REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Asociatul lui Merlă mai ”înghite” 14 milioane de lei din WC-urile publice!

Asociatul lui Merlă mai ”înghite” 14 milioane de lei din WC-urile publice!

Replica API 30 august 2022 | 22:10 2886

Envirotech SRL, societatea din Constanța care a împânzit municipiul cu toalete ecologie… în care nu poți să intri, căci mirosul de fecale își afectează grav simțul olfactiv, a mai prins un contract cu statul… și tot la Primăria Constanța. Se va ocupa, în continuare, de serviciul de închiriere și întreținere cabine de toaletă ecologice și lavoare mobile în municipiul Constanţa, pentru suma de peste 14 milioane de lei.

Envirotech SRL este una dintre societățile de casă ale Primăriei Constanța. Printre acționarii societății a fost și Radu Merlă, soțul directoarei din administrația locală, Ani Merlă, însă acesta s-a retras în 2010. Asociatul unic este Dănuț Florescu, care continuă să facă afaceri cu statul, mai ales cu primăria Constanța, unde nu ratează nici un contract ce ține de toalete publice. Cum o reuși? Au dispărut toate firmele de profil?!

Primăria Constanța i-a atribuit un nou contract lui Florescu, în valoare de 14.213.100 lei, pentru serviciul de închiriere și întreținere cabine de toaletă ecologice și lavoare mobile în municipiul Constanţa.

Envirotech SRL, sugativă de bani publici

De la începutul lunii și până în prezent, societatea a bifat nenumărate contracte cu statul. De exemplu, două la Muzeul de Istorie, pentru servicii de preluare apă menajeră și transport, la universități dar și U.M. 01837 Mihail Kogalniceanu-2 contracte. Și un contract de la unitatea militară din Mangalia. Și Primăria Mihail Kogălniceanu a atribuit, recent, serviciile închiriere si întreținere toalete ecologice și lavoare societății Envirotech SRL, deținută de Dănuț Florescu, asociat cu soțul lui Ani Merlă.

Firma Envirotech SRL desfășoară activități și servicii de decontaminare, iar administrator și unic asociat este Dănuț Florescu. Asociat în firmă, până în 2010, a fost și Radu Merlă, soțul Ani Merlă, director al Direcției Programe și Dezvoltare din cadrul Primăriei municipiului Constanța. Florescu și Merlă mai dețin firmele SC Prunus, Oil Depol Service, Ambient Car Wash SRL şi Motor-Sport SRL, Oil Depol Bioplant.

Anul trecut, firma lui Florescu a avut 6,2 milioane de lei cifra de afaceri, profit de 524.327 lei și datorii de 2,5 milioane de lei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inghite baba asta tot ce prinde
1
0
Ce fata de wc are spagara asta nesimtita
1
0
Construiti toalete publice, cu apa curenta, chiuvete, canalizare, aer conditionat, si om la curatenie in permanenta, nu camere de gazare si focare de infectie. Asta arata nivelul de civilizatie al orasului. Unde ii duceti pe turisti, aia putini, care au ghinionul sa viziteze orasul si au nevoie la toaleta?
0
0
Mai lasa-ne replica cu wc asta uman.si ea si bulanu ala.de fisu
1
0
Va plangeti toata ziua ca scade populatia si nu o sa aiba cine sa plateasca pensiile. Pai cum sa creasca natalitatea daca tot afisati poza idioatei de Merla?
0
0
Merla este unul dintre soldatii echipei Mazare,Constantinescu,Fagadau.Este de o josnicie rara.
2
0
Ie bune , am fost de multe ori pentru nunar 1, altfel ma vedeati la copac dupa bloc
0
0
unde sunt institutiile statului de drept sa investigheze?
1
0
ar trebui tratate ca si covidul. cele mai mizerabile inventii. ce sa mai spunem de cei care le exploateaza
0
0
Nu firmele de profil sa dispara ci aceste toalete infecte ,interzise in toata UE ,trebuie sa dispara ! Ce parere are distinsul Dr. Stoian
2
0
Chiar ati crezut ca o sa faca chitaC altceva fraierilor ? L.am luat si pe asta de nas ca o am si pe Feli unde trebuie. Constanta altfel !
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513