REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
25.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Asociațiile de locatari nu mai sunt obligate să întrețină spațiile verzi din jurul blocului

Asociațiile de locatari nu mai sunt obligate să întrețină spațiile verzi din jurul blocului

Replica API 2 septembrie 2022 | 21:12 5469

Vești bune pentru constănțeni! Asociațiile de locatari nu mai sunt obligate să întrețină spațiile verzi din jurul blocului. Prin urmare, acest lucru revine în sarcina Primăriei Constanța. Regulamentul de întreținere și înfrumusețare a orașului a fost modificat în ședința miercuri, 31 august a.c., a Consiliului Local.

Asociațiile de locatari nu mai sunt obligate să întrețină spațiile verzi din jurul blocului. Lucrul acesta revine în sarcina Primăriei Constanța. ,,Regulamentul de întreținere și înfrumusețare a orașului a fost modificat în ședința de ieri a Consiliului Local(PSD s-a abținut).

În anul 2021, printr-o interpretare eronată a regulamentului, Primăria Constanţa a trimis notificări asociaţiilor de proprietari prin care le cerea să se ocupe de amenajarea spațiilor verzi din jurul blocului(asigurarea curățeniei, tuns iarba, toaletare copaci). Lucru complet ilegal.”, a transmis consilierul local USR, Cătălin Iacob.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O ocazie forte buna pentru Primaria Municipiului Constanta, de a desfiinta toate asa-zisele gradini facute de locatari, fara nici o logica si sa impuna un design general, frumos pentru toata lume ! Fara porti, prin gardurile vii, beculete, giruete, moristi de vant si alte alea, pe care le-au aruncat la gunoi, altii !
0
1
Stai sa vezi acum cand se duc sa faca curatenie si dau de garduri inchise, sezlonguri, umbrele, sarme cu rufe...
0
0
Sa mai toaleteze si copacii,inainte de a cade la o furtuna Sunt in fata unor blocuri paduri de vita de vie,copaci de tot felul
0
0
Lasati spatiile verzi ,noi vrem parcari multe ,avem 2 ,3 copii si au masini .Unde sa parcheze
0
0
este foarte bine, angajatii Primariei treceau cu nesimtire pe langa iarba de 1 m sfidand locatarii, ei taiau iarba care era deja scurta de pe scuar. Oamenii pot face curat desigur dar trebuie sa existe o cooperare intre locatari si Primarie
0
0
jigodiile astea de la PSD s-au abtinut de la vot, adica ei ar fi vrut sa lase spatiile verzi in paragina in continuare.
1
0
Asa se ocupa si de intretinerea cimitirului central !
0
0
care spatii verzi ca au asfaltat si cimentat tot,zona lidl,multumim pitiponc radu si ymbecilul asa zis arhitct sef al man-aliei,semianalfabet!noi ce respiram gogule,tu te duci pe malul lacului tabacarie si noi avem parte de poluare la greu.A,ba radu,noi iti platim salariul alamda 12000 roni pe luna,si daca nu esti primar nu mai primesti nici o spaga,nimeni nu te baga in seama!
0
0
De ce vesti bune? Ca nu ne mai facem curat langa locul unde locuim si traim?Doamne ce gospodari suntem.
0
0
Un proiect reusit al primariei.
0
0
Si asa parca se ocupau mult unnde stau oameni gospodari spatiile verzi sunt ok unde nu sunt vai mama lor, unde e spiritul civic daca se implica si populatia putin orasull ar arata altfel
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513