REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
24.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Arpad (UDMR): Nu sunt de acord cu comasarea alegerilor

Arpad (UDMR): Nu sunt de acord cu comasarea alegerilor

Victor ROTARU 10 februarie 2024 | 00:00 216

Preşedintele UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a declarat că nu este de acord cu comasarea alegerilor, el considerând că partidele extremiste trebuie combătute politic, şi nu prin metode "tehnice".

Arpad (UDMR): Nu sunt de acord cu comasarea alegerilorAntal Arpad

Antal Arpad, care este şi primarul municipiului Sfântu Gheorghe, a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi pe el îl "deranjează ceea ce face AUR", dar soluţia nu este de a recurge la nişte "artificii" tehnice, deoarece s-ar putea crea un precedent nedorit.

"Nu prea pot să accept o serie de argumente care sunt acum sunt folosite pentru comasarea alegerilor. Indiferent dacă avantajează sau nu UDMR orice scenariu, eu, personal, nu sunt de acord cu comasarea alegerilor şi mai ales cu argumentele. Eu cred că societatea românească este o societate matură (...) Sunt de acord că extremismul trebuie combătut, dar combate-l politic, combate-l convingând oamenii că nu asta e soluţia, nu tehnic. Dacă tu vrei să combaţi extremismul tehnic (...), în momentul în care tu creezi un precedent în acest sens, poate peste patru ani nu va mai exista pericolul extremismului, dar cei care vor fi la putere se vor folosi de această pârghie pentru a-şi maximiza voturile. De asta nu cred că e corect. Deci, şi pe mine mă deranjează ceea ce face AUR, şi pe mine mă deranjează faptul că AUR este în creştere, dar hai să combatem AUR convingând oamenii că nu asta e soluţia, nu tehnic, cu nişte artificii", a declarat Antal Arpad.

Totodată, primarul municipiului Sfântu Gheorghe a mai opinat că prin această comasare a alegerilor s-ar putea ajunge "oarecum" la acest rezultat, ca "probabil" partidele extremiste să aibă mai puţine şanse în cadrul alegerilor, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620