REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Arhiepiscopia Tomisului, EVENIMENT cu concert și PROCESIUNE pe străzile Constanței

Arhiepiscopia Tomisului, EVENIMENT cu concert și PROCESIUNE pe străzile Constanței

Replica API 8 februarie 2021 | 20:35 3042

Arhiepiscopul Tomisului și Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Sibiului vor participa la o serie de manifestări publice dedicate Sfântului Haralambie. Evenimentul va fi organizat la Constanța și va cuprinde slujbe, un concert și o procesiune pe străzile orașului.

IPS Teodosie

Arhiepiscopia Tomisului va organiza o amplă sărbătoare dedicată Sfântului Haralambie. Timp de trei zile, începând de marți până joi, vor fi mai multe slujbe, dar și un concert de muzică religioasă și o procesiune pe străzile orașului Constanța.

La manifestări a fost invitat să participe și PS Ilarion, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului. Miercuri dimineață, acesta va fi întâmpinat de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în cadrul unei ceremonii publice.

„Preoții și credincioșii parohiei Sfântul Haralambie din Constanța vor întâmpina doi ierarhi la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu (zona vapor), apoi vor merge în procesiune la biserică, unde va fi oficiată Sfânta Liturghie de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu invitatul său, PS Ilarion, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului”, au anunțat reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

Programul evenimentului organizat de Arhiepiscopia Tomisului mai cuprinde Concertul de pricesne, care va avea loc marți, la ora 19.00, la biserica „Sf. Haralambie” din Constanța. Evenimentul religios se va încheia joi, înainte de miezul nopții. La ora 22.00, Arhiepiscopul Tomisului va oficia Acatistul Maicii Domnului și Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Haralambie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
.Pina atunci ALUPIGUS prietene drag.
1
0
Sefu sefu am trei morti pot sa ii spal la dumneta in garaj.Am vazut ca ai multe slugi pirlite care executa fara cirneala vb cu ei sa ii aduc.
1
0
Macar asa sa aveti incasari de la inocenti.Daca sc ul funerar merge tiris.Posibil si sluga pirlita sa fie cauza slabelor incasari de acolo.Aici ma refer la cel care coordoneaza sc ul cel care intinde benere pe gardurile bisericilor si asteapta ca enoriasele in virsta sa beneficieze ciiit mai repejor de oferta.Flegma.
2
0
Primarul Chitac, uita sa specifice ca acest spectacol este cu acordul si binecuvantarea primariei.dar nu i nimic au foat altii mai curajosi si ne au spus cum stau lucrurile
0
0
Teodosnicule ai halyt LOVELE europene!! PREASHPAGARUL ShPAGOVEANUL!
1
0
Prostime peste tot
3
1
oare are autorizatie de la primarie sa faca circ pe strazi cu stolul lui de babe ofilite?
6
0
PIEI SATANA, PREACORDITUL TEODOSIE ESTE UN DRAC NICI DECUM POPA.
9
1
sa te duci in ma-ta cu religia ta si cu toti prostii care pun botul la asa ceva!
9
2
Nu faceti ce va zice popa, faceti ce va zice presa, apoi, scoateti semanle asemanatoare ovinelor precum ca ati inteles.
0
7
...pariuri, spelunci, cluburi mistice cu muzica la maxim si lumina oarba sa putem trage pe nari, asta i viata noastra libera !munca nu, sa ne dea statul asta bani ca i pandemie pana la ...neversea si unt...
5
1
Huuuooooo!!!!
8
3
macar are testosteron in comparatie cu multi dintre comentaci care imprastie hate...
10
14
Hai sa vedem acum politia cum da amenzi....ca la tineri tot le dadeati amenzi cand isi cumparau kebap in piata ovidiu....a....si oamenii din primarie plus pol. loc. sa vedem ce coaie au daca le dau autorizatie pt adunare si concert plus autorizatie de a intra intr-o biserica neautorizata...
16
2
MUIE JOHANNIS,ARAFAT,CITU,ORBAN SI TOATE ZDRENTELE CARE VOR SA SUGA SA SUGA PULA.SUCCESURI LA SUPT PULA FARA NUMAR
12
28
Nu sunt un habotnic dar cred intr-un Dumnezeu. Citind pildele bibliei constat ca religia propavaduita de acesti farisei nu are nimic in comun cu Dumezeu, Isus, credinta.
27
8
Adaugam si Mistiq Club pe langa Neversea si Untold
14
2
Baa de ce permiteti asa ceva. Legati va babele in casa ca ne facem draq de ras.. noi si mujahedinii cei mai drepti intre credinciosi pidosnici varsatori...
22
9
Vedeti si dubla masura chiar in stirile din fituica asta online... pulitienii se lauda cu amenzi date pentru masti si alte bazaconii, iar spagoveanu si toata adunarea de sute de specimene cu 2 neuroni nu iau nicio sanctiune.
20
6
nasol,nici spagoveanu nu mai are bani de rate,inventeaza si dubleaza sarbatori doar pentru a mai face rost de ceva bistari
19
5
O, Doamne.... mare-i gradina ta si multi neaveniti in ea. Da! Nebunul asta, nu se dezminte. Nu! Auzi, concert si PROCESIUNE pe strazile Constantei, in plina pandemie ?! Cine il tolereaza pe sarlatanul asta, penalul asta cu sleatca lui !? Incredibil! Asta-i CREDINTA ?!?! El este pe langa lege, nu RESPECTA ?? Asta cu sosoca trebuie ascunsi. Sunt o mare RUSINE si o mare DEZAMAGIRE, pentru o tara europeana, in secolul 21 .
27
7
invidiosilor, sunteti rai si necuviinciosi, indepartati de la lumina si fii ai satanei. Cine are ceva de comentat o sa i-o sug cu talent.
12
23
Ar fi tare fain sa se plimbe amandoi cu niste babe cracanate pe strazile orasului
21
6
Bravo ! Omul are coaie !
15
28
Nu mai inteleg nimic.....suntem pe marginea prapastiei si astia fac adunari si concerte.....nebuni cei ce se duc
26
11
Un nebun , bun de dus la Palazu Mare , noua ne arde de procesiuni prin Oras,
32
9
Biserica asta a lui Haralambie nu e aia fara autorizatie?
27
7
Asta trebuie omorat cu pietre!
24
13

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620