REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Arhiepiscopul Teodosie a fost întrerupt în timpul slujbei. "Să-mi dai banii înapoi, diavole ce ești!". Video

Arhiepiscopul Teodosie a fost întrerupt în timpul slujbei. "Să-mi dai banii înapoi, diavole ce ești!". Video

Andreea VREJOIU 26 iunie 2023 | 08:08 8082

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrerupt în timpul unei slujbe oficiate la Catedrala din Constanța. Un bărbat l-a jignit și i-a cerut să-i dea banii înapoi.

Arhiepiscopul Teodosie a fost intrerupt in timpul slujbei. 'Sa-mi dai banii inapoi, diavole ce esti!'. Video

Slujba era transmisă în direct pe Facebook și toți cei care o urmăreau au putut să vadă incidentul. Bărbatul care l-a întrerupt pe Teodosie a spus că este nepotul unui preot și l-a insultat pe înaltul prelat.

"De ce nu mi-ai dat banii mei? Sunt nepotul părintelui Stănei Dumitru. Să nu puneți mâna pe mine! Să-mi dai banii înapoi, nesimțitule, diavole ce ești! ", strigă bărbatul, potrivit imaginilor.

Arhiepiscopia Tomisului nu a comentat încă incidentul.

Update: Ce spune Arhiepiscopia Tomisului despre eveniment

Referitor la incidentul petrecut în seara zilei de sâmbătă, 24 iunie 2023, la Catedrala arhiepiscopală din Constanța, în care o persoană care s-a prezentat drept „nepotul părintelui Dumitru Stănei” a tulburat slujba Acatistului, oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopia Tomisului precizează următoarele:

- serviciul de Contabilitate nu cunoaște cine este persoana în cauză și nici nu există vreo datorie în acest sens;
- nici IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu cunoaște persoana respectivă și nici că ar avea vreo datorie financiară față de aceasta;
- faptul că bărbatul a ales să se comporte în acest fel ne face să ne întrebăm dacă nu cumva la mijloc e vorba de probleme de altă natură.

Video:

Sursa: Dobrogea Live

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da cum sa nu O barbă in oaie dupa care o frunte in buric si gata era îndepărtat personajul care i si cerea pe drept bani înapoi Poate vedea ca nu ii de colo si face toti bani dati cadea pe spate satisfăcut cu madularul flash.T*o fi tare :-))
1
0
tot mai exista mizeria asta in fusta?
2
0
jegosul asta imbrat in rochie care foute in kour copilasi e cel mai nesimtit personaj din bor. un spagar si traficant de influenta. un jeg de om pe care sf petru l ar trimite direct in iad! pacat doar ca, T*o nu crede in biserica! e doar un fomist descult din Moldova care face bani pe spatele enoriasilor!
4
0
Derbedeul asta, pe numele lui adevarat Macedon Porcu, a umplut orasul de biserici ca sa vanda posturile de paroh. Stiu si broastele din ghiol cine e acest fariseu, alt moldoveac pripasit pe la Constanta.
7
0
constanta este in STAPANIREA KGB !!! In spatele PED.OFILULUI PE.DERAST teoDOSie, nascut PORCU MACEDON, si avand dosarul de SECURIST nr. 22227 din 29 septembrie 1987, cod m***e, se afla SATANICUL KGB, care-l MANIPULEAZA si-l DIRIJEAZA !!! COMANESCU GABRIEL, alaturi de CLANUL mazare-PORCstantinescu-STRUTinsky, este de asemenea creeatia KGB, GSP fiind infiintata de catre KGB si partea kgb-ista a SECURITATII ceausiste !!! FA.TALAU-fagadau si CHITAC VERGIL, fiind de asemenea racolati si MANIPULATI de catre KGB !!!
6
0
Stanca Preotul de la Harambie ii este tovarăș de agoniseala lui Teodosie cum sa ii ia locul.Fac amîndoi aceiasi agoniseala de la credincioși habovnici de la credincioși inocenți.De ce sa ii ia locul.Sint fiecare pe partea lui.
3
4
Dacă Teodosie ii dădea o frunte in buric recalcitrantului se rezolva problema amiabil cu plăcere pentru ambele părți. Diavoloare sa aiba dreptate omul
10
1
Stanca Ciprian e tartorul la ce s a întâmplat în biserica ,vrea sa ii ia locul lui Theo spagoveanu
5
14
cine il mwieste pe spagoveanu si sleahta de popi hoti nu are nimic cu ortodoxia. Eu ma rog la Dumnezeu si il fwt in gat pe spagoveanu. Fara remuscari. Pentru ca stiu despre cine vorbesc !!!
26
2
Mai jegule care vorbesti urât de credinta ortodoxa sigur tu nu ai dat nici 50 bani la biserica .Stiu persoane care au salarii mari ,si domnii și sotiile lor si care se uita la premiile de la radio ,ce sa mai zic de alte lucruri nobile . ..când ei așteaptă pomeni
5
21
si-a tras spaga si nu recunoaste. Arhiepiscopia, cuibusor de nebunii, nu stie nimic si nu recunoaste nimic. Cand ii faci hoti zic ca esti nebun ! Multa mwie cu mult kkt la toti popii si in special spagoveanului hotz !!!
28
2
De aici un strigat de alarma ....LOCURiLE de munca să nu se mai ocupe pe ierarhie familiară pentru ca in familie poate fi multe gunoaie că nu cred ca un preot să-si asmute nepotul să se comporte ca un animal in junglă în biserica .Asemenea caractere infecte care urla si perturba linistea publică și a bisericii este jignitor pentru noi oamenii simpli și curați
3
15
Cine poate deranja o slujbă în casa Domnului decât un debil mintal.A dat debilul ceva la biserică ,i-a cerut cineva ceva de-și permite să polueze biserica ????? Astia nu-s oameni ,nici animale nu pot fi numite ....
6
18
pe pozitia 30 si o uiti pe tov. Sasa Sidorovici. Ea era mai fanatica ca el.
12
0
Inca mai traieste acest Porcovosie Imputiteanul? Inca nu s-a gasit nimeni sa ne scape de acest rahat sinistru?
21
2
TE0D0SlE PETREzCU (nume de AC0PERlT KGB) cu numele de SPl0N"Ma.ch.e" -fost TURNAT0R la SECURlTATEA CEAUSlSTA, deci la M0SC0VA prin AP0ST0Lll LUI STALllN, nascut P0RCU MACED0N e MlLl0NAR in EUR0 si CAMAtTAR! "P0MELNlC" LlSTA LUI STALlNn: 1.AnaPauker 2. VASlLE Luca 3. GHE0RGHE GHE0RGHlU-Dej 4. StefanFORlS 5. EMlL Bodnaras 6. C0NSTANTlN ParvuIescu 7. l0SlF Ranghet 8. ANDREl Ianuarievici VlSlNSKl 9. PetruGR0ZA 10. Lucretiu Patrascanu 11. AvramBUNAClU 12. C0NSTANTlN Doncea 13. l0SlF Chisinevschi 14. MlR0N C0NSTANTlNESCU 15. VaIter R0MAN 16. CHlVU ST0lCA 17. AlexandruMoghioros 18. TE0HARl GE0RGESCU 19. GHE0RGHE PlNTlLlE 20. ALEXANDRU.DRAGHlCl 21. Alexandru NicoIschi 22. DUMlTRU C0LlU 23. GHE0RGHE AP0ST0L 24. l0N GHE0RGHE Maurer 25. PetreB0RlLA 26. LE0NTE Rautu 27. MlHAlL R0LLER 28. l0SlF ArdeIeanu 29. S0RlN si Ana T0MA 30. SlLVlU BRUCAN 31. Alexandru BARLADEANU 32. SERGHEl NlC0LAU 33. MlSU DuIgheru 34. SerGHEl Kavtaradze 35. MlHAlL SAD0VEANU 36. C0NSTANTlN l0N PARH0N 37. GE0RGE CALlNESCU
32
2
Preotul raspopit, Ciprian Stanca , impreuna cu curvetele de preoteasa,CONTRAATACA !!!, priin cerere de inapoieri de bani , ha ha ha ha , Ardei la poponet theo Dosul !!! Distractie mare o sa avem ,deocamdata 1-1 ! odosu
9
16
era o parohie in oras. Popa reclamant care i-a cerut banii inapoi a dat banii si Shpagoveanu nu i-a dat parohie si nici banii inapoi.A zis ca ii pastreaza pentru sfanta biserica. Acum popa inselat cere banii inapoi dar nu-i mai capata.Mai bine pune denunt la DNA.
25
1
Asa zisul Prea Inaltu Teodosie este o mare rusine pentru ortodoxie. Hot, escroc , pidosnic si mare mincinos!
33
4
Mai jos s au activat comentacii mameluci, cozile de topor a progresismului neomarxist
8
46
Asta zici ca moare la microfon in timp ce predica . Sa-i dea mitropolia ceva vitamine, pare ca are nevoie. Gatu ma-tii de impaiat.
31
3
DE CE NU RECUNOATE VIDMA DE TEODOSIE CA A LUAT BANI?SA NE SPUNA CUM SI A CONSTRUIT DIN TEMELII {PENTRU A DOUA OARA,PENTRU CA PRIMA OARA I A DAT DUMNEZEU O PLMA,DE IA ARS TOT}IMPERIUL E LA DORNA ARINI,LANGA VATRA DORNEI.ESTI UN EXCROC.CAND TI A ARS DOMENIU PRIMA DATA DE LA DORNA ARINI,LE DADEAI LA PREOTII DIN PAROHIILE CARE ERAI SEF,VIN, SA TI VINDA LA BISERICI CU BANII COLECTATI LUAI MATERIALE SA REFACI STRICACIUNILE DE ACOLO.CINEVA CARE STIE SIGUR.
32
6
Da ba banii. Da ba bannnnnniii
35
4
Cel mai talhar popa, e plin de bani furati din cutia milei.Ar trebui odata reglementat rolul bisericii.
40
6
moarte coruptilor si celor care profita de oameni inocenti!
35
2
s-au luat la bataie intre ei hotii neimpozitati. omorati-va sa faceti un bine tarii, sa scapam de spagari. asa sa fie, amin.
30
8
La m**e ori dai banu, ori daca esti baiat frumos, ii dai curul sau il lasi pe dintos sa-ti clantane p**a. Alege.
23
7
Oricum de ceva vreme încoace numa biserica nu e e mai repede talcioc , banca , organizație mafiota orice altceva numa biserica nu e
38
7
Peste tot se da șpaga ptr un loc mai bun
30
3
Mafia , satana, ochiul dracul
32
6
Ma tu asta care ai tipat la m*****n esti chiar atat de p***t,pai tu nu ai stiut ca la securistul imbracat in haine de preot totul este pe bani si vorba aia la functie mare taxa este mai mare nu ca la unchitu care este doar preot,oricum este bine ca "ai fluierat in biserica" cum spune o vorba din popor caci asha poate mai deschid si altzi ochi si vad cine este Theo,pai pot eu sa il critic cat vreau daca la un botez in familie eu vin la theo cu 10.000 de euro taxa si un alt credincios care il lauda vine la el cu 500 de euro taxa tot pentru botez,la cine crezi tu ca vine theo ?.
28
6
Pai ce credeai, ca la T*o se merge pe gratis, fraiere? Banul jos și restul mai vedem noi....
38
6
nu ia bagat mana in buzunar au dat bani ca asa au vrut, pentru biserica pentru slujba lor vor sa prinda un loc cat mai bun ca sin politica unde se cotizeaza vesnic!si se dau sume enorme pe parcursul ...slujbelor bune!
18
28

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510