REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Așa ceva...! 3.000 de euro costă cazarea pentru 3 zile la Costinești. Video!

Așa ceva...! 3.000 de euro costă cazarea pentru 3 zile la Costinești. Video!

Mariana MURAT, Andreea VLAICU, V.R. 12 iulie 2024 | 00:00 5643

Beach Please, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de la malul mării a dat startul distracției, punând Costineștiul pe podiumul celor mai căutate stațiuni din această săptămână. Cu mic cu mare, românii au dat goană în căutarea biletelor dar și a cazări. Așa se face că problema primordială din acest an a fost cazarea miilor de participanți la festival. Cu toate că ofertele au început să curgă atât din partea proprietarilor de hoteluri, dar și a celor de apartamente, bișnițarii, și-au făcut apariția ca ciupercile după ploaie, bineînțeles cu oferte ce ne pot duce cu gândul la o vacanță mai degrabă în Dubai. Așadar tinerii au venit cu idei mai practice după ce organizatorii anul acesta au promovat corturile, ca fiind mult mai practice și de buget. 

Asa ceva...! 3.000 de euro costa cazarea pentru 3 zile la Costinesti. Video!

Festivalul Beach, Please a făcut să explodeze prețurile la cazare în Costinești, iar cine nu și-a rezervat din timp cameră, nu a mai avut nicio șansă să găsească ceva disponibil.

Asa ceva...! 3.000 de euro costa cazarea pentru 3 zile la Costinesti. Video!

Însă, soluții s-au găsit... campingul amenajat chiar în interiorul festivalului. Unii tineri și-au cumpărat cazare de anul trecut, însă cei mai nepregătiți au dat nas în nas cu uluitoarele cote.  Cu toate că prețurile au devenit destul de piperate în hoteluri, gazdele litoralului nu se lasă mai prejos. Așa se face un apartament cu vedere la mare de 112 metri pătrați se dă spre închiriere pentru trei nopți cu nici mai mult nici mai puțin de 2.992 euro, estimativ la 14.481 lei. Iar dacă vă gândiți că asta a fost tot ce ne mai poate surprinde acest pachet de nerefuzat, s-a omis un singur lucru..vederea spre epavă care cel mai probabil a ajutat la rotunjirea acestei sume colosale.

Asa ceva...! 3.000 de euro costa cazarea pentru 3 zile la Costinesti. Video!

Turiștii mai descurcăreți și dornici de distracție și interacțiuni s-au dat bătuți în a mai căuta cazare și au recurs la planul B, corturile în campingul pus la dispoziție de organizatorii festivalului. Au fost montate 250 de corturi pentru închiriere, însă turiștii pot opta chiar și la cortul adus de acasă. 

Asa ceva...! 3.000 de euro costa cazarea pentru 3 zile la Costinesti. Video!
Prefer să stau aici pentru experiență, și distanța față de festival este un lucru benefic și interacțiunea cu oamenii din jur pentru că din punctul meu de vedere este mult mai plăcut. N-am încercat să-mi caut cazare am venit direct la camping, am plătit 250 de lei și am venit cu cortul meu. ”, a spus unul dintre turiști.

Video 1:


Nu am găsit cazări neapărat, am început să caut cazări târziu.” , ne-a declarat un alt participant la disperat, nevoit să campeze în apropiere. 

Cazarea la cort, mai ieftină decât la hotel

Un alt turist ne-a declarat că îi place să campeze când vine pe litoral, pentru că este mult mai ieftin. „În general eu merg foarte des cu cortul, personal am găsit biletul de cort la 250 de lei ceea ce mi s-a părut foarte bine. Cu cazarea mi s-a părut puțin complicat pentru că nu am permis am zis că este mai bine cu cortul. ”, a declarat turistul. 

Video 2:


Așadar cum nimeni și nimic nu îi poate opri pe acești bișnițar în a profita naivitatea turiștilor, fiți prudenți! Achiziționarea unui sejur la mării din Costinești vă poate scoate din buzunar chiar două sau trei salarii medii.

 

Video 3:

Beach, Please! este cel mai mare festival de muzică urbană din Sud-Estul Europei. Organizatorul Selly le-a demonstrat tuturor că atunci când își propune ceva, nu se lasă până nu obține. Drept dovadă, anul acesta a transformat radical Costineștiul de dragul festivalului Beach, Please! Evenimentul aduce pe scenă cei mai mari artiști internaționali, unii dintre ei fiind pentru prima dată în România. De departe, cap de afiș este Travis Scott, el fiind și cel mai scump artist din întregul line up.

Video 4:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai să tragă ceva pe nas...
1
0
Toate toaletele din Mamaia construite de Ceaushescu, s-au transformat in restaurante sau hoteluri. De ce? Ca s-a putut!
5
1
Nu exista o toaleta toata Mamaia .Romanii sunt oameni limitati de creier.Daca locuiesti in vestul țării de ce sa vi la Mamaia mizerabilă ?Nu este mai aproape coasta DALMATA care e superba ?
8
1
SA VA SATURATI...BINE VA FACE...DAR MAI STATI DRACULUI SI ACASA...CRED CA PUTE PAMANTUL SUB VOI...DAR VA DISTRATI LA GREU...MUNCA VA FACE GRETURI...SI TREBUIE SA VA RELAXATI...
9
5
Care-i fraier? Ala de cere sau ala de plateste? Făce-ti plua mare lui selaru.
16
1
Ca asa-i romanul, cum te prinde, cum te foote! Si ne mai miram de cozile interminabile la granita statului. Atata timp cat comerciantul roman merge pe premiza, arde-l ca oricum il arde altul, nu e loc de vaicareli la final de sezon.
15
3
Și unde îți face necesitățile fiziologice?.Sau nu te speli pe moaca asta este moda stai neberberit și tatuat pe salam..circ !!!
11
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016