REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.7° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
9.7° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

Așa ceva? A fost cât pe ce să-și omoare vecinul din cauza muzicii

Așa ceva? A fost cât pe ce să-și omoare vecinul din cauza muzicii

Victor ROTARU 8 iulie 2024 | 00:00 353

Certurile între vecini sunt la ordinea zile, puțini fiind cei care au parte de un vecin cumsecade și cu care să se înțeleagă. Fie că vorbim de găuri date în perete duminica, sau de certuri pe un loc de parcare, mereu vor exista discrepanțe între vecini. Acesta fiind și cazul de față, în care Dănuț C., exasperat de calvarul în care trăia din cauza vecinului, a fost cât pe ce să-i curme viața, bătându-l atât de tare cu o bâtă și o furcă, lăsându-l inconștient pentru minute bune.

Asa ceva? A fost cat pe ce sa-si omoare vecinul din cauza muzicii

Totul s-a întâmplat pe 30 august 2022, atunci când Eugen M., împreună cu alți prieteni, consumau băuturi alcoolice și ascultau muzica la un volum mare, în fața curții lui Eugen M. Când grupul a văzut că soția lui Dănuț C. a ieșit în stradă i-au zis acesteia: „Nu-ți place muzica? Dăm mai tare. La noapte nu o să poți să dormi, dăm muzica puțin mai tare”. Fiind sunat de către soție, Dănuț C. a apelat la 112 pentru a sesiza cele întâmplate, episodul fiind unul recurent.  La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție, care au amendat grupul pentru tulburarea liniștii publice.

După amendă, cele 5 persoane în frunte cu Eugen M., a dat muzica mai tare și s-au deplasat în fața casei lui Dănuț C., acolo unde au început să arunce cu pietre în locuința acestuia, intrând chiar și în curtea acestuia. Impulsionat de disperarea soției și a copiilor Dănuț C. a ieșit în curte pentru a-şi apăra familia şi a-i opri pe agresori, cu care a avut o altercaţie, reuşind să îi dezarmeze şi să îi pună pe fugă, scoțându-i în stradă. Scandalul a continuat și pe stradă, Dănuț C. urmărindu-i pe cei 5 până în curtea lui Eugen M. Având asupra sa o bâtă din lemn, Dănuț C.  a găsit pe jos o furcă, pe care a luat-o aplicându-i lui Eugen M. mai multe lovituri peste corp, în cap, inclusiv în zona toracelui, lăsându-l inconștient pe Eugen M.

Asa ceva? A fost cat pe ce sa-si omoare vecinul din cauza muzicii

La scurt timp a sosit o ambulanță, care a preluat victima şi a transportat-o iniţial la Spitalul din Tulcea, iar ulterior la Spitalul Județean de Urgenţă Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale. Potrivit înscrisurilor medicale, Eugen M. a fost internat în perioada 31.08.-9.09.2022 în Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Județean Constanţa cu diagnosticul de politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-cerebral mediu închis operat, traumatism toracic, hematom extradural fronto-parieto-temporal drept operat (remis cvasitotal), fractură de os temporal drept, fractură coasta 2 hemitorace drept, bule de emfizem subpleural dreapta.

Magistrații din cadrul Tribunalului Tulcea au decis să îl condamne pe Dănuț C. la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Sentința nu este definitivă

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515