dar... acum câteva luni mi-a apărut pe piciorul stâng o "Gâlmă", așa îi spuneam eu la vremea aceea. La început nu i-am dat prea mare importanță dar văzând că ea tot crește și începe să doară am hotărât să merg la medic...

După cateva săptămâni de chin și investigații amănunțite, avea să vină și cruntul diagnostic : Sarcom Ewing!

O tumoare malignă crescută în mușchi (Cancer de tesuturi moi).

În acel moment am simțit cum totul se prăbușește în jurul meu...

Primul gând mi-a fost către copiii mei, că ar putea crește fără mamă.

Din ziua aceea toată viața mea s-a schimbat. De la chimioterapiile dureroase, până la intervențiile chirurgicale, toate m-au afectat fizic și psihic.

În cateva luni urmează cel mai mare hop: Operația pentru a scoate tumoarea care în prezent este de 10 cm. Operație de care depinde toată viața mea și care va fi făcută la Viena cu un cost de 85.000 de EURO.

Deoarece nu îmi pot permite financiar această operație cât și cheltuielile pe care le am în prezent, fac apel la bunăvoința dumneavoastră ca din puținul pe care îl aveți să mă ajutați să trăiesc !Mulțumesc tuturor care și-au rupt din timpul lor pentru a-mi citi povestea!!!" este mesajul transmis de Ana Maria.

Cine dorește să o ajute pe Ana Maria, poate dona orice sumă în contul:

Titular: IONUT PRISTAVU

IBAN: RO48RZBR0000060012945052

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

Vă mulțumim tuturor!!!

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti ma amaritule
2
0
In medicina romaneasca este dezastru,eu am avut un vecin care trebuia sa dea spaga doar 20.000 de euro pentru o operatie la Constantza nu a vrut omul sa ishi vanda casa pt ca sa nu ishi lase familia pe drumuri nu i sa facut operatia si a murit. Astia sunt mari medici din Constanta ma,oameni capabili,pregatitzi dar care te lasa sa mori daca nu le dai spaga,la spitalul Judetean adica la stat nu la privat sa se inteleaga.
1
0
da ai dreptate ca oricand oricare dintre noi putem sa ajungem in situatii disperate dintr-astea in care sa fim nevoiti sa cerem ajutorul altora, dar nu toti avem frati cu conexiuni precum aceasta doamna, sunt multi in Romania in situatii grave, la fel de grave, sau mai grave, oameni care nu au unde si la cine sa-si strige disperarea, oameni fara conexiuni lasati sa moara ca cainii pe margine
0
0
ne pare rau ca treceti prin aceste momente grele...dar la numai 29 ani,domnia voastra va laudati cu 3 copii..dar can ati avut timp sa pompati???futaiul se plateste stimata doamna..futai ca la .***a ne f..si sa cerem bani...
3
0
Sunt inutile comentariile,daca vrei sa ajuti fa-o,daca nu, abtine-te ! Nu esti obligat.E un om disperat care cere ajutor si oricand poti fi in locul lui. Atat si nimic mai mult.
0
0
mai ho nebunule ca nici nu stii ce platesti CAS sau CASS ia mai verifica
1
1
Care salarii enorme, ma? Corbeati pe langa. Eu ma supar ca nu se face in Romania operatia asta. Platim CAS degeaba.
1
0
militarii au salarii enorme, la cat de multi sunteti daca puneti mana de la mana nu mai e nevoie sa intindeti mana la amaratii care-i sfidati ca au salarii mici sau pensii mici, ca voi aveti si pensii speciale
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513