REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
27.1° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Arsen Giolacai s-a împăcat cu fosta soție și a declanșat un scandal cu actuala!

Arsen Giolacai s-a împăcat cu fosta soție și a declanșat un scandal cu actuala!

Replica API 25 mai 2022 | 22:57 9442

Arsen Giolacai, cunoscut la malul mării ca parte din clanul Pitbull, eliberat din pușcărie în 2017, este în război cu actuala soție, cu care este în divorț. Femeia tot cere ordin de protecție în instanță, pe care l-a și obținut în trecut. Însă, la ultima ”strigare”, magistrații i-au respins cererea. Însă. Giolacai a recunoscut, în fața judecătorilor, că s-a împăcat cu fosta soție, acuzat fiind de actuala că, de fapt, nu s-au despărțit niciodată.

Arsen Giolacai

Soția lui Arsen Giolacai (pentru că divorțul nu s-a finalizat) a spus că, în anul 2014, s-a căsătorit cu Arsen Giolacai (când el era în pușcărie) și a locuit cu acesta la imobilul aparținând tatălui acesteia, situat în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia, unde acesta figurează în prezent cu domiciliul. Aceasta a spus că, din luna octombrie 2017, când a fost eliberat din Penitenciar, a devenit foarte violent cu ea, agresând-o fizic și verbal, iar în luna decembrie 2017, întrucât i-a reproșat că nu își petrece sărbătorile cu aceasta, s-a năpustit asupra ei și a lovit-o cu pumnii și picioarele.A mai indicat că pârâtul a continuat să o amenințe cu acte de violență și a agresat-o și, întrucât nu a mai suportat abuzurile, în data de 16.12.2021 a plecat de la locuința unde a stat cu acesta, proprietatea tatălui său și a mers la părinții săi, într-o localitate din județul Constanța.

A cerut ordin de protecție, care a fost admis pe 7 ianuarie. Doar că, recent, în mai, femeia a cerut prelungirea ordinului, pe motiv că teroarea a continuat. Ea a relatat că Giolacai ar fi încălcat ordinul de protecție, întrucât s-au întâlnit în Tomis Mall și a scuipat-o. Bărbatul a recunoscut că a văzut-o, însă nu știa că ea e acolo, ci că el merge zilnic la sală, în Tomis Mall, precizând că nu a scuipat-o. Actuala soție l-a acuzat că era bătută frecvent pentru că nu accepta că el trăia și cu fosta soție.

Giolacai a recunoscut că s-a împăcat cu fosta soție, dar a negat că a avut o relație cu ea în timp ce locuia cu actuala soție, precizând că mergea acolo doar să-și vadă copiii.

Acuzații au fost și din partea lui, spunând că reclamanta se droghează cu cocaină.

După ce au analizat situația, judecătorii au respins cererea de emitere a unui ordin de protecție nou. Decizia nu a fost definitivă, iar reclamanta a depus apel.

Citește și: GIOLACAI, pe mâna PROCURORILOR după ce și-a TERORIZAT NEVASTA

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt daliana sunt foarte futacioasa ma fut c tatal meu fratele me arsen nu ma mai fute si sunt suparata vreau sa ii sug pul lu Albert ca o are mare sunt prostituata si drogata
1
0
Daliana m****a din corbu
2
0
Dar cum ii este frica de el? Daca ea se duce unde face el sala Sau in 10 ani ea nu a stiut unde face el sala? Aici miroase a gelozie hahaha Este geloasa ca sa impacat cu fosta sotie si vrea sa ii faca rau .***.
0
0
Daliana care ii s**e p**a lu Albert
1
0
Primul comentariu tu esti daliana ? Hahaha Sper mista ai fost si asa o sa ramai Cand s**i nu vrei ordin de protectie?
1
0
rog ziar, nu mai dati stiri cu toate wc,urile publice,aceste stiri e depasite ,personaj de doi lei
2
0
Sug..m p**a lui Aresen zilnic
1
0
Doua rable infecte
2
0
eu zic ca a**a din poze si restul bombardierilor sa nu va mai uitat urat ca va papa parnaia
1
0
Un cap de oaie. Tartacai cu i ze zbune.
2
0
Popovici Albert spala wc uri pe vapor pt droguri
1
0
Daca lasa pastilili, se desumfla. Oare daca se isca vreun razbel, il bagati il linia intaii? La ce urat e, poate sperie inamicul. Alte subiecte nu aveti?
1
0
A sifonat toata strada Atelierelor la mascati
2
0
Iar faceti reclama la interlopi tatuati in cur?.V-am scris prezentati muncitori nu aurolaci si proxeneti.Sau ei sunt sponsorii sistemului?.Rusine !!!
2
1
Fecala in tomberon plin de carne stricata cu viermi
2
0
e un om deosebit da e boschetar
1
0
Salut ! Arsen este un om extraodinar
0
2
He needs all the fucking steroids in the world just to take a walk.
2
0
Informator renumit !
2
0
Cand am vazut ceafa cu trabuc si tatuajele am fost sigur ca a**a are vreo doua facultati , si nu m-am inselat! Asa studenti buni are societatea romaneasca astazi !
1
0
A**a a ramas tot pe stilul 99 se uita urat in toate pozele, pe cine o vrea sa sperie . Lumea a evoluat taranule
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768