REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
23.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

AȘA CEVA!!! Un TAXIMETRIST a URINAT în parcarea de la LIDL Tomis III

AȘA CEVA!!! Un TAXIMETRIST a URINAT în parcarea de la LIDL Tomis III

Replica API 5 iunie 2021 | 12:05 7520

Taximetria este o carte de vizită a orașului Constanța, dar ce te faci cu taximetriștii care se abat de la aceste reguli nescrise și mânjesc truda și osteneala celor care iau în serios această meserie? Ne dorim să fim respectați și să trăim într-o țară civilizată, de multe ori încercând să ne comparăm cu alte state europene, doar că, de cele mai multe ori, recurgem la niște gesturi care nu ne fac cinste.

Un incident rușinos ce a stârnit revolta printre traximetriști s-a petrecut în cursul zilei de joi, 3 iunie a.c., în parcarea supermarketului LIDL Tomis III. După ce a terminat o cursă, un taximetrist de la Trans Taxi s-a lăsat năpădit de problemele fiziologice. Din ,,respect” pentru cetățeni și pentru firma pe care o reprezintă, bărbatul a tras mașina în cel mai ferit loc de parcare, a ridicat capota mașinii pentru a nu putea fi observat prea ușor, și-a descheiat șlițul și a urinat, fără nicio jenă, chiar în parcarea magazinului.

A urinat fără să-i pese că ar putea fi văzut!

Lăsând la o parte meseria bărbatului, acesta a fost personajul principal într-un eveniment foarte rușinos. În plină zi, în parcarea unui supermarket din Tomis III, acesta a ales să-și satisfacă nevoile fiziologice nepăsându-i de consecințe și de persoanele care ar fi putut să-l vadă.

Taximetriștii condamnă gestul bărbatului

La auzul informațiilor cum că un coleg de breaslă a ales să urineze în plină zi, aceștia s-au revoltat, blamând gestul bărbatului, dar au ținut să menționeze că acest subiect este unul destul de delicat din prima faptului că nu există wc-uri ecologice în aproape nicio zonă din oraș.

,,Da este de condamnat, dar avem rugămintea ca Primăria să pună wc-uri public prin oraș. În toată Constanța, să nu mai spun de stațiile de taxi, nu există o toaletă unde putem merge. Suntem "obligați" să mergem în toate stațiile peco unde se uită lumea urât la noi.”, a fost părerea unuia dintre colegii bărbatului.

Ce spune Lică Neagu despre acest incident

Contactat de către reporterii Replica, Lică Neagu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Șoferilor din România, a condamnat și blamat gestul rușinos al bărbatului, dar ține să îi reamintească lui Horia Constantinescu de promisiunea făcută de acesta la dezbaterea privind Regulamentul taximetriștilor. ,,La negocierile pe care le-am purtat cu Horia Constantinescu privind modificarea regulamentului, acesta ne-a promis că se vor monta toalete ecologice în stațiile de taximetriști, care să fie racordate și la apă. Din cauza pandemiei trebuie să fie igienizare!”, a transmis acesta.

Rusu îl contrazice pe Neagu. Iată ce zice viceprimarul

Pe cealaltă parte, viceprimarul Ionuț Rusu tinde să contrazică pe Lică Neagu. Mai exact, acesta a declarat că nu s-a pus niciodată în discuție acest subiect, ba mai mult, Horia Constantinescu nu a făcut niciun fel de promisiune. ,,Am participat la negocieri și nu a fost vorba despre acest lucru. Nimeni dintre cei care au participat la ședință nu a promis un asemenea lucru.”, spune acesta. ,,Deocamdată, nu există un astfel de proiect. Ar fi destul de greu de pus în practică. Ei se află în mișcare și pot întâlni pe traseu toalete publice. RAEDPP a demarat deja renovarea toaletelor publice din oraș.”, au mai declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Lăsând la o parte promisiunile aparent inexistente, viceprimarul Rusu este de părere că gestul taximetristului este lipsit de cei 7 ani de acasă. ,,Trebuie să ai cei 7 ani de acasă indiferent de meseria pe care o practici.”, a mai precizat acesta.

Revenind la subiect, trebuie să specifică faptul că nu îi băgăm pe toți taximetriștii în aceeași oală. Sunt și șoferi care practică cu respect această meserie, și nu sunt puțini.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa face si Minulea Gheorghe care vinde droguri din taxi.
0
0
Super tare stirea !
0
0
Mechedoni zlinosi de-i lui Babu. Se piasa" pi ei ca in Muntii pindului. Ficior popartar.
5
1
Vand motorina furata de la tir,am depozitata in Opel Meriva CT 37 SON parcata langa garaj CNE,zona Penny Cernavoda!
1
2
Bine ca potaile se pot kaca si urina pe toti pomii din fata primariei si nu zice nimeni nimic iar asta daca a urinat kocteil de 50ron e dezastru ecologic !
3
2
Omul nu este de condamnat ! Unde sa faca in pantaloni daca nu exista in zona nici un wc?
4
1
Prof. Dr. Ing. Lica Neagu....
2
1
Uber alles
0
3
Taximetria nu o sa moara niciodata . Uberul si bolt sunt ceva part time pt cei care fac asa ceva.
7
6
Pentru baiatu cu flota, stai calm ca nu moare taximetri cand vreti voi, taximetria nu o sa moara nicioadata
7
10
Lidl nu are toalete ptr. clienti, doar ptr. angajati, daca te duci acolo si te taie, n-ai incotro, trebuie sa te descarci in parcare, e singurul loc mai ferit, in rest e foarte aglomerata zona.
12
0
Unde sunt toalete?
14
0
Oare de ce n-a folosit taxineteistul toaleta publica din zona? La noi la Constanta, in zonele aglomerate ale orasului sunt toalete publice. Ce badaran, taximetristul !
6
11
L-am dat afara
5
3
Draga manager, soferii flotei cum se vor numi? uberisti? nu...iti spun eu, taximetristi. Meseria e aceeasi...nu conteaza ownerul..ci doar educatia constantenilor...si bineinteles facilitatile oferite de primarie, care sunt momentan 0ero
14
2
Dragilor, va asigur ca max 1 an , taximetria numai exista, am deja la flota 150 de masini pe bolt si uber, tapetul este de 1000.
18
11
TOALETELE SUNT PE SOSEAUA DE COASTA A LUI MAZARE
20
2
Dar faptul ca NU avem toalete publice nu va intriga???? Constanta Oras din Botsuwana
33
0
Ba da avea ZEWA de lux hartie inginerica de FYRMA
9
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016