REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
25.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Așa ceva?! Piedone a demisionat din fruntea PUSL! Vezi cine îi va lua locul

Așa ceva?! Piedone a demisionat din fruntea PUSL! Vezi cine îi va lua locul

Deria ISLEAM 7 august 2024 | 09:50 1643

Cristian Popescu Piedone a demisionat din funcția de președinte executiv al partidului (PUSL).  Acesta ar fi fost exclus după ce a fost deja înlocuit din funcția de lider al formațiunii, potrivit unor surse politice . Edilul în exercițiu de la sectorul 5, fost candidat la Primăria Generală, ar fi acuzat de jocuri ascunse cu liderul PSD Marcel Ciolacu.

Asa ceva?! Piedone a demisionat din fruntea PUSL! Vezi cine ii va lua locul Marcel Ciolacu, Cristian Popescu Piedone

Săptămâna trecut, Cristian Popescu Piedone a fost demis cu vot în unanimitate din funcția de președinte al PUSL și, potrivit surselor citate, ar urma să fie exclus din partid, împreună cu toți apropiații săi.

Decizia a fost luată pe fondul numeroaselor scandalurilor legate de faptul că fostul candidat la Primăria Generală a Capitalei și-ar fi pus rudele și prietenii în funcții cheie, fie în administrația sectorului 5, fie în partid.

De asemenea, lui Piedone i s-ar fi reproșat și că a făcut jocuri ascunse cu liderul PSD Marcel Ciolacu.

Piedone a fost constant în centrul a numeroase scandaluri, cele mai multe vizând modul discreționar în care a condus primăria sectorului 5, precum și de legăturile cu personaje extrem de controversate din lumea politică și interlopă. De asltfel, chiar echipa Realitatea Plus a fost ținta unui atac în timp ce încerca să prezinte îngrengăturile mafiei din jurul edilului, conform sursa.

Cristian Popescu Piedone a demisionat din funcția de președinte executiv al partidului (PUSL). Decizia a fost luată după eșecul de la alegerile europarlamentare.

Cristian Popescu Piedone anunță că va candida pentru un mandat de senator.


Dragilor, cu sprijinul vostru, cu votul vostru… Cristian Victor Popescu Piedone va fi… viitor senator al României! Împreună, ne vom ocupa, cum trebuie, de țară! Împreună, vom face imposibilul posibil pentru România”, scrie pe rețelele de socializare Cristian Popescu Piedone. „Oameni buni, vă mulțumesc pentru ospitalitate! Credeți-mă: tot ceea ce reușim împreună… este doar normalitate! Alături de Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5, comunitatea aceasta va avea mai mult confort și o mult mai bună dezvoltare! Sectorul 5 va fi un loc perfect pentru copii, pentru adolescenți, pentru tineri, pentru seniori! Sectorul 5 va fi locul pe care fiecare bucureștean și-l va dori ca domiciliu”, afirmă el.

În fruntea PUSL va fi Grațiela Gavrilescu alături de o conducere colectivă a partidului, conform statutului acestuia.

Asa ceva?! Piedone a demisionat din fruntea PUSL! Vezi cine ii va lua locul Grațiela Gavrilescu 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cei care au uitat cine este Cristian Popescu ash dori sa le amintesc ca asta este un bucatar care intro zi a chemat presa sa le arate romanilor ca ia aparut pe o tigaie o imagine care semana cu Isus,o lucratura ieftina a unui borfash care s-a folosit de credintza oamenilor in Dumnezeu si de foamea presei de senzatzional.
1
0
Asta e un smecheras, un golanas, un caraghios. Cum sa fii om serios si sa te cheme Piedone?
7
0
controversata a fost eliberarea si spalarea lui care era clar de la inceput ca s-a facut cu ajutorul mafiei din justitie infratita cu mafia psd de 34 de ani deci nici o noutate
8
1
ce perdere, n-o sa pot dormi. pai se vorbea inainte de alegeri ca o sa-i arate dosare.
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303