REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Așa ceva! Un taximetrist a dat cu SPATELE să se reîntoarcă în GIRATORIU și... BUF! Video!

Așa ceva! Un taximetrist a dat cu SPATELE să se reîntoarcă în GIRATORIU și... BUF! Video!

Replica API 12 decembrie 2021 | 12:38 6649

Un taximetrist și-a văzut moartea cu ochii după ce a efectuat o manevră greșită, în Stațiunea Mamaia. Mai exact, după ce a trecut de sensul giratoriu de la Butoaie, șoferul s-a oprit și a început să execute manevra de mers înapoi până la sens, a semnalizat și, fără a se asigura, a intrat în sens, moment în care un alt autoturism a venit cu viteză și l-a acroșat.

Nenorociri se petrec zilnic pe șoselele din țară și din Constanța. Zilele trecute, în Stațiunea Mamaia a avut loc un accident rutier ce putea avea un sfârșit tragic din cauza unei manevre... greșite. Pe imaginile unei camere de supraveghere se vede cum un taximetrist execută manevra de mers înapoi, pe prima bandă a bulevardului Mamaia. În momentul în care acesta a ajuns în dreptul sensului giratoriu din zona Butoaie, semnalizează stânga și, fără să se asigure, virează, cu intenția de a intra în sens. În acel moment, un alt autoturism intră cu vitează în sens și îl acroșează din plin pe taximetrist.

Video:

La accidentul rutier au intervenit și militarii ISU Dobrogea care transmiteau că accidentul rutier s-a soldat cu o victimă încarcerată. Accidentul s-a petrecut miercuri, 8 decembrie. Conform informațiilor noastre, se pare că victima, un bărbat, a reușit să scape cu viață.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU este masina taxi!Rusine d-na Diana BERECHET
0
1
7.62 pentru toti bombardierii
0
0
astia de la replica aveti vre-un fel de scoala ??? stiti ceva jurnalism ??? va citeste cineva ineptiile inainte de ale posta ? Asa Ceva !!!
2
0
masina este galbena dar nu este taxi .jurnalista denigreaza taximetristii,iar fosti taximetristi sunt acum pe uber si bolt daca var duce capul putin.
8
4
ala care a dat cu spatele in sens are vina lui ,asa ceva nu e permis!da' labaru' ala sau muisra aia care a intrat in sens nu se asigura?!VITEZA IN SENSUL GIRATORIU E DE 30KMPE ORA!!gai sictir,toti cacatii care au luat permus d'ampulea,abia s-auscat cernea si se dau zmeii plmele!!!cocalari de 2 lei,cu flocii abia iesiti la pla si cu 2 km la bord!cind o sa dati vreo 3-4 masini la casat si o sa circulati in toate situatiile,RESPECTIND,toate regulile,atuncu sa vorbiti!leprelor!nu mai avetj respect de nimic,sinteti atoatestiutori din fasa.....
17
6
Dar soferul are tupeu si reflexe de taximetrist !
10
7
Decerebrati din aia de la pacanele . Suparati ca ai pierdut iar...
9
1
Vedea-v-as pe toti mulati pe un stalp sau copac
13
7
da de cel ce a intrat in el, nu zice nimeni nimic?! la cat de incet sa misca masina galbena, daca era un profesionist care sa stie ce inseamna conducerea defensiva si era mai prudent, acum nu mai avea ce articol sa scrie Replica.
18
12
Taxi sau nu, a ramas o rabla in minus pe sosele
12
3
nu este vorba de un Taxi,masina,ci de un taximetrist
21
1
Noroc ca i -au sarit toate airbagurile.
9
1
Acestia idioti care transporta persoane trebuiesc lasati fara licienta daca incakca reguliki de circulatie!
16
4
decat cu taxi care intorc la tomis pe linia continua si stau acolo ca mustele
17
5
Nu are caseta,placinte pe usi,benzi tip sah ,cum ati dedus ca este taxiu?E doar un turism galben!Daca vezi lamborghini galben este taxiu?
27
11
FACE UBER, CA ACOLO SUNT VECHITURILE DE PE TAXI, DRUM BUN
16
13
merg rar cu taxi, dar sincer inspira teama. conduc de 44 de ani. unii nu stiu ce fac, altora nu le pasa. nu stiu cum se acorda licenta aia.
33
3
Anulat permisul de conducere, fara drept de a-l mai putea obtine in aceasta viata, anulat si atestatul si sa se angajeze la Polaris.
30
4
Sper ca celalalt sofer este in regula. De taximeTRIST mi se rupe pwula..
25
6
Cica astia-s soferi profesionisti, ne incredintam vietile in mainile lor. Si se mira ca lumea vrea sa mearga cu Uber.
38
5

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303