REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
30.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Aroganțe cu BMW-ul la Mc Donald's

Aroganțe cu BMW-ul la Mc Donald's

Replica API 10 aprilie 2022 | 00:02 3533

În timp ce unii constănțeni se plâng de locurile de parcare, ba că sunt prea scumpe, ba inexistente, iată că alții iau în glumă și aroganță situația. Dacă înainte șoferii se înghesuiau pe locurile de parcare de la Mc Donald's, iată că acum șoferii de BMW vor să iasă în evidență parcând în stilul lor propriu.

Un autoturism cu numere de Constanța a fost surprins în una din zile, realizând o parcare de toată frumusețea la Mc Donald's din zona Delfinariu din Constanța. Acesta a profitat de locurile de parcare goale, care de obicei sunt pline cu mașini, și s-a asigurat că cel puțin două locuri îi revin doar lui.

Nevoia de atenție și siguranța pe care acesta a vrut să o aibă, aceea că autoturismul lui nu trece neobservat de către privirile trecătorilor, l-a împins pe acesta să facă lucrurile pe ”dos”.

Trecătorii s-au arătat scârbiți de gestul șoferului cu autoturismul marca ”Bă mă vezi” așa că au comentat gestul acestuia.

De ce trebuie să iasă în evidență? Știe că există autoturisme mult mai interesante ca al lui și nevoia de atenție l-a împins să arate cât de ridicol este? Prostia stă la loc de cinste..”, a declarat un trecător pentru reporterii Replica.

Unul dintre agenții de pază ai localului au preferat să ignore gestul șoferului.

Nu am văzul cine este șoferul. Îl las să mănânce liniștit înauntru, i-o fi foame sarăcuțul, Atât a putut, probabil nu stă prea bine cu parcările”, a declarat vizibil amuzat un agent de securitate al locației.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rablamentul vopsit vechi de 8 ani care n.a vazut service in ciata lui,parcat de un bouarcare vrea sa stie lumea ca e bouar si sarac.ba,ai ramas fara bani de seminte ca ti.ai luat gaz de 12 lei!
0
0
Cocalarii constanteni. Nu te poti kaka ca trebuie sa iasa unu in evidenta si iti ia kakatu la lins, ca el e smecher
1
0
A bagat benzina doar de 20 de lei si nu a vrut sa faca mai multe manevre ca sa parcheze corect
0
0
E omul de siguranta a vreo unui sef,cu proptele.
1
0
Un taran cu aere de baiat mare. Sigur se crede important papagalul asta.
1
0
Pentru numarul de inmatriculare CT50WBX nu a fost gasita nicio polita valabila la data de 10.04.2022.
1
0
am avut un volvo 2.4 benz 2002 l-am dat acum 2 sapt pe o suma infima .... daca il aveam parcam perpendicular pe tine iti jur si iti lasam tie cheile sa te speli cu el pe cap
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768