REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, pupături în mașină

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, pupături în mașină

Valentina CAMARA 28 ianuarie 2023 | 00:00 1500

După ce s-a spus că Armin Nicoară ar fi avut legătură cu presupusul divorț dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, artistul și nașa lui au pus din nou paie pe foc. Deși a negat o legătură amoroasă într el și cântăreață, Armin s-a afișat în timp ce o pupă, iar ea cântă versurile melodiei de dragoste pe care au lansat-o împreună de curând.

Armin Nicoara si Georgiana Lobont, pupaturi in masina

Divorțul anunțat de soțul Georgianei Lobonț, care a dispărut apoi ca prin minune - în ciuda zvonurilor unei presupuse legături a lui Armin Nicoară în cadrul separării - nu pare să îi preocupe deloc pe artist și pe nașa lui. Cei doi s-au afișat împreună în mașină, în timp ce artistul o pupă pe obraz pe vedetă, iar ea cântă versurile de dragoste ale noii lor piese.

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț, pupături în mașină, în lipsa soțului artistei

Aparent, Georgiana nu ezită să-și promoveze în acest mod noua colaborare muzicală cu Armin Nicoară. Deși nu se mai află la filmările pentru videoclipul piesei, unde au jucat de asemenea rolul a doi îndrăgostiți, artista și finul ei au rămas în personaj și pentru o scurtă filmare în mașină.

În imaginile postate de cei doi pe InstaStories, Georgiana este cea care cântă o parte din versuri, în timp ce Armin se află lângă ea în mașină și se înclină să o pupe în momentul în care ea ajunge la versul „Hai, nu mai fi rușinos și sărută-mă frumos!”. Cei doi erau vizibil binedispuși.

Cum a explicat artistul legătura dintre el și nașa lui

Cu mai bine de o săptămână în urmă, când au apărut speculații cu privire la o posibilă legătură a lui Armin cu divorțul nașilor lui, acesta a negat orice implicare și a subliniat că ceea ce se vede în videoclipuri între el și Georgiana este ceva specific vieții de artist și atât.

„Eu colaborez cu Georgiana, asta e viața de artist. Când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste (...) noi jucăm un rol. (...) Am făcut un videoclip acum două zile când o sărut pe Georgiana, bineînțeles că în acea melodie spune „sărută fetele” și ce mai spune Georgiana acolo. Normal, eu am sărutat-o pe Georgiana, exact ce spune în melodie, dar n-o mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac. E nașa mea, ce vreți, să o înjur?! Să mă iau de ea?! Să nu conversez cu ea? Sper că am fost cât de cât înțeles. Să auzim numai de bine și Doamne ajută!”, a spus el, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să ne kkm pe ei de păduchi flaușați!
0
0
m**e la amandoi
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303