REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Așa ceva?! Românii au mers la benzinării cu... pubelele de gunoi! Video

Așa ceva?! Românii au mers la benzinării cu... pubelele de gunoi! Video

Replica API 10 martie 2022 | 00:00 2362

Isteria scumpirii prețurilor la combustibil a atins cote alarmante. În timp ce, în Constanța, șoferii s-au îngrămădit și au format cozi interminabile și, mai mult decât atât, au blocat traficul în mai multe cartiere de la malul mării, iată că în țară au apărut imagini inedite.

Este vorba despre faptul că anumiți șoferi au mers și au alimentat în fel de fel de recipiente. Dacă unii au fost rezonabili și au venit de acasă cu canistre, iată că alți oameni disperați au ajuns la o benzinărie cu o dubiță în care se aflau două pubele de gunoi din plastic, pe care le-au umplut până la refuz.

.

Amintim că isteria a cuprins întreaga țară, în seara de miercuri, 9 martie a.c., de la un simplu zvon că prețul combustibilului se măresc. Însă, chiar dacă ministrul Energiei, Virgil Popescu, a ieșit și a făcut declarații, cum că aceste presupuneri nu sunt reale și că acest lucru nu se va întâmpla, iată că, potrivit unui video publicat de cotidianul Replica de Constanța, prețul de la mai multe benzinării creștea de la secundă la secundă.

Video cu creșterea prețului:

.

L.I., A.V., A.F.

Citește și: Prețul la o benzinărie crește ca la loto. Video

Citește și: Isterie! Cozi uriașe la benzinării. Șoferii își fac provizii la prețul încă actual. Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat boul cu pubele cat si angajatii benzinariei trebuiau arestati.
23
0
... patron la Benzinaria de pe str. Nuferilor a speculat preturile ! Politia economica de ce nu ia masuri impotriva acestor sobolani ?
17
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768