REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Arimex Comexim și Asociația „Suflete Deschise“ lansează un apel: Fii miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun!

Arimex Comexim și Asociația „Suflete Deschise“ lansează un apel: Fii miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun!

A.F. 6 decembrie 2022 | 18:24 504

SC Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete Deschise“ lansează un apel pentru toții constănțenii: ,,Arată că îţi pasă! Fii bun! Fii Miracolul! Fii și tu un Moş Crăciun! Primește și dăruiește!


Dacă nu oferim nimic, nu avem Crăciun! Într-o lume care trăiește sub semnul tristeții, a răutății și a violenței, în care întâlnești atâtea ziduri despărțitoare dintre frații de aceeași mamă, dintre soți, dintre părinți și copii, dintre bogați și săraci, dintre politicieni și popor,dintre preoți și credincioși, singură soluție salvatoare este să-L primim pe Hristos în sufletul nostru.

Primindu-L, pacea şi liniștea ne vor călăuzi și ne vor încălzi inimile…vom putea dărui la rândul nostru cel mai frumos, cel mai mare dar pe care îl poate oferi un om altui om - prezenţa iubitoare; pe lângă această orice altceva, oricât de costisitor și de frumos ar fi, nu înseamnă mare lucru. Adevărata dăruire începe atunci când, nemaiavând nimic de dat, ne oferim pe noi înşine printr-o vorbă bună, o mângâiere, sau o ascultare atentă a celuilalt. Dăruind această, ne asemănăm cu Dumnezeu care este Iubire. Să nu uităm că suntem responsabili de Darul pe care ni l-a făcut Dumnezeu. Această înseamnă că în orice moment al vieţii trebuie să răspundem afirmativ când suntem chemaţi să dăm ceva. Când credem că nu avem nimic de dăruit, înseamnă că ne-am îndepărtat de Hristos care este sursă nesfârșită de bucurie. Întru totul adevărate şi de mare folos ne sunt nouă cuvintele Scripturii: „Omul milostiv îşi face bine lui, pe când cel cu inima împietrită îşi chinuie trupul” (Proverbe 11,17); „Fiţi deci milostivi precum şi Tatăl vostru milostiv este” (Luca 6,36).

Urmând acest îndemn și exemplu creșțîn, împreună cu Asociația  Suflete deschise, că de fiecare dată în pragul  sărbătorilor de iarnă, în slujba aproapelui nostru, în cadrul parteneriatului social-misionar ,,ARATĂ CĂ ÎŢI PASĂ!” continuăm proiectul ,,FII BUN! FII MIRACOLUL! FII ŞI TU UN MOŞ CRĂCIUN!” – o mâna întinsă de Dumnezeu, prin oameni pentru oameni.

Iubirea se întoarce la cel ce iubeşte, bucuria se întoarce la cel ce dăruieşte. Nu pierzi nimic dacă ajuți pe cineva, dacă ești generos cu cineva, câștigi sentimente pe care niciun ban din lume nu le poate cumpăra.

Traiul  pe care actuală societate ni-l oferă, nu trebuie să fie o “scuză” care nu ne mai lase să-i ajutăm și pe ceilalți. Mulți au atâtea hăinuțe sau încălțăminte care nu le mai poartă de ani și le țîn în șifonier până se rup sau le mănâncă moliile sau chiar le aruncă la gunoi. Au jucării deși nu mai au copii, au tot feluri de lucruri adunate și de netrebuință… Confortul îi oprește să facă o mică excursie de binefacere , să meargă câțiva kilometri pe jos sau cu mașina că să ajute pe cineva. Și când te gândești că un copil sărac se bucură atât de mult chiar și de o jucărie stricată… o păpușă veche fără piciorușe, o mașinuță chiar fără roți, pentru că nu a avut niciodată jucării.

De aceea, dacă aveţi hăinuţe pe care nu le mai purtaţi, încălţăminte, jucării sau alte bunuri ce vă prisosesc, donaţi-le celor sărmani, aflaţi în nevoinţă mare. Cei care doresc să vină în sprijinul acestora sunt rugaţi să aducă darurile la biserica de care aparţin sau, dacă nu se pot deplasa, să sune la numerele de telefon    0241/660580, sau să trimită un mail pe adresa suflete deschise@yahoo.ro în intervalul 8.00 - 18.00, iar donaţiile dumneavoastră vor fi preluate de o echipă de voluntari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436