REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.7° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Arhitectului Răzvan Calotă a început să-i placă la Primăria Giurgiu. A cerut prelungirea detașării

Arhitectului Răzvan Calotă a început să-i placă la Primăria Giurgiu. A cerut prelungirea detașării

Mirela PASCAL 21 iunie 2024 | 00:00 3463

Dacă tot nu a câștigat Primăria Constanța amica lui, Felicia Ovanesian, Răzvan Calotă a cerut primarului Vergil Chițac să-i prelungească detașarea la Primăria Giurgiu. Chițac i-a făcut serviciul de a-l păstra pe poziția de arhitect șef la Giurgiu, acolo unde a fost detașat încă de anul trecut, după ce Ovanesian și-a dat demisia din Primăria Constanța. 

Arhitectului Razvan Calota a inceput sa-i placa la Primaria Giurgiu. A cerut prelungirea detasarii

Răzvan Calotă, fostul șef al Direcției de Urbanism și Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanța, unul dintre puținii apropiați ai Feliciei Ovanesian pe vremea când aceasta era city manager, a plecat din aparatul administrativ imediat după demisia amicei sale. În timpul cât a stat în... concediu medical, Calotă a aranjat lucrurile pentru a ajunge la Primăria Giurgiu. Când ploile s-au aranjat, a cerut detașarea la Giurgiu ocupând, în prezent, poziția de arhitect șef. La finele lunii septembrie 2023, detașarea i-a expirat și a solicitat prelungirea acesteia, iar pe 29 septembrie Vergil Chițac a semnat prelungirea detașării la Direcția de Urbanism din cadrul Primăriei Giurgiu.

Arhitectului Razvan Calota a inceput sa-i placa la Primaria Giurgiu. A cerut prelungirea detasarii Primăria Giurgiu

Se aștepta Calotă, probabil, ca după alegerile din 9 iunie, Ovanesian să câștige Primăria Constanța și să se întoarcă acasă și, mai ales, în Primăria Constanța. Dar, ce credeți?! Și-a luat țeapă, pentru că Ovanesian nu a câștigat alegerile, abia a luat, cu chiu cu vai, un loc în Consiliul Local. Poziția e mult prea mică pentru a-i fi de ajutor lui Calotă așa că omul a cerut, din nou, prelungirea detașării. Iar Chițac, darnic de fel, i-a semnat-o joi, 20 iunie.

Arhitectului Razvan Calota a inceput sa-i placa la Primaria Giurgiu. A cerut prelungirea detasarii

Răzvan Calotă a fost, ceva timp, arhitectul municipiului Mangalia. A ajuns, apoi, șeful Direcției Patrimoniu, din Primăria Constanța, în decembrie 2021, după ce a dat concurs și a câștigat, adus de fostul city manager.

După plecarea Feliciei Ovanesian, Calotă a intrat în concediu... cică medical, pentru a-și trăi în liniște durerea provocată de plecarea prietenei sale, timp în care și-a aranjat lucrurile să dispară și el din tabloul funcționarilor Primăriei Constanța. A revenit din concediu și a cerut detașarea, iar pe 11 mai 2023 Vergil Chițac a semnat dispoziția. După doar câteva zile a ajuns la Primăria Giurgiu, așa cum, de altfel, Replica a anunțat, în exclusivitate, la acea dată. Precizăm că funcția de director executiv al Direcției de Patrimoniu din cadrul Direcției Generale de Urbanism a fost ocupată de Calotă prin concurs.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Speranta moare ultima.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515