REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
9.4° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Așa ceva? A închiriat o garsonieră și a plecat cu tot cu mobilă când a eliberat-o

Așa ceva? A închiriat o garsonieră și a plecat cu tot cu mobilă când a eliberat-o

Victor ROTARU 3 iulie 2024 | 00:00 3557

Românii sunt foarte descurcăreți când e vorba de a face un ban în plus. Astfel, Andreea N., o minoră din Tulcea, a închiriat o garsonieră, cu suma de 600 de lei pe lună, plus o garanție de 600 de lei, iar când plecat i s-au lipit mai multe bunuri de mâini. Bunurile, o canapea extensibilă, o mașină de spălat, un televizor smart și un scaun pliant tapițat, valorau în jur de 6.200 de lei.

Asa ceva? A inchiriat o garsoniera si a plecat cu tot cu mobila cand a eliberat-o

Totul s-a întâmplat în anul 2022, atunci când Gabriel C. a formulat un denunț, reclamând faptul că după ce i-a închiriat garsoniera Andreei N., a constatat că din aceasta au fost sustrase mai multe bunuri, respectiv o canapea extensibilă, o mașină de spălat, un televizor smart și un scaun pliant tapițat. De asemenea, la locul faptei a fost găsit și un bilet de „adio”,  lăsat de către Andreea N, pe care scria: „Sper să fiți mulțumiți că nu ați vrut să-mi dați avansul. Mi l-am recuperat. Dacă vă duceți la gardă se va ajunge la violare de domiciliu”.

Fiind audiat în calitate de persoană vătămată, Gabriel C. a declarat: „În cursul anului 2020 am cumpărat o garsonieră, iar în anul 2022 m-am hotărât să o închiriez. Astfel, am postat un anunț pe un grup de pe Facebook iar în data de 3 iulie 2022 am primit un mesaj de la Andreea N. care mă întreba dacă mai era valabil anunțul referitor la închirierea garsonierei. De la momentul postării anunțului am indicat ca preț de închiriere suma de 600 de lei, cerând o garanție de 600 de lei. Pentru că eu nu mă aflam în țară, tatăl meu s-a ocupat de închirierea garsonierei, iar în vizitele sale a observat faptul că în garsonieră locuiau mai multe persoane, pereții erau degradați.  

Asa ceva? A inchiriat o garsoniera si a plecat cu tot cu mobila cand a eliberat-o

După 2 luni de la momentul închirierii, Andreea N. nu a mai putut fi contactată, aceștia găsind mereu garsoniera încuiată. La un moment dat, părinții mei au reușit să intre în interior, acolo unde au constatat că lipseau mai multe obiecte de mobilier, respectiv o canapea extensibilă de două persoane, o mașină de spălat verticală, automată, un televizor cu suport de perete și un scaun pliant tapițat, prejudiciul fiind de 6.200 de lei. Unul dintre părinți a purtat niște discuții cu Andreea N. prin intermediul mesajelor scrise, în care aceasta recunoștea că a sustras bunurile, motivând că ar fi făcut-o în contul unei datorii pe care noi o aveam la ea.”

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să o condamne pe Andreea N. la măsura educativă neprivată de libertate a asistării zilnice pe o durată de 6 luni, pentru comiterea infracțiunii de abuz de încredere. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ce preturi cer astia pentru romanistan bine ca nu i-a luat parchetul si varul de pe pereti
8
2
Opriți hoții!
5
0
Cam 98%din cei ce lasă garanți nu le mai văd , căutând diverse motive ca să nu restituie garanția. Ce pana mea îl plângeți atâta vre numai să câștige, sigur a omis sai facă contract anaf
21
2
De ce nu i ai dat garantia ,?
19
5

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515