REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Asociația RESTO a demarat campania restaurant SIGUR-Noi ne-am VACCINAT

Asociația RESTO a demarat campania restaurant SIGUR-Noi ne-am VACCINAT

Replica API 15 aprilie 2021 | 22:28 2085

Asociația Patronală RESTO Constanța lansează Campania " RESTAURANT SIGUR - Noi ne-am vaccinat pentru siguranță voastră".

Asociația invită, cu această ocazie constănțenii, vizitatorii și turiștii Litoralului Românesc și ai Destinației Dobrogea să aleagă Restaurantele, Cafenelele, Barurile, Beach Barurile și locațiile care afișează pe ușa de acces Stickerul "Membru RESTO - Restaurant SIGUR". ”Ne dorim să transmitem un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunță, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat , fără a ne obligă angajații, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizată. În acest fel, participăm la facilitarea relaxării și derulării vacanțelor și servicilor turistice în România și în destinația Litoral, mai ales in apropierea deschiderii Sezonului estival 2021”, transmite asociația.

Precizăm că miercuri, la ora 16, RESTO participă la constituirea grupului de lucru pentru îndrumarea și sprijinirea agenților economici din industria operatorilor din turism din județul Constanța, grup constituit sub coordonarea Prefecturii Constanța. Sunt invitați reprezentanții tuturor organizațiilor patronale din turismul local, precum și reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate. Vor fi dezbătute, de asemenea, direcții de atiune pentru promovarea turismului local, precum și măsuri pentru desfășurarea vacanțelor de 1 Mai și Paște pe Litoral. Reamintim că RESTO a derulat prima să întâlnire cu Prefectul Constanței încă din 17 Martie a.c., unde a solicitat și a beneficiat și de prezența reprezentanților I.S.U. Jandarmerie, I.P.J., DSP, DSV, DVSVSA, ANPC, ITM, ANAF și ABADL

Totodată, joi, 15 aprilie, Asociatia Patronala RESTO și conducerea ANPC vor derula o întâlnire de informare si preventie a agenșilor economici de pe litoral, cu participarea presedintelui și a directorului General ANOC, Claudiu Dolot si respectiv Paul Anghel. Intâlnirea va avea loc la Kupolla Ballroom Mamaia, cu începere de la ora 14

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lu Gheorghe Ungureanu o sa-i fie cald in IAD...
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436