REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 25 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6801
27.4° Constanța Joi, 25 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6801
 

Așa ceva?? Un polițist local defilează la muncă în haine de femeie

Așa ceva?? Un polițist local defilează la muncă în haine de femeie

Mariana MURAT 25 iulie 2024 | 13:16 3899

Au apărut imagini pe rețelele de socializare cu un polițist local îmbrăcat în haine de damă la serviciu. Potrivit surselor, este vorba despre polițistul local Bucur Cezar Mihail, absolvent al Academiei de Poliție, actual angajat al DGPLCMB ( Directia Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București), responsabil cu pregătirea polițiștilor locali.

Asa ceva?? Un politist local defileaza la munca in haine de femeie

Bucur Cezar Mihail, absolvent al Academiei de Poliție, actual angajat al DGPLCMB

Internauții au reacționat pe rețelele de socializare în urmă unor imagini cu un polițist local din București, care a apărut îmbrăcat în haine de damă. Din informațiile apărute, se pare că bărbatul ar purta zilnic aceste haine la muncă, însă șefii i-ar explica că nu are voie într-o astfel de ținută pentru că ar încălca regulamentul intern.


Asa ceva?? Un politist local defileaza la munca in haine de femeie Bucur Cezar Mihail, absolvent al Academiei de Poliție, actual angajat al DGPLCMB

Omul s-a declarat femeie și tratează orice încercare a șefilor de a-i spune ca încalcă regulamentul interior prin afișarea unor astfel de ținute în timpul orelor de munca, drept discriminare. De altfel, declarația lui de avere de pe site-ul instituției începe cu “Subsemnat Bucur Cezar Mihail…”., a scris Robert Turcescu, cel care a publicat imaginile. Suntem mai multe femei ,decât știam….”, a scris autorul postării. 

Asa ceva?? Un politist local defileaza la munca in haine de femeie Bucur Cezar Mihail, absolvent al Academiei de Poliție, actual angajat al DGPLCMB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PENTRU CONDUCATORII AUTO..DACA IN TRAFIC APARE LA CONTRIOL ASTFEL DE ARATARE DE OM???CE SPUI DLE. CONDUCATOR AUTO??? SI-TI MAI CERE SI ACTELE LA CONTROL??? CE SPUI??? CRED CA TE TAIE..K...KAREA...DOAMNE CE VREMURI TRAIM...NU NE MAI FACEM BINE...CUM SA MAI EDUCAM PE COPIII NOSTRII...CUM SA-I MAI INTELEGEM ??? PENTRU LINISTEA VOASTRA...VOTATI CU INCREDERE...CIOLANUL....PESEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..
6
0
Si in Politia Locala Constanta era unul OLTEANU VALERIU care nu respecta legile si directivele UE. Bine ca s-au debarasat de el.
2
0
Și pe la Cta sunt câțiva bulani de genul asta..mai e puțin si se vor arata.politie locală...sa va dam la moe
4
0
Acasă sa faca ce vor, în spatiul public și instituții publice să se afișeze decent.
6
0
Daca băiatul se arde in bostan nu știu ce aveți cu el?.Sa ii confecționați și o bucșă sa nu se mai dejecteze cu stropi.
7
0
Aveți ceva pitici la cap,sunteți de aceiași speță loviți cu p**a in freza,făcuți din laba și cărați de muște in p***a niste jigodii ordinare.
5
2
Ar trebui dată o lege la locurile de muncă politie armată învățământ birouri la stat medici etc toți acești angajați la stat să aibă o ținută decentă altfel pleacă acasă Altfel vom vedea la politie și armată pe unii în loc de uniforme vor avea fuste mini cu bikini și tocuri De la caniculă mulți sau ars la bostan Statul r*mân oricum doarme în bocanci și nu face nimic bun pentru oameni Dacă sau băgat în instituții de stat numai frizeri paznici bucătari coafeze de unde stat civilizat Tinerii cu studii sant goniți în UE la PSD și PNL nu au loc în partide să conducă țara că acolo sant multe petarde
19
0
Deoarece statul a redus numarul sanatoriilor de nebuni, a transformat Școlile și sediile politiilor locale în "sanatorii de psihopati"!!! Urmează celelalte instituții de stat (Parlament, Președenție, Guvern) și urmează biserica!!! Nu se învață biologie, ci prostie!!!!
11
0
Parca in politzie erau nishte reguli miltareshti,pai daca unui politzist imbracat in femeie nu i se poate face nimic de catre superiori atunci cum pot shefi din politzie sa le ceara subalternilor sa poarte uniforme de politzishti cand ashtia sunt la munca ?.
13
1
Doamne apara ne si pazeste ne !!!!!!! Anormalul a devenit mai normal decat normalul , si se mai si promoveaza si sustine.
25
1
Cam toti sunt cu probleme la mansarda...
18
1
Omul s-a declarat femeie dar daca el este barbat si in mintea lui se vede femeie are probleme la mansarda ...cum ii atreneaza pe cei din subordine ,este uniforma de antrenament la munca ??//
18
1
De cand cu UE anormalul a devenit normal , poate si inaine erau dar putini si se fereau si mi se parea normal, acum nu mai stiu ce sa faca sa iasa in evidenta , vai de noi ce urmeaza
19
1
Mai trebuie ceva picturi,desene animate și tatuaje cu șerpi anaconda și ceva bărbi nespălate pe față și sa executat tot tacamul
16
1
Cum a trecut asta testele , mai ales psihologice!?!?
22
1
s a tic nit toata lumea. as tia trebuie sa s a p e m anual un c an al duna re m a r e a n e a g r a.
21
1

REPLICA



LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699