REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Asociaţia Constructorilor şi Investitorilor Dobrogea atenţionează SPIT că riscă plângeri penale pe seama taxei de tramă stradală

Asociaţia Constructorilor şi Investitorilor Dobrogea atenţionează SPIT că riscă plângeri penale pe seama taxei de tramă stradală

Replica API 24 august 2019 | 01:19 631

Asociația Constructorilor și Investitorilor Dobrogea (ACID), al cărui președinte ale Constantin Frățilă, reacţionează faţă de anunţul Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța, privind reluarea încasării taxei de tramă stradală.

"Am luat act de de comunicaul Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa, conform căruia este anunţată „Încetarea de drept a suspendării încasării taxei de folosire a tramei stradale de către utilaje şi autovehicule concepute şi construite pentru transportul de materiale de construcţii şi de alte mărfuri”.

Pe această cale solicităm Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Constanţa şi Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa să analizeze bine practica judiciară şi să nu pună Primăria Constanţa şi pe primarul Constanţei în pericolul de a intra sub incidenţa legilor penale.

Vă menţionăm faptul că plângerea prealabilă făcută către Primăria Constanţa prin care s-a solicitat suspendarea încasării taxei de tramă stradală, nu a primit nici până la această dată un răspuns.

Practica judiciară spune că orice acţiune în instanţa poate fi continuată în termen de 60 de la primirea răspunsului la plângerea făcută către instituţie.

În aceste condiţii SPIT Constanţa nu face decât accentueze problemele, şi să treacă în sfera penală, lucru pe care nu l-am dorit", se arată într-un comunicat al ACID.

"Solicit serviciului juridic și SPIT să analizeze cu atenție practica judiciară și să nu pună în pericol primăria și primarul de intra sub incidența penală", a precizat, la rândul său, preşedintele ACID, Constantin Frăţilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratila un mocangiu sa nu plateasca nimic , isi bate joc de oameni iar bani raman la purtator.Cara cu tigaile lui peste capacitatea maxima fara sa plateasca un banut.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016