REPLICA ONLINE CONSTANTA

29° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

APP-istul Raj Tunaru, chiar dacă a facut închisoare... din dragoste, vrea să ajungă șef peste județ

APP-istul Raj Tunaru, chiar dacă a facut închisoare... din dragoste, vrea să ajungă șef peste județ

Replica API 26 august 2022 | 23:06 5538

Alexandru Raj Tunaru, președintele Organizației Județene a APP Constanța, este fost deputat PRM și PSD și fost deținut în Statele Unite, a devenit președinte al APP Constanța. Tunaru este cunoscut antreprenor în domeniul turismului, deținând hoteluri pe litoral, dar are notorietate și în America unde a făcut pușcărie, în urmă cu 15 ani, după niște probleme în amor. Asta nu-l împiedică să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Tunaru a declarat, pentru Replica, că ar vrea să candideze, iar faptul că a făcut pușcărie, nu îl afectează în vreun fel.

Liviu Dragnea, considerat cel mai influent politician din România, până la încarcerarea sa, a revenit în forță pe scena politică anul trecut, prin propriul partid. Alianța pentru Patrie s-a format și la Constanța, Dragnea reușind să coopteze în organizația municipală oameni unul și unul, cu ștate vechi în politică, sau nu, dar și afaceriști consacrați la malul mării. Printre aceștia îl regăsim pe Marius Stamate, patronul de la Marco Chim, care a împânzit Constanța și Mamaia de blocuri. Surpriza vine de la Gheorghe Slabu, fost PP DD-ist și fost consilier județean. Ulterior, mulți s-au retras, motivând că nu sunt de acord ca formațiunea să fie condusă de oameni cu antecedente penale, cum e cazul președintelui Organizației Județene, Raj Alexandru Tunaru, condamnat în urmă cu 15 ani în America, după un scandal amoros.

Tunaru candidează la CJ: Ce dacă am făcut pușcărie?

Astăzi, Tunaru se pregătește să intre în forță în cursa pentru alegerile locale, din poziția de candidat pentru președinția Consiliului Județean Constanța. Asta dacă nu va găsi partidul oameni mai valoroși decât el și cu mai multă notorietate, ne-a spus Tunaru. ”Ce dacă am făcut pușcărie, am interdicție în America, nu în România, m-am reabilitat, nu am cazier în România. Am avut probleme în amor”, a spus, pentru Replica, Raj Tunaru. ”Dacă vom găsi, cu șase luni înainte de alegeri, o persoană cu mai multă notorietate, atunci va candida. Deocamdată nu există și, conform statului partidului, eu trebuie să candidez”,a mai spus Tunaru.

La Primăria Constanța candidează avocatul Cristian Alexandrescu

Și la Primăria Constanța s-au ascuțit săbiile. Tot potrivit statutului partidului, la primărie trebuie să candideze președintele organizației municipale, iar la Constanța este avocatul Cristian Alexandrescu, ne-a mai spus Tunaru.

Întrebat cum comentează retragerea lui Liviu Dragnea din partid, Tunaru spune că e o decizie foarte bună. ”Eu am spus de mai multe ori că n-ar trebui să se asocieze cu partidul, pentru că a fost condamnat,a re interdicție să facă politică. Nu trebuie să apară la tv sau pe bannere, ar putea avea probleme. De aceea s-a retras”, a spus Tunaru. Locul lui Liviu Dragnea în partid ar putea fi luat de mâna lui dreaptă, adică Codrin Ștefănescu, Valentin Păduroiu, sau fostul deputat de Sibiu în legislatura 1992-1996, Francisc Tobă, ne-a mai dezvăluit APP-istul.

În 2006, un scandal mediatic ținea prima pagină a ziarelor

În 2006, a fost implicat într-un scandal de violenţă domestică, în America, după ce o femeie de origine română l-a reclamat că ar fi lovit-o şi ar fi ameninţat-o cu moartea. Poliţia din Los Angeles l-a reţinut pe fostul deputat în data de 30 septembrie 2006, iar instanţă a stabilit o cauţiune de 500.000 de dolari pe care soţia lui Raj Tunaru a achitat-o după circa o lună.

Tunaru a fost eliberat din arest, dar a avut interdicţie de a părăsi teritoriul SUA până la finalizarea procesului. În decembrie 2006, magistraţii americani l-au reţinut din nou pe Tunaru în baza unei înregistrări în care acesta ar fi ameninţat-o pe femeie că, dacă nu îşi retrage plângerea, o omoară. A fost condamnat la închisoare, iar după ispăşirea celor 4 ani de pedeapsă s-a întors în ţară, unde se ocupă în continuare de afaceri, împreună cu familia sa. În America, are interdicție pe viață.

Elena Beucă

Astăzi, femeia este o actriţă cunoscută la Hollywood, dar şi o regizoare apreciată. Elena Beucă a reușit să prindă roluri în pelicule de succes produse peste Ocean. Cele mai recente sunt “Get him to the Greek” sau “Henry’s Crime”, în care a jucat alături de Keanu Reeves. Elena nu s-a mulţumit doar cu actoria, ci a devenit între timp şi regizoare sau producătoare a unor filme de scurtmetraj.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai traieste c****a asta borata?
1
1
NU MAI PROMOVARI P******E SI PUSCARIASI NU INTERESEAZA PE NIMENI DE KKT RAJ KAPOOR ASTA
1
0
Asta sa candideze in Valea Jiului,in subteran,ca de acolo vine.
0
0
Ce t***n borat la Mangalia e presedinte o botoxata sugatoare un partid de ...
1
0
Iar comentati mult dragi cetateni iresponsabili ai Constantei. Nu mai aruncati cu invective pe net, fiti responsabili si votati naibii ce trebuie. Nu este dragi constanteni cineva mai vinovat ca voi care stati pe net, pe canapea dar nu va miscati fundul sa va duceti la vot sau sa votati o data ce yrebuie
2
0
Raj Kapoor pentru patrie , alles bulles jannes romannes. Draq de cocalari
1
0
asta mai trebuie judetului cta... nu e de ajuns ca acum este sef un fost lacatus mecanic de la petromidia venetic din moldova, lupu...
2
0
fost porc rajdp actual porc ct bus
0
0
Un boschet puscarias da sfaturi altui boschet puscarias.Unde a ajuns tara noastra.Toate jarlele se cred oameni
1
0
tara de boscheti condusa de boscheti ca p******a asta din poza
1
0
Patriotii romani tb. sa fie votati si sa conduca tara! Ne-am saturat de slugi obediente peneliste si useriste, care indeplinesc ordinele ocultilor, masonilor, globalistilor, sorosisitilor, etc. In detrimentul intereselor romanilor si Romaniei!Asa ca un simplu fapt divers, de ce liberalul tepar Catu a cumparat 60 de mil. de doze de vaccin cand sant numai 19 mil.de romani!!Acum se cheltuie alte mil. sa le distruga!! Ajunge 20 de ani de sclavagism!
1
0
vrajeli ...politice , poate la ...comanda apelului de ...seara , asa i la noi!
0
0
Dragnea a luat modelul PSD, nici o functie daca nu ai facut puscarie Daca vrei presedinte nici nu se discuta daca nu esti puscarias SUCCES
1
0
Puscariasul tot puscarias ramine.
1
0
cine a facut PUSCARIE...su numeste ...PUSCARIAS...si n-are ce cauta in politica...PUSCARIASUL,,,ramane tot...PUSCARIAS...si tara este plina de puscariasi...
1
0
fara penali, si asta este penal cu puscaria facuta
1
0
Liviu Dragnea este m******n la fel si Raj
0
0
... nu are limite !
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513