REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Așa o fi?! Cati HRISTU, ”un PROSTUȚ care poate fi MANIPULAT”! VIDEO

Așa o fi?! Cati HRISTU, ”un PROSTUȚ care poate fi MANIPULAT”! VIDEO

Replica API 15 decembrie 2021 | 00:18 7767

După alegerile locale, părea că s-au mai liniştit apele în comuna constănţeană Cogealac. Candidat din partea alianţei PSD-ALDE-PNŢCD la Primăria Cogealac, primarul Cati Hristu a avut parte de o campanie tumultoasă din toate punctele de vedere. S-a ales cu acuzații, dosare penale pentru mită electorală și vizite ale mascaților la un susținător al PSD. Iată că, la un an de la alegeri, focul pare să se reaprindă, iar un candidat la Consiliul Local, din partea PSD, nemulțumit, printre altele, că soția sa nu a primit un post în primărie, dă din casă. Emil Miron a făcut parte din echipa social democraților și spune că Pîndichi Cornelia, în prezent consilier local, este cea care taie și spânzură în localitate, iar Cati Hristu, în opinia lui Pîndichi, este doar ”un prostuț care poate fi ușor manipulat”.

Replica de Constanța a intrat în posesia unei filmări în care Emil Miron, mâna dreaptă a Corneliei Pîndichi din campanie, recunoaște că a făcut liste cu oameni la comanda actualei consiliere locale doctor Pindichi Cornelia. Miron Emil spune că, de fapt, Pîndichi conduce Primăria Cogealac, prin ,, prostuțul" Cati Hristu. Miron a fost responsabil, în campanie, cu listele de alegători din Râmnicu de Sus Și Rămnicu de Jos (parțial), în favoarea lui Hristu. Dar s-a supărat pentru că nu a fost mulțumit de remunerație.

Cati Hristu

Emil Miron a dat din casă după ce a văzut că promisiunile pe care i le-a făcut Pîndichi nu s-au concretizat. I s-ar fi promis, printre altele, un loc liber în primărie pentru soția sa.

Cornelia Pîndichi, în dreapta

”Cu două săptămâni înainte de a începe campania, m-am întâlnit cu doamna Pîndichi. Mi-a spus: ”Nea Miron, am hotărât să intru iar în politică. Dar surpriza e că vreau să-l susțin pe domnul Cati. Îl susțin pe domnul Cati că e puțin mai prostuț și putem să-l manipulăm cu vrem noi. N-am avut tangențe cu domnul Cati, să știu despre ce este vorba. Am zis Ok, mergem, dar vreau și eu șosele, un gard la cimitir și, dacă se poate o capelă. A spus da. La începutul campaniei mă sună să-i găsesc un om, consilier. Mi-a propus, până la urmă, mie să fiu consilier. Nu prea am vrut, că am avut acum patru ani o experiență cu PSD-iștii, dacă nu ții cu ei, ești prost (…) Până la urmă, am acceptat, pe ideea să ne facă măcar șosele. Ea mi-a promis: familia dumneavoastră o să fie bine, vă angajez soția la curățenie, bla,bla, vrăjeală de PSD-ist. Am zis ok”, spune Emil Miron.

După alegeri, șoselele, capela și restul promisiunilor întârziau să apară. Inclusiv postul promis pentru soția lui Emil Miron. Așa că omul a dat din casă. ”Pe ala l-a băgat, pe acela l-a băgat (n.red. în primărie) pe femeia mea… o mai bagă cineva?” Canci. Pîndichi s-a răzgândit total, după alegeri”.

Cornelia Pîndichi nu ne-a oferit un punct de vedere, până la închiderea ediției.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Las Fierbinti la Cogealac
8
0
spune mai bine cati bani ti-a dat cati
4
3
Vedeti pe ce criterii se voteaza alesii care iau decizii pentru noi toti...?
9
0
Daca aveai sotia angajata era ok ai ros osul acum degeaba vorbersti sa fim sanatosi
11
0
SI PARCHETUL CAND SE AUTOSESIZEAZA ?
10
0
Nimeni nu il poate acuza pe Cati de inteligenta, e de ajuns sa scoata doua vorbe pe gura si te lamuresti.
14
2
Mafiori pana si la o primarie cum e Cogealacu,hoti la drumul mare!
17
1
astai politica de ...cacao!
16
1
asa meritati
13
6

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303