REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Arabii nu mai au bani să investească în Dubai și s-au mutat la periferia Constanței

Arabii nu mai au bani să investească în Dubai și s-au mutat la periferia Constanței

Ana Maria LIPAN 10 februarie 2023 | 00:00 15145

Arabii au dat Dubaiul pe Constanța! Dar, să nu vă imaginați că s-au mutat în Mamaia, ci la periferia orașului, mai exact în KM 5. Afaceristul arab Al-Jaboby Abdullah Mohamed Abdullah, administratorul societății Sam Jab Construction SRL, trântește un ansamblu rezidențial cu opt imobile, în cartierul constănțean Viile Noi.

Arabii nu mai au bani sa investeasca in Dubai si s-au mutat la periferia Constantei
Constanța a devenit, de câțiva ani, raiul investițiilor imobiliare. Zilnic mai apare în peisaj câte un dezvoltator imobiliar, fie că este român, turc, italian sau de altă naționalitate. E loc pentru toată lumea!

Nici arabii nu fac excepție de la regulă. Pesemne nu mai au bani de Dubai, așa că s-au mutat la Constanța... că-i mai ieftin. Societatea Sam Jab Construction SRL, condusă de afaceristul Al-Jaboobi Afef, din Yemen, a primit undă verde pentru construirea unui ansamblu rezidențial în cartierul constănțean Viile Noi. Muncipalitatea a emis joi, 9 februarie a.c., un certificat de urbanism ce le permite ridicarea a opt imobile S+P+M, ce au funcția de locuințe individuale, pe strada  Dr. Prof. Gheorghe Marinescu, ocupând numerele 71,69,67 și 65. Acesta nu este primul proiect al lui Al-Jaboby Abdullah Mohamed Abdullah în Constanța, firma deținând și un imobil de patru etaje în Mamaia Nord.

Arabii nu mai au bani sa investeasca in Dubai si s-au mutat la periferia Constantei
Date despre Sam Jab Construction SRL

Sam Jab Construction SRL a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în municipiul Constanța, pe aleea Stejarului, numărul 2 B. Asociați sunt Al Jaboby Abdullah Mohamed Abdullah, ce deține 75% din capitalul social, fiind și unic administrator al firmei, și Al Jaboobi Afef, cu 25%. Ambii sunt originari din Yemen. În anul fiscal 2021 societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 1.627.341 lei, profit în valoare de 835.355 lei și datorii ce se ridică la suma de 8.556.002.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baietii au carmangerie daca nu ma insel, chiar in piata grivitei. Au si ferma de animale, etc. Sunt cuminti si constiinciosi.
0
2
Vai de mama ta de jurnalista lu peste. Yemen e paria lumii arabe. Dar deh la saguna ce sa inveti
2
1
Bravo lor!!! Oricum sunt mai seriosi decat multi romani!!! Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri!
1
2
Ce legatura are Dubaiul cu Yemenul? Banuiesc ca stiti ca sunt tari beligerante, sau nu...cred ca nu! Cultura voastra nu depaseste granitele judetului Constanta!
17
4
Oferim servicii in encuiala mecanizata si gleturi de cea mai buna calitate si cu maxima eficienta. Tel.0763391365
2
0
cutremurul de la izmit cu 18.000 de morti din 1999 guvernele si parlamentele noastre de analfabeti si infractori ar fi trebuit, in ceasul al 12 lea, sa se trezeasca si sa schimbe legile in sensul respectarii cu strictete al proiectelor, al urmarii atente a executiei de catre diriginti specializati si al demolarii cladirilor noi care nu au facut asta daca ar fi avut un minim de bun simt; dar bineinteles ca jigodiile nu au facut nimic si la primul cutremur mare vom avea si noi foarte multi morti datorita defectelor grave ale structurilor ca si turcii indiferent de cine a construit cladirile, romani sau straini
4
0
indiferent de studii/educatie, arabii/musulmani, pot defecta.
5
0
Semn ca romancele noastre lucreaza bine la Dubai, asa se mai intorc in tara niste bani !, oare din toate imobilele astea construite pe sphaga rezista vreunul la un cutremur de 4 grade in caz de ?
8
4
Sa te fereasca Dumnezeu de un asa puternic cutremur cu replici asa de mari, in Romania ar putea fi la fel sau poate chiar mai rau. Pana atunci sa ne fereasca sfantul de rautatile oamenilor.
4
4
Veni la pasa un arab , tufut in gaoz
7
3
arabilor,mergeti dreq in siria,libia.s.a vazut calitatea arabeasca si turceasca a blocurilor!ma uit la stiri si nu vad intre ruinele turcesti fier beton mai gros decit degetul subtire.au facut bloc de 10 etaje cu sirme!
16
9
Bravo!daca poate,de ce nu
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510