REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 3 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6871
16.3° Constanța Joi, 3 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6871
 

Aroganță! Bucuros că a promovat examenul auto, și-a stropit Mercedes-ul și permisul cu șampanie! Video

Aroganță! Bucuros că a promovat examenul auto, și-a stropit Mercedes-ul și permisul cu șampanie! Video

Mirela PASCAL 2 iunie 2024 | 00:00 4758

Aroganță maximă pe Tik Tok! Un tânăr care a luat carnetul de șoferi și-a stropit mașina, un Mercedes scump, cu șampanie și a împărtășit spectacolul cu prietenii săi virtuali, 50.000  la număr. Nici permisul de conducere nu a scăpat de...cinste!

 Aroganta! Bucuros ca a promovat examenul auto, si-a stropit Mercedes-ul si permisul cu sampanie! Video

Andy, un tânăr din Iași, cu aproape 50.000 de persoane pe TikTok, și-a luat permisul de conducere. Ziua, în amiaza mare, tânărul a parcat un Mercedes în fața Palatului Culturii, a desfăcut o sticlă de vin spumant și a stropit „bolidul” și permisul de conducere.

 Aroganta! Bucuros ca a promovat examenul auto, si-a stropit Mercedes-ul si permisul cu sampanie! Video

Cum acest eveniment trebuia văzut de cât mai multe persoane, tânărul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe TikTok, unde au fost apreciate de sute de persoane.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rasa, mai ticalos ca t z i g a n u, nu exista
3
0
Grila modificata la modelul de 2015, spune ca masina a avut o problema pe fata. modelul asta se da mai ieftin decat Duster second, pe Belgia. calumea c1oara
1
0
Brsvo lui k s luat permisul! Se bucura omul!! Drumuri bune si atentie in trafic!!
1
1
Cior3tele a filmat in fata palatului culturii. ("catamai" ironia) Are si el un mertz de 2016 si este mare jupan... Fraieru' nu intelege ca metzu' este deja marcat din cauza filmarii. Acu` poate are noroc de un cap de pod si scapa de necazuri.
2
1
Un pisss se Shampanie ce era Armand de Brignac?
2
2
Un pisss se Shampanie ce era Armand de Brignac?
1
2
Un p.i.ș.a.t de sampanie...
3
0
Trebuie sa l antrbati pe bassinosul ala ,la cate banci a luat credit.Toti boscheetarii sunt ridicati an slavi.Asa s a ajuns si din lipsa de educatie.Merg la scoala ca sa si ia alocatia nu pentru a anvata ceva.Halal democratie.Vin timpuri si mai urate de atat.
13
0
VA DTI SEAMA LA CE NIVEL INTELECTUAL S A AJUNS.SUNTEM O TARA DE COOCALARI,MANEELISTI.NU MAI CONTEAZA DE UNDE ARE BANII MELTEANUU ASTA PENTRU ASA MASINA.COPIII CARE INVATA ,NU MAI AU NICI O SANSA IN FATA ASTORA CARE AU 10 CLASESI SE OCUPA CU TOT FELU DE INFRACTIUNI,.AICI S A AJUNS SI DIN CAUZA MEDIIA CARE AI PROMOVEAZA PE NON VALORILE ASTEA.
16
0
După numărul de înmatriculare, ANAF la el la poartă, justificarea veniturilor pe bază de impozite și confiscarea extinsă în caz imposibilitate justificare.
13
0
Și asta e la fel ca mulți concetățeni de ai noștri! N are ce manca acasă dar și a luat Merțan! Muritor de foame într o garsoniera dar posesor de mașină scumpa!!!
13
1
Si cand te gandesti ca e urmarit de atatia tineri. Mare stire intradevar.
9
0
Ce vrei,cap de m*******n..Iași.. Săptămâna viitoare îl adună smurdul după străzi.. și masina încolăcit după vreun copac și îl plâng prietenii ..tot pe tiktok..dne ajuta
13
2
ANAF-ul, Fiscul!!! De unde are bani de masina de lux un tanar??? A mostenit o avere, a gasit o comoara? Luati masuri si faceti-va atributiile.
19
0
Daca asta are atata minte, va dati seama cum sunt aia 50000?
38
0
Urmatorul pas e sa dea limbi la masina.
28
1
primul contact cu un cap de pod ii va dauna grav sanatatii
31
2
Cu mertanul lui tacsu o să aibă permis vre o săptămână.
35
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515